kasa modiye için grafik lcd ekran.kasamda ekranı baglayacak port olmadıgı için kullanamıyorum.Arkadaşa yapıp satacaktım lehimi yaptım sonra içime sinmedi geri söktüm lehimleri o yüzden lehim yeri pek düzgün değil
Playstation 1.ilk çıktıgı zamanlarda almıştım hemen.şimdide yüzüne bakmıyorum uzun zmandır yatıyor.45 tane oyun cd si ve 4 tane kolu var.hepsi bi kutuda duruyor. fiyat 50ytl
Borland-Turbo PASCAL kitabı programlama okuyanlar pascal kullananlar için çok iyi bir kitap.sıfır gibi hiç kullanılmamış.aldım kullanamadan pascalı bıraktım malesef.şimdide işime yaramıyor satılsın bari fiyat 12 ytl
_____________________________________________________________________________________________________________ HP D1360 DESKJET yazıcı.temiz 2,3 kez siyah renklide 1 sefer filan kullanıldı.büyük ihtimalle garantili ama faturasını bulamadım bulursam söylerim ne kadar garanti kaldıgını.kutusu filan herşeyi duruyor.çizik filan yok tertemiz yazıcı.yeni yazıcı geldi hediye olarak o yüzden satılıktır fiyat 30ytl
Fiyatlar bunlardır arkadaşlar kesin alıcılara ufak bi indirim olabilir.Başkalarının fiyatları beni ilgilendirmez bendeki fiyatlar bunlardır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.