Şimdi Ara

{________Bakmadan GEÇME-Satılık Bi Kaç Şey Var _________}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet 450w lık psu.tanesi 15 ytl dir arkadaşlar.Güzel temiz psular.ikisini alana 25 e veririm

___________________________________________________________________________________________________________

kasa modiye için grafik lcd ekran.kasamda ekranı baglayacak port olmadıgı için kullanamıyorum.Arkadaşa yapıp satacaktım lehimi yaptım sonra içime sinmedi geri söktüm lehimleri o yüzden lehim yeri pek düzgün değil

fiyatı 15 ytl

____________________________________________________________________________________________________________

Playstation 1.ilk çıktıgı zamanlarda almıştım hemen.şimdide yüzüne bakmıyorum uzun zmandır yatıyor.45 tane oyun cd si ve 4 tane kolu var.hepsi bi kutuda duruyor.
    fiyat 50ytl

____________________________________________________________________________________________________________

Minton USB ADSL modem.fiş derdi filan yok usb den alır gücünü.sorunsuz bir modem ufak fazla yer kaplamaz.kutusu filan herşeyi duruyor
    Fiyatı 15 ytl

_____________________________________________________________________________________________________________

Borland-Turbo PASCAL kitabı programlama okuyanlar pascal kullananlar için çok iyi bir kitap.sıfır gibi hiç kullanılmamış.aldım kullanamadan pascalı bıraktım malesef.şimdide işime yaramıyor satılsın bari
    fiyat 12 ytl

_____________________________________________________________________________________________________________
    HP D1360 DESKJET yazıcı.temiz 2,3 kez siyah renklide 1 sefer filan kullanıldı.büyük ihtimalle garantili ama faturasını bulamadım bulursam söylerim ne kadar garanti kaldıgını.kutusu filan herşeyi duruyor.çizik filan yok tertemiz yazıcı.yeni yazıcı geldi hediye olarak o yüzden satılıktır fiyat 30ytl

Fiyatlar bunlardır arkadaşlar kesin alıcılara ufak bi indirim olabilir.Başkalarının fiyatları beni ilgilendirmez bendeki fiyatlar bunlardır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.