Bildirim
Balık Kılçığından Yoğurt Kaymağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kemikten jöle yapılıyorsa bundan da kaymak yapılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyle olsa yourtlarin ustunde kilo kilo kaymak olur. arti kaymak kalorisiz bir yiyecek. olur. sabah aksam yerdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gün peçete koyuluyor dediler şimdi de balık kılçığı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
helal sana kardeşim evet aklıma gelmemişti dedğin gibi jöle demişlerdi..yoğurdun kaymagında neden süt tadı almadıgımı anladım..kardeş bu zararlı mı peki jöle..
ayrıca ne boyle numaralara gerek var ki yaw tr deki gıda mühenislerinin aklı hep böyle sahtekarlıklara mı çalışıyor..!!! ??? -
kardeşim gerçekten böyleymiş..hatta alablaık çiftliklerindne alıyorlarmış..bende şaşırdım peçete işini duymadım..ama duyduysn dogrudur arkadaş bu memlekette artık herşey bekliyorum..
yıllarca bizde kaymak yiyoruz diye kaşıgı daldırıp hımmm diyorduk..ah bizim millet ah..
-
quote:
Orijinalden alıntı: M-A-R-S
kardeşim gerçekten böyleymiş..hatta alablaık çiftliklerindne alıyorlarmış..bende şaşırdım peçete işini duymadım..ama duyduysn dogrudur arkadaş bu memlekette artık herşey bekliyorum..
yıllarca bizde kaymak yiyoruz diye kaşıgı daldırıp hımmm diyorduk..ah bizim millet ah..
Böyle bir konu açsak da bilmediğimiz veya sandığımız gibi olmayan gıdayla alakalı şeyleri toplasak güzel olurdu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X