Şimdi Ara

BALIK AVI İLE İLGİLENENLERİN DİKKATİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

zamanında kamışla çok ugrastım ama pek verım alamadım su aralar zıpkın dalısı ıcın ekıpman toplyorum ben yaklayamadım gıdıp mekanlarında vurucam

baskın basanındır he
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

www.bilgehansarp.net

Bu site sayesinde 10kg'ye yakın sazanlar tuttum.

Bizimle de inşallah 20kg tutarsın,belli mi olur...
  • Selamlar arkadaşlar...
  • Arkadaşlar sitemizde bilgi alabileceğiniz gibi tecrübe ve bilgilerinizi de balıkçı dostlarımızla paylaşabilirsiniz....
  • Sitemizi ziyaret edip üye olan buradan arkadaş var mı?
  • Yukardan aşağı bir reklam kokusu gliyor Kaynak bilen?

+ ve o kadar saçmaki forumu görmek için üye olmak gerekiyor kim görmediği foruma üye olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 21 Eylül 2007; 17:14:15 >
  • Arkadaşım reklamla hiç bir ilgisi yok,gel üye ol kendin gör hoşuna gitmezse takılamazsın olur biter..Ama balık tutmaktan hoşlanmıyorsan diyeceğim bir şey yok.Görüşmek dileğiyle,bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 21 Eylül 2007; 17:23:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

quote:

Orjinalden alıntı: lotus2010_

biz rezil olduk balık tutamıyoruz bi türlü. yanımızdakiler oldukça başarılı. nerde hata yapıyoruz ki:S boş kovayla geri dönmek utanç verici...

Pazardan balık alıyorum ben öyle durumlarda, Ama Alabalık veya sazan almak lazım, bizim burda sadece gölet ve ırmak var o yüzden alabalık ve sazan almalı, palamut alır gidersen foyan ortaya çıkıyor burda.

• Gerçekten
  • Galiba 4 sene önceydi tekneyle marmarada balığa çıkmıştık yağmurdan sonra at çek vardı atıyosun en az3 ü garanti o şekilde tam bi su kovasını ağzına kadar doldurduk 4 kişi son balık maceramdı daha önceside var ama onlarda verim alamadık bi defasındanda sırtından 2 tane kolyoz tuttum
  • Foruma Bi Balıkçı Eksikti Oda Tam Oldu
  • Alabalık[DH] Ben
  • kafadan üyelik istemesi yanlış olmu balıkcılığı merakım var ama siteye iye olamadan önce bi değerlendirme yapmak isterdim bilginize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qcu

Alabalık[DH] Ben

Hoş geldin arkadaşım sitemize,kendini de tanıtırsın emin ol güzel arkadaşlar kazanacaksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fubo

kafadan üyelik istemesi yanlış olmu balıkcılığı merakım var ama siteye iye olamadan önce bi değerlendirme yapmak isterdim bilginize

Biz sitemizden eminiz arkadaşım,biz sadece balık sevgisiyle doğa aşkıyla yanıp tutuşan herkezle birşeyler paylaşmak isteyen insanlarız,sizleri de aramızda görmek isteriz.Saygılarımla...
  • Günaydın arkadaşlar....
  • gecen hafta tuttugumuz sazan. burunda kuyruga kadar 52 cm. 3 kg.

sitenizede bi göz atalım.

BALIK AVI İLE İLGİLENENLERİN DİKKATİNE
  • Çok güzelmiş,acilen bekleniyorsunuz,lütfen üye olun paylaşın bizlerle...Görüşmek dileğiyle
  •  BALIK AVI İLE İLGİLENENLERİN DİKKATİNE

Pek çok yakalanmış balık avı fotoğrafları ve tutma şekilleri,av hikayeleri de sitemizde mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 22 Eylül 2007; 13:59:20 >
  • Yukarıdaki balık 3,5kg gelen bir mığrıdır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.