Şimdi Ara

bakır boru nereden bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bakır boruyu nereden bulurum? Birde bu bakır borular içinden su geçerse oksitlenirmi?

• dostum git bir klimacıdan rica et para bile almayabilirler
  • Gerçekten öyle para bile alınmyacak kadar ucuz bişeyse hemen gidiyorum bugün. Fakat bir problem var klima satış noktalarının yerlerini biliyorum fakat bu borular tahminimce teknik servislerde fln olur o yerleri nasıl bulurum. Yani sokak sokak dolaşarak aramam mantıksız olur herhalde değilm.?
  • ben kilosunu 25ytlden aldım bedavaya vermezler bence
  • Bugün boruyu almak için dışarıya çıktım. Gerçektende caniceboys'un dediği gibi en ucuz 20ye buldum. Klimacılarda ellerindekileri vermiyorlar.
  • buzdolabı tamırcılerı hanı eskı tıp olanlar vardırya dolaptıpı geniş bakkallar kullanır onlar klımacılardan daha eskı bu konuda kesın vardır ufak tefek parçalar yada sanayı yolu gozukmuştur
  • günısıların içindekiler olabilir mi??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kuru buz nereden bulabilirim?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım nerede oturuyorun??

ona göre yardımcı olalım sana...

eğer istenbul ve ümraniye civarlarında isen dudulluda imes sanayii şubesi var. orada 3 tane metalci var onlarda var. ben aldım oradan 5mt sine 34ytl verdiydim.

ve evet içinden normal su geçerse oksitlenir. eğer içinden antifirizli su geçirirsen oksitlenme olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkalaz

arkadaşım nerede oturuyorun??

ona göre yardımcı olalım sana...

eğer istenbul ve ümraniye civarlarında isen dudulluda imes sanayii şubesi var. orada 3 tane metalci var onlarda var. ben aldım oradan 5mt sine 34ytl verdiydim.

ve evet içinden normal su geçerse oksitlenir. eğer içinden antifirizli su geçirirsen oksitlenme olmaz

evettt
  • arkadaşım bu gün edindiğim bir tecrübe sonucu geçen yazdığım fikrimi değiştiriyorum.

eğer bakır boru falan alıcaksan kesinlikle sanayii sitelerinden alma. bir buzdolapçıdan al.sanayi sitelerinde bu tarz ,yani soğutmayla ilgili şeyler, 2 katı fiyatı
  • buz dolabı tamircilerinde , soğutma işi yapanlarda bulunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.