Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sunucum bence işine karışmak gibi olmasın ama sen arkadaştan yarım kilo bal al bi deneme yap eğer iyiyse bizede burda açıkla.

NOT: balı satan arkadaşa sanki biraz güvensizlik ortamı oluşturmuş gibi oldum ama kusura bakma dostum vallaha son günlerde kime güveneceğimi şaşırdım hayırlı satışlar
  • Ben bugün sipariş verdim.
    Elime geçince yorumlarımı yazarım arkadaşlar..
  • Walla ben elden defalarca bal aldım Dilaver den. Fazla bal tüketmem ama alacağım zamanda başkasından almam. Tek sorun kalite ise tereddüt etmeyin.

Polen kalmadımı kardiş?
  • Bal bana sorunsuz ulaştı.
    Dilaver kardeşime paketleme için ayrıca teşekkür ediyorum.
    Yani kavanoza zarar gelmesin diye elinden geleni yapmış

Birde balın kullanımıyla ilgili bir liste yapıp göndermiş..

Güvenle alabilirsiniz arkadaşlar.

Ben memnun kaldım.
  • TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM

ALIŞ VERİŞİMİZDEN HOŞNUT OLMAN BENİ MEMNUN ETTİ...

HERKESE SAĞLIKLI YAŞAMLAR

SAYGILARLA...

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 9 Ekim 2008; 18:12:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• süper olmuş burası ya.. fındık, bal, tulum peyniri, bide yanında tereyağı oldumu 4 lü tamamlanır...

bu arada dilaver bey hayırlı satışlar...
  • TEŞEKKÜR EDERİM

• Dilaver bey size bir sorum olacak iki bal arasında fark nrdir?
    Kestane balı neden daha pahalı
  • BU SORUYU SORDUĞUNUZA GÖRE BALLAR HAKKINDA FAZLA BİR BİLGİNİZ YOK SANIRIM.

DEDİĞİNİZ GİBİ ÇİÇEK BALI VE KESTANE BALI ARASINDA FARK VARDIR.

BEN SİZLERE YAPILAN TESTLER HAKKINDA BİLGİ VEREYİM.
    BU ÇALIŞMADA BALIN ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ İNCELENMİŞ.ÇALIŞMADA ANTİOKSİDAN AKTİVİTE İKİ DEĞİŞİK YÖNTEME GÖRE İNCELENDİ VE EN YÜKSEK POLİFENOLİK MADDE
    İÇERİĞİNE VE BUNA PARALEL OLARAK ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP OLAN BALIN KESTANE BALI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ...

BU İŞİN KİMYASAL KISMI

BEN SİZE ATALARIMIN BANA ÖĞRETTİKLERİNİ AKTARAYIM

KESTANE AĞACININ KÖKÜ TOPRAKTA ÇOK DERİNLERE GİDİYOR VE TOPRAKTAKİ BÜTÜN VİTAMİNLERİ
    ALIYOR VE BU SAYEDE ONDAN ALINAN BALDA BÜYÜK BİR ŞİFA KAYNAĞI OLUYOR.BİLDİĞİNİZ GİBİ KESTANE BALI PİYASADA İLAÇLIK OLARAK BİLİNİR.

ÇİÇEKLER İSE KÖKLERİ TOPRAĞIN ÜZERİNDE KALIYOR VE TOPRAKTAN FAZLA BİR VİTAMİN ALAMIYORLAR BU YÜZDEN İÇERDİĞİ VİTAMİNLER DAHA AZ OLUYOR.GENELDE ÇİÇEK BALI KAHVALTILARDA TÜKETİLİYOR.
    İÇERİK BAKIMINDAN AĞIR BİR YAPIYA SAHİP OLMADIĞI İÇİN KÜÇÜK ÇOCUKLARA DA DOKUNMA YAPMIYOR.

