Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi.. (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.823
Cevap
85
Favori
334.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bişey yazınca sadece sen şikayet ediyorsun yazıyor ama

tavsiye olarak düzeltme olarak geri dönüş bekler insan ,sen beğenmedin sağlık olsun diyor
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj attım kardeş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Burada birden fazla kişinin sorun yazdığını gördük. Ancak esnaf her sorununu aktarana, sadece sende sorun var demiş

Şahsi yorumumu kurallar çerçevesinde yapayım tüm arkadaşlar okusun.

Bu firmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Görüldüğü üzere hem doğru konuşmuyorlar, hem basit bahanelerle glikoz şerbetini çok katıp baklavayı az koyuyorlar, hem hamur yumuşak, hem başta Makina açıyordu hamuru, herkes bu fiyata iyi dedi, sonra göyağı biri geldi yetkili diye Elde açıyoruz dedi.

Yani hem yalanlar havada uçuşuyor, gende aşırı bir ilgisizlik var.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sağlığınızla oynamayın, şakası olmaz sağlığınızın.

Esenlikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 17 Şubat 2019; 12:7:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kendimi tatlı konusunda çok iyi bulan biri olarak muska dışında tümünü denemiş biri olarak sıralamamı söylüyorum;

kuru baklava- sarma- iri fıstıklı ve havuç dilimi tamamen aynı- cevizli- billuriye olarak sıralarım. f/p oranı olarak enfes. şerbet de benim sevdiğim gibi.

• Geçen iş yerine aldım. Arkadaşlara daha önce bu şemsettinin konusunu açtığımda bana inanmıyorlardı yok işte glikoz yok bezelye felan o fiyatlara imkansız baklava diyorlardı. Neyse bu sarmalardan yarımşar kilo aldım götürdüm yediklerinde inanamadılar. 2 gündür bana bir daha maaşta ortak topluca alalım diyorlar. Hatta bir abimizde gene böyle toplu alacağın zaman haber ver eve 2 kiloda ben alayım dedi dün bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 17 Şubat 2019; 12:49:27 >
  • Sultangazi 1. Cebeci cdsine yeni şube açmışlar.
    Eski hükumet binasının oraya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam glikoz felan yok bu 3.cü alışım toplamda 3 defada 20 kiloya yakın aldım baklavalarını çok beğendiğimi söylemem ama sarma beni çok tatmin etti açıkcası bu seferde 6 kilo sarma aldım gayet başarılı 👍🏻

• Baklavada aldım fakat şerbet birazcık fazla gibiydi ama sarmayı hangi tanıdığım yediyse çok beğendiler

• Selam dostlar,haftalardır buradaki yorumları okuyorum artık sipariş vermeden duramayacağım. Tekirdağ için sipatiş verecekler bu mesajın altına +1 bıraksalar da toplu iletişim kurarak toplu sipariş verek?

• Şu sürekli glikoz var diyen vatandas uşenme git tarim il müdürlüğüne testini yaptır..Yok glikoz yerken anlasilmazmis bilmem neymiş glikoz olan urun net bogazda ve midede yanma yapar.1 tane yesen bile anlasilir ha sen anlamiyorsan benim sorunum degil burda ki insanlari yanlis yonlendirip durma..Daha once burdaki arkadaslardan biri ekran goruntusu atmıştı.Yine senin gibi vatandas urunde bezelye var demis(bunu sende diyorsun) aldigi urunu goturup test yaptirmis sonuc asagida ki gibi..

Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi..

https://i.hizliresim.com/RrpBaR.jpg

Malum şahısın mesajlarina itibar etmeyin kendisinin buyuk sorunlari var..Allah yardimcisi olsun

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Siz şerbet fazla dediniz
    Cem bey şerbet yok dedi ? 60 bin insan tüketiyor, Cem bey'e siparişin gittiği gün 1403 sipariş gitti ve Cem bey dışında kimse şikayet etmedi.Cem bey siparişini aldıktan 3 gün sonra fotoğrafı paylaştı. Herkes memnundu. Bu burada cevapladığım son soruydu. Burada yazılanlarla iş yürütmeye kalkarsak kendi işimize bakamayacağız. Baklavadan herhangi bir kuşkunuz var ise direkt olarak, Tarım İl Müdürlüklerinde test yaptırabilirsiniz. Herkese selamlar, sevgiler.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Hayır, İstanbul'da sadece Arnavutköy şubemiz mevcut!
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    Hocam baklavaları gerçekten şerbetli kim ne derse desin ben 2 kere aldım 2 side şerbeti çoktu kötü demiyorum yanlış anlaşılmasında benim hoşuma giden fıstık dolama ☺️

• İnsanları akıllarınca yanıltmak isteyenler her zaman olacaktır. Direk bunları eleyin arkadaşlar.

Buraya içinde bezelye olduğunu yazdığım 1 mesajın olmada, sözde var demişim, Yalancıdır bunu diyen, buyursun koysun bezelye var denilen mesajı. Bu Bir.

Gelelim diğerine, içinde Glikoz şurubu olduğunu geniz yanmasıyla anlıyorlar dedim, kudurdular. Glikoz şurubunu Geniz yanması, karın ağrısı gibi şaçma sapan yöntemlerle anlaşıldığını iddia edenlerin, 5 kilo Bal 100 liracılardan bir farkı yoktur, milleti kandırmaktadır.

Glikoz/Fruktoz şurubu sadece laboratuvar analizi ile anlaşılır. Eğer geniz yoluyla anlaşılıyorsa, ben tattım %99 glikoz şurubu, al buradan yak

Firmaya sorduk Web sitelerinde bununla ilgili açıklama yok. Firma sahibi yada ticaret sicil gazetesinde belirtilen imza yetkilisi birinin de açıklama yaptığı. Web sitesi olsa glikoz şurubu yok yazsa, göstereceğim bakanlık aracılığı ile ama yapamazlar

Yine belirtelim bezelye var diyen yok, yokta demiyorum orası ayrı, o konuda tek yorumum artık Tüm baklavacılar bütün fıstık koyuyor, buna kanmayın diyorum.

!!! Şimdi sıkı duralım Konulan belge de 2017 yılına ait !!!! konu 2019, bezelye diyene bile sözde koyulan belge 2017 menşeli ayıp ayıp , bezelye muhabbeti, ellerinden tek şey içinde bezelye yokta yok, yahu merdiven altındaki işletme artık toz kullanmıyor.

Bu eleman yazdı makina ile açılıyor yufka diyordu, bu fiyata böyle yapılıyor denildi, herkes hak verdi felan sonra ben firma yetkilisiyim diyen Eleman dediki Elle açıyoruz.

Kişisel yorumumu birdahaki aktarıyorum.

İçinde Glikoz şuruplu, makinada açılan, yumuşak, sırf daha az baklava malzemesi konulsun diye bol glikoz şurubu şerbeti vs katan ve bir dedikleri diğerini tutmayan, her sorun var diyene İlk kez Siz yazısınız diyen bu firmayı Asla Tavsiye Etmiyorum.

Sağlığınızla oynamayın, oynatmayın. Unutmayın ucuz peynir fare kapanında olur.

Sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 17 Şubat 2019; 15:47:29 >

• Baratonian kullanıcısına yanıt
    Abi sizin dükkan neredeyse biz ürünü gelip sizden alalım ? Bir de sizin ürününüzü deneyelim ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: servangunduzalp

Abi sizin dükkan neredeyse biz ürünü gelip sizden alalım ? Bir de sizin ürününüzü deneyelim ? :)
    Dükkan yok ama bolca kitabım var, esenlikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: servangunduzalp

Hayır, İstanbul'da sadece Arnavutköy şubemiz mevcut!
    Aydın’a şube açmayı düşünüyormusunuz.şube açma şartlarınız nedir ben düşünmeye başladım da şube açmayı ciddi ciddi

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.