Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bakır boruyu nereden bulurum? Birde bu bakır borular içinden su geçerse oksitlenirmi?
dostum git bir klimacıdan rica et para bile almayabilirler
Gerçekten öyle para bile alınmyacak kadar ucuz bişeyse hemen gidiyorum bugün. Fakat bir problem var klima satış noktalarının yerlerini biliyorum fakat bu borular tahminimce teknik servislerde fln olur o yerleri nasıl bulurum. Yani sokak sokak dolaşarak aramam mantıksız olur herhalde değilm.?
ben kilosunu 25ytlden aldım bedavaya vermezler bence
Bugün boruyu almak için dışarıya çıktım. Gerçektende caniceboys'un dediği gibi en ucuz 20ye buldum. Klimacılarda ellerindekileri vermiyorlar.
buzdolabı tamırcılerı hanı eskı tıp olanlar vardırya dolaptıpı geniş bakkallar kullanır onlar klımacılardan daha eskı bu konuda kesın vardır ufak tefek parçalar yada sanayı yolu gozukmuştur
eğer istenbul ve ümraniye civarlarında isen dudulluda imes sanayii şubesi var. orada 3 tane metalci var onlarda var. ben aldım oradan 5mt sine 34ytl verdiydim.
ve evet içinden normal su geçerse oksitlenir. eğer içinden antifirizli su geçirirsen oksitlenme olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: bkalaz
arkadaşım nerede oturuyorun??
ona göre yardımcı olalım sana...
eğer istenbul ve ümraniye civarlarında isen dudulluda imes sanayii şubesi var. orada 3 tane metalci var onlarda var. ben aldım oradan 5mt sine 34ytl verdiydim.
ve evet içinden normal su geçerse oksitlenir. eğer içinden antifirizli su geçirirsen oksitlenme olmaz
evettt
arkadaşım bu gün edindiğim bir tecrübe sonucu geçen yazdığım fikrimi değiştiriyorum.
eğer bakır boru falan alıcaksan kesinlikle sanayii sitelerinden alma. bir buzdolapçıdan al.sanayi sitelerinde bu tarz ,yani soğutmayla ilgili şeyler, 2 katı fiyatı
buz dolabı tamircilerinde , soğutma işi yapanlarda bulunur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme