Şimdi Ara

Bakire kız konusu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
7.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek aldatırsa erkekliğinden kadın aldatırsa o..pu mu? Erkeklerin büyük çoğunluğu aldatıyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 11:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Erkek aldatırsa erkekliğinden kadın aldatırsa o..pu mu? Erkeklerin büyük çoğunluğu aldatıyor çünkü.

ben cok gördüm bakire olan erkekleri aldatan kaşarları.sen istersen bakire olmayan birini alabilirsin senin bileceğin iş.sonra boynuzlanmaya hazır ol.

• Sen en ilkel yaklaşımlarda ki gibi kişilik saldırısına çevirip konuyu suistimal ederek bir yere varmaya çalışıyorsun ama hiç bir soruya cevap verecek dürüstlüğe sahip değilsin.. O zaman sorulara cevap ver basit kaçamak kilişe betimlemeleri örnek gösterip durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 12:3:15 >
  • Her şey kafada bitiyor arkadaşlar, bakiresi de olmayanı da neler neler yapıyor bilemezsiniz. Öğlen kadın programlarına iki gün bakın kim kimle belli değil. Ama sorsan hepsi mutasıp çok namusuna düşkün insanlar. Belki Hepsi evlenirken bakireydi ama sonra , komşuya, akrabalarla neler dönüyor neler..... Tabiii bunları kadınlar tek başına yapmıyor işinize gelmediği için o tarafı da görmezden gelmeyin. Kimse kimseyi tek başına boynuzlamıyor. Erkekler bu konuda kadınlardan çok daha rahat sonuçta. Sen her önüne gelenle düşüp kalk sonra evlenirken bakire kız bekle... Etme bulma dünyası....
  • ykanarya Y kullanıcısına yanıt

Hayır erkek insanda kadın insanın alt türü mü? Diyosun cevap yok.

Ben hiç evlenilmek için bakire erkek arandığını ne gördüm ne duydum.. Hayır bakire olsa erkek ispat ne zaten? Güveneceksin başka ispat yok. Eee kadınlar istesede istemesede umursamıyorsa bunu kadın alt insan türüymüş gibi neden muamele görüyor bu konuda soruyorsun cevap yok.

• quote:

Sen en ilkel yaklaşımlarda ki gibi kişilik saldırısına çevirip konuyu suistimal ederek bir yere varmaya çalışıyorsun ama hiç bir soruya cevap verecek dürüstlüğe sahip değilsin.. O zaman sorulara cevap ver basit kaçamak kilişe betimlemeleri örnek gösterip durma.

madem eşitlik abidesi soruyorum.ozaman bakire olmayan bayanlar neden işin varmı evin varmı araban varmı diye soruyor madem eşitlik olacak.erkek istesin madem kadından evin varmı işin varmı araban varmı 

yada evlenirken yapılan masrafların neden erkek tarafı yüzde 80 90 100 şekilde yapıyor madem eşitse yarı yarıya olması gerekmiyor mu.sen bu işleri cöz ilk önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 22 Ocak 2021; 12:28:41 >

• Yapma masraf zorla mı? Karşı tarafında masraf yaptığı gibi bir evlilik bul yok mu? Kadını alınan verilen mal olarak gören zihniyetin mahsülü senin söylediklerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 12:29:14 >
  • quote:

Yapma masraf zorla mı? Karşı tarafında masraf yaptığı gibi bir evlilik bul yok mu? Kadını alınan verilen mal olarak gören zihniyetin mahsülü senin söylediklerin.

bende mecburmuyum bunları isteyen bakire olmayan bir bayanla evlenmeye 

• Evlenme evlendiren mi var zorla? Herkes mi öyle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapma masraf zorla mı? Karşı tarafında masraf yaptığı gibi bir evlilik bul yok mu? Kadını alınan verilen mal olarak gören zihniyetin mahsülü senin söylediklerin.

sen bu işleri cöz ondan sonra konuşuruz bakire konusunu.bayanlar nezamöan bunlardan vazgececek ozaman erkekler bakire olup olmamsına bakar.sen ilk önce bunları isteyen bayanları cöz.sonra biz erkekler belki bakireliğe bakmayız.kadın bkendini bir mal gibi başlık parası gibi kendini pazarlamaktan vazgecsin 

• quote:

Evlenme evlendiren mi var zorla? Herkes mi öyle ?

zaten bakirelik evlenince bakılır .eğlencelik olunca kimse bakmaz ki. 

• Ben bir sürü karşı cins tanıdım hiç öyle değil sen yanlış yerlerde insanlık aradığın için sana öyle davranmış olabilirler mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 12:34:59 >
  • Karşı cinste tek kıstasın kızlık zarı ise sadece onartıp gelmediğinin garantisi var mı? Ya kandırdıysa seni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 12:37:39 >
  • quote:

Ben bir sürü karşı cins tanıdım hiç öyle değil sen yanlış yerlerde insanlık aradığın için sana öyle davranmış olabilirler mi acaba?

ben her çeşidini gördüm bayanlar şu insatagramla beraber istekleri bitmiyor.ben gözümle kackere gördüm başı acık kapalı hepsinde şukadar bilezik olacak şukadar şu olacak istekler bitmiyor isteme gecesi bilezik altın pazarlığı yapılıyor.yüzde 95 böyle

• Ne bileziği hangi devirdesin? 😂 Tekrar söylüyorum kadını alınan verilen mal olarak gören zihniyetin mahsülü senin söylediklerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 22 Ocak 2021; 12:37:1 >
  • quote:

Karşı cinste tek kıstasın kızlık zarı ise sadece onartıp gelmediğinin garantisi var mı? Ya kandırdıysa seni?

zaten kandırdıysa zaten gerceklerin bir gün ortaya cıkar merak etme.zaten gercekler ortaya cıktığı için hersene boşanmalar coğalıyor.her 3 evlilikten 1,5 boşanoyor.doğudakiler olmasa nerdeyse eşit olacak orada boşanmak zor.

• quote:

Ne bileziği hangi devirdesin? 😂 Tekrar söylüyorum kadını alınan verilen mal olarak gören zihniyetin mahsülü senin söylediklerin.

ben her iddasına gireri,m görüntülerle.varmısın 1 milyon lira iddasına 

• quote:

Ne bileziği hangi devirdesin? 😂 Tekrar söylüyorum kadını alınan verilen mal olarak gören zihniyetin mahsülü senin söylediklerin.

sen hiç kolunda bilezik olmayan bayan gördün mü.burası avrupa değil  

• Hadi çıkmadı? 😂

Sonuç namus = dürüstlüktür, doğruluktur, düzgün kişilik karakter sahibi olmaktır gerisi yalandır dostum.

• quote:

Hadi çıkmadı? 😂

Sonuç namus = dürüstlüktür, doğruluktur, düzgün kişilik karakter sahibi olmaktır gerisi yalandır dostum.

yaşın kaç bilmiyorum belkide bayansın.ama yaşayınca görürsün.bende istiyorum avrupadaki gibi olsun. bayanı mal gibi satma gelenekleri bitsin.yok bilezik yok ev yok bilmem ne istekler bitmiyor..yabancı bayanlar daha iyi zaten bu istekler olmasa coğu kişi bakmayacak bakireliğe.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.