Şimdi Ara

BAL & Arı Ürünleri (konuyu vs n11 yorumlarımı okuyun) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
28
Favori
14.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Bal ve Reçeller
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta 4 yaşında çocuğum için aktardan a***v***l marka arı sütü+bal+polen+propolis karışımı almıştım şimdi bu konuda sizin ürününüzü gördüm denemek için sipariş geçeceğim. Hem kıyaslama imkanım da olur çünkü aktardan aldığım daha bitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ikinci siparişimi 3 kilo şifa süzme olarak verdim.acil bekliyorum

sipariş no 201343125695

4 kiloya tamamladık :) afiyet Şifa olsun şimdiden. Bunu daha çok beğeneceksin ufuk hocam inşaAllah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

Geçen hafta 4 yaşında çocuğum için aktardan a***v***l marka arı sütü+bal+polen+propolis karışımı almıştım şimdi bu konuda sizin ürününüzü gördüm denemek için sipariş geçeceğim. Hem kıyaslama imkanım da olur çünkü aktardan aldığım daha bitmedi.

Merhaba hocam. Görmen iyi olmuş. Ben sattığım için kendi ürünüm olduğu için demiyorum. Bunu aktardan vs almanı tavsiye etmem. Arıcıdan alman daha sağlıklı. Kullananlar cidden fayda görüyor. Daha geçen bi hasta ciddi fayda gördüğünü söyledi. Doktoru ne kullandığını sormuş bize söyledi faydasını gördüğünü. Kanser için mesela bu propolis denen arı ürünümüz kesinlikle çok ciddi etkili. Kanser hücrelerini yokettiği söyleniyor. İnternetten araştırma yapabilir merak eden. Geride yorumlar var buna dair alanlardan. Bir diğeri aktar vs bunu bizim kadar yapamaz. Kıvamı vs çok iyi. Yapması da meşakkatli uzun bir süre tahta kaşıkla yoğuruluyor. Metal değdirilmemeli buna arı sütünden ötürü. Tavsiye ederim.

• Merhaba,

Karışımdaki oranları değiştirecektiniz, acaba ayarladınız mı?

Genel olarak oran nedir?

Elimdeki propolis bitince ben de almayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknerdr

Merhaba,

Karışımdaki oranları değiştirecektiniz, acaba ayarladınız mı?

Genel olarak oran nedir?

Elimdeki propolis bitince ben de almayı düşünüyorum da.

Hocam merhaba. Henüz güncelleyemedim oranları. Tabi ona göre de fiyat artışı olacaktır mecburen bi miktar. Sen bitince haber ver istediğinden ekleriz karışıma

• hocam forumda bazı arkadaşlar n11 komisyonunu düşürüp havale ile daha uyguna satabiliyor bu imkanı da getirirseniz iyi olur foruma whatsapptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

hocam forumda bazı arkadaşlar n11 komisyonunu düşürüp havale ile daha uyguna satabiliyor bu imkanı da getirirseniz iyi olur foruma whatsapptan

Hocam aynen yapacağım. Yeni hattımı aldım. Telefonuma 2. WhatsApp ı da kurup güzel bir sistemle bu işi yapmayı düşünüyorum. Yeni ballarımız da geldi. Gelecekte. Başka ürünler de hazırlayıp yapacağım inşaAllah.