BENİM BİLGİM BU KADAR.BİZ ARIYA KARIŞMIYORUZ.SADECE ONDAN ALDIKLARIMIZLA ŞİFA BULMAYA
    VE HASTA OLMAMAYA ÇALIŞIYORUZ.KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZINDA BU NİMETTEN YARARLANMASI İÇİN UĞRAŞIYORUZ..

SAYGILARLA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 12 Ekim 2008; 13:47:33 >

• Çam balı yokmu o çok lezzetli oluyor yaw
  • KARDEŞ BİZDE ÇAM BALI YOK
    SANA TADI HOŞ GELMİŞ OLABİLİR AMA
    BANA SORACAK OLURSAN ÇAM BALINI TERCİH ETME
    ÇÜNKÜ ÇAM BALI (ÇAM ÜZERİNDE AKAN SIVIYLA BESLANEN KUTCUKLAR VAR ARI ONLARI EMEREK BAL YAPIYOR)
    BURADA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN BENİM ÇAM BALI ÜRETİÇİLERİNE KARŞI BİR TAVRIM YOK AMA GERÇEK BU
    ÇAM BALINIVE AY ÇİÇEĞİ BALINI DAHA ÇOK BÜYÜK FİRMALAR TERCİH EDİYORLAR UCUZ ALIYORLAR MARKETLERDE PAHALI SATILIYOR.

SAĞLIKLI YAŞAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 6 Nisan 2009; 11:19:01 >

• Alış satışı nasıl yapacaz, pm kapalı diyor?
  • pm atılmıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 18 Ekim 2008; 21:14:43 >
  • Yok mu Tulum Peyniri satan. :)))

TULUM PEYNİR RULLEZ!!!!
  • pm sorununu çözdüm...

artık bana ulaşabilirsiniz...

saygılarla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 7 Nisan 2009; 0:14:50 >

• hocam ilk cümleniz süper
    pazarlama taktiğinizi tebrik ediyorum
  • Dilaver Beyden az önce bal aldım, dün kargoya vermiş, bugün sağ salim elime ulaştı. Saolsun çok güzel paketlemiş, havalı naylona sarmış, köpüklerin arasına yerleştirmiş, tertemiz elime ulaştı.

Balın tadına baktım, benim çok hoşuma gitti. Ama ben bal eksperi değilim, şekerli şekersiz baldan anlamam. Dolayısıyla balın kalitesi konusunda yorum yapmam zor ama Dilaver beyin söylediklerine güvenerek aldım bir kavanoz ve tadı rengi kıvamı çok hoşuma gitti. Balın içinde ufak tefek polen kalıntıları var, bunu balın doğal şekilde süzüldüğüne yordum.

Neticede bal benim çok hoşuma gitti, Dilaver Beye teşekkür ediyorum ama balın özelliklerini en iyi bu işten anlayan birisi yorumlayabilir. Eğer marketlerdeki balları yiyorsanız bu balı haydi haydi seversiniz...
  • Kardeş teşekkür ederim...

Marketlerde satılan ballar dolum tesislerinde 45 derece ısıda 12 saat bekletilir. daha sonra 24 saat dinlenmeye bırakılır.

ve süzgeçlerden geçirilir sonrada kavonazlanır.bundan dolayı balın içinde polen kalmaz.ve ayrıca besin değeri düşük olur.

bizler balı petekten aldığımız gibi süzüyoruz hiç bir işleme başvurmuyoruz.bunun için balın içinde polen de var besin değeride yüksek..

saygılarla..

BAL ALAN ARKADAŞLAR: e-cool><ucantürk41><airea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 7 Nisan 2009; 0:15:28 >

• Hocam satıştaki balınızı Kocaeli'de gelip elden satın alma imkanımız var mı? Varsa size zahmet yeri tarif ediniz...Ben ne olsa yerim ama peder beyim meraklıdır balın hasına, tereyağının kokulusuna, fıstığın yemyeşiline...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.