Şimdi Ara

Balık kokusunu nasıl Çıkartacağız Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar monta balık kokusu sindi.bu kokuyu yarına kadar nasıl çıkartabilirim.Yıkamadan başka bir çare felan..eğer yol bulamazsam üstüne parfüm felan sıkıcam..yardım edin lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 2 Aralık 2007; 23:35:07 >

• yardım lütfen!!
  • Deodorant
  • sabaha kadar balkonda rüzgarda ya çıktı ya çıktı .olmazsa yarın parfüme deodoranta boğacam onu
  • Limonla elinizi oğuşturunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Limonla elinizi oğuşturunuz..

peki montu ne yapayım ..limon suyumu sıkayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

quote:

Doğrudur.. Lemon her derde devadır..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • havalandır bence eğerki yıkama imkanın yoksa..direk üstüne parfüm sıkarsan daha kötü kokar
  • limonu eline sık biraz oğuştur ellerini sonra ellerini monta sür dimek istemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

limonu eline sık biraz oğuştur ellerini sonra ellerini monta sür dimek istemiş

Peki limon leke yaparsa, bu sefer lifle temizlemek zorundamı kalacağımm
  • bi yerde balık kokusunu gidermek için tabak çanakta limon sürün yazıyordu tabi montta ne olur bilemem parfümle karışık balık koksundansa balık koksun daha güzel oohh milletin iştahı açılır
  • sirke diyeceğim ama sanki daha fena olur

sabaha kadar havalandır sonra deodorant ...

oda spreyleri var ya hani onlarda işe yarar ama bu seferde nane limon kokarsın
  • limon leke yapmıo galiba beyaz mı bu mont yada açık renk
  • quote:

Orjinalden alıntı: inCredibLe

quote:

limon suyuna yatır akşamdan

• balkona koy sabaha kadar bi hiç koku kalmaz diyemicem az biraz kalır

ha sabah ta giyecegin zaman ya sobanın basında yada kaloriferin üstünde beklet yoksa donarsın
  • Valla şimdi balığın yanında rakı falan içilmişse bi duble monta da döküver..Rakı balık kokusunu bastırır.. Rakı alkol olduğu için uçar gider, olma mı?
  • Balkona koy rüzgarda soguk havada bi guzel dursun sabaha kadar Sabah baktın gitmemiş parfümle yıka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 3 Aralık 2007; 2:54:21 >
  • quote:

Valla şimdi balığın yanında rakı falan içilmişse bi duble monta da döküver..Rakı balık kokusunu bastırır.. Rakı alkol olduğu için uçar gider, olma mı?

yok hocam ne rakısı allah korusun...montun rengi Asker yeşili gibi ama biraz koyu...şuan aldım balkondan fazla koku yok.tek kol uçlarında var işte orayıda temizleyeceğiz bir şekilde.
  • Fatih Ne Yapıon Lem...

Balıkmı Pişiriyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Fatih Ne Yapıon Lem...

Balıkmı Pişiriyorsun...

yok yav. dün akşam terasta yapalım dediler gittik yedik..yedimde yediğime pişman oldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.