• eski kasarinizi denemek icin birazdan siparis verecegim.Gecen yine etraftan bir dost illa dedi yeni mahsul bal urettik bende aldim ama hic begenmedim..parasinda da degilim aslinda ama 2 yasinda cocuk yiyor..katkili urun yedirmiyim diyorum..
    bir sonrakinde en iyi ballarinizdan sizden tavsiye isteyip ona gore almayi dusunuyorum.su an kasar siparisi veriyorum.
  • Hocam ben karışımdan almak istiyorum. Ama gel gelelim aklımda sorular var. Şimdi şeker hiç yok diyosun benim bağırsak floram bozuldu ve bağırsaklarımı güçlendirmeye çalışıyorum şeker meyve hariç 1 gram bile tüketmemem lazım yoksa çok sıkıntı oluyor. Sen bana bu karışımda şeker olmadığının garantisini veriyosan ben siparişimi geçeceğim ve tamamen sağlıklı yaşam takıntılı birisiyim eğer beğenirsem emin ol rahat 5 aileye ürün alıcam . Yani bana iyi ürünle gelirsen ben sana koşarım ama esnaf ağızıyla 'çakallık' varsa işin içinde kötü oluruz. Fatura falan önemli değil benim için şirket gideri ıvır zıvırı yazmıcam yeterki sen bunun %100 doğal olduğundan haber ver. İçindeki oranlar da biraz daha artış yapıcam demiştin o konu hakkında bilgi verirsen akşama deneme amaçlı siparişimi geçiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

eski kasarinizi denemek icin birazdan siparis verecegim.Gecen yine etraftan bir dost illa dedi yeni mahsul bal urettik bende aldim ama hic begenmedim..parasinda da degilim aslinda ama 2 yasinda cocuk yiyor..katkili urun yedirmiyim diyorum..
    bir sonrakinde en iyi ballarinizdan sizden tavsiye isteyip ona gore almayi dusunuyorum.su an kasar siparisi veriyorum.

Hocam biraz meşgulüm dönüş yapacağım. Havale ile satışım var. Fakat sistemi oturtamadım henüz tam olarak. Bu gece veya sabah bilgi alışverişinde bulunabiliriz. Yeni WhatsApp hattımı aktif edeyim dönüş yapacağım. @Anoniimm @Shafter

• quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Hocam ben karışımdan almak istiyorum. Ama gel gelelim aklımda sorular var. Şimdi şeker hiç yok diyosun benim bağırsak floram bozuldu ve bağırsaklarımı güçlendirmeye çalışıyorum şeker meyve hariç 1 gram bile tüketmemem lazım yoksa çok sıkıntı oluyor. Sen bana bu karışımda şeker olmadığının garantisini veriyosan ben siparişimi geçeceğim ve tamamen sağlıklı yaşam takıntılı birisiyim eğer beğenirsem emin ol rahat 5 aileye ürün alıcam . Yani bana iyi ürünle gelirsen ben sana koşarım ama esnaf ağızıyla 'çakallık' varsa işin içinde kötü oluruz. Fatura falan önemli değil benim için şirket gideri ıvır zıvırı yazmıcam yeterki sen bunun %100 doğal olduğundan haber ver. İçindeki oranlar da biraz daha artış yapıcam demiştin o konu hakkında bilgi verirsen akşama deneme amaçlı siparişimi geçiyim.

Bu arada benim de bağırsak floram bozuk onun için ben de karışım almak istiyordum :)

Ben de araştırma içerisindeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

eski kasarinizi denemek icin birazdan siparis verecegim.Gecen yine etraftan bir dost illa dedi yeni mahsul bal urettik bende aldim ama hic begenmedim..parasinda da degilim aslinda ama 2 yasinda cocuk yiyor..katkili urun yedirmiyim diyorum..

Şimdiden afiyet olsun hocam. Siparişin akşam kargoda. Erzurum balını tavsiye ederim hocam çocuğunuz için. Aslında hepsini tavsiye ederim şeker vs kullanmıyoruz hocam güven içinde tüketebilirsiniz. Portakal balının da çok hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Portakal çiçeğinden üretiliyor tadı kokusu çok güzel hafif bi bal.

• quote:

Hocam ben karışımdan almak istiyorum. Ama gel gelelim aklımda sorular var. Şimdi şeker hiç yok diyosun benim bağırsak floram bozuldu ve bağırsaklarımı güçlendirmeye çalışıyorum şeker meyve hariç 1 gram bile tüketmemem lazım yoksa çok sıkıntı oluyor. Sen bana bu karışımda şeker olmadığının garantisini veriyosan ben siparişimi geçeceğim ve tamamen sağlıklı yaşam takıntılı birisiyim eğer beğenirsem emin ol rahat 5 aileye ürün alıcam . Yani bana iyi ürünle gelirsen ben sana koşarım ama esnaf ağızıyla 'çakallık' varsa işin içinde kötü oluruz. Fatura falan önemli değil benim için şirket gideri ıvır zıvırı yazmıcam yeterki sen bunun %100 doğal olduğundan haber ver. İçindeki oranlar da biraz daha artış yapıcam demiştin o konu hakkında bilgi verirsen akşama deneme amaçlı siparişimi geçiyim.

Hocam merhaba. Senin ilacın bu karışım. Bal konusunda sıkıntın olmasın yapay şeker kullanmıyoruz. Fakat balda arının çiçeklerden getirdiği şeker olabilir bunu sanırım biliyorsun zaten. Ama şeker hastaları dahi balımızı tüketiyor veriyoruz. Mide rahatsızlıkları için arı poleni zaten birebir hocam detaylar içinhttp://mucizekarisim.com/ac/makale/immutime-mucize-karisim-icindekiler/polen

Karışımı babam kendisi epey uğraşarak yapıyor. İçimde bal polen propolis (http://www.aribilim.com/propolis-faydalari.html ) ve arı sütü var hocam.

Oranlar hakkında değişiklik yapamadım çünkü vaktim olmadı henüz. Ama ekstra eklemek istediğini karıştırıp yolluyoruz o kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknerdr

quote:

Bu arada benim de bağırsak floram bozuk onun için ben de karışım almak istiyordum :)

Ben de araştırma içerisindeyim...

Hocam Allah şifa versin. Bi üstteki yorum senin için de geçerli.

• Forumdan arkadaşlara dün yolladığım siparişler.
    (@macros ve kullanıcı adını şuan bilmediğim bi arkadaş)

18 lt Zeytinyağı, çeşitli süzme ballar, petek bal, ve eski kaşar siparişleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 9 Ağustos 2017; 5:58:40 >
  • Öncelikle Karışım çok güzel,
    Petek bal yine çok başarılı,
    Peynir gayet lezzetli,
    Fiyat performans olarak hepsi oldukça üst seviye,
    lakin asıl mevzu şu
    Hayatımda ilk defa bu kadar hızlı kargo geldi ve gayet düzgün paketlenmişti, hiçbir sorun yaşanmadı ve satıcı kişi de gayet anlayışlı ve iyi birisi,
    Hayırlı satışlar,
  • merhaba,
    Satıcı arkadaş ile whatsapp aracılığı ile konuştuk çok kibar, malının arkasında, dürüst bir esnaf. Bal, nar ekşisi, zeytinyağı aldım paketleme çok iyi yapılmıştı zarar görmemişler. Sadece balı denedim şahane. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macros

Öncelikle Karışım çok güzel,
    Petek bal yine çok başarılı,
    Peynir gayet lezzetli,
    Fiyat performans olarak hepsi oldukça üst seviye,
    lakin asıl mevzu şu
    Hayatımda ilk defa bu kadar hızlı kargo geldi ve gayet düzgün paketlenmişti, hiçbir sorun yaşanmadı ve satıcı kişi de gayet anlayışlı ve iyi birisi,
    Hayırlı satışlar,

Afiyet Şifa olsun hocam :) elimden geldiğince işimi iyi yapmaya çalışıyorum. Kargo bölgeden bölgeye değişiyor. Ankaraya dahi 1 günde teslimat oluyor. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerboom

merhaba,
    Satıcı arkadaş ile whatsapp aracılığı ile konuştuk çok kibar, malının arkasında, dürüst bir esnaf. Bal, nar ekşisi, zeytinyağı aldım paketleme çok iyi yapılmıştı zarar görmemişler. Sadece balı denedim şahane. Ellerine sağlık.

Allah razı olsun hocam görüşlerin için teşekkür ederim :) afiyet Şifa olsun. Sağlıcakla.

• Selam

Dun eski kasar ve cam bali siparisi verdim n11 den

Deneyelim insallah memnun kaliriz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.