Şimdi Ara

BAKINIZ KARDEŞLERİM sorunuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • . bişey sormak ıstıyorum bendede CREATİVE AUDİGY2 ZS VAR
    xp sp3 kullanıyorum fakat bendeki orjinal cd yükleyince SES AYARI CUBUGU DONUYOR DENETİMDEN SES EFEKTİ BÖLÜMÜNE Gİrip donanımı şeçip özelliklerden önceki kurulumu seçince ses denetim çubugum çıkıyor. ekolayzır ve ses denetim çubugum donuk kalıyor. son güncel driverları nasıl yüklüyorsun normal kurulu drivarların üstünemi çekiyorsun anlatırmısın?creative sitesinde güncel driverlar var fakat ben cd şeklinde yapmak istiyorum parça parça olunca kafam karısıyor.tek tek kurunce sorun cıkarmı sence a2 zs kullanıcısısın bilirsin ondan sordum kusura bakma kardeş.

    illa sitesinden indirdiklerimi cd şeklinde yapmammı lazım.ön yükleme cd si şeklinde olması zorunlumudur. yoksa ben parça parça kursam öncelikle hangilerini kurmam lazım bir sırası varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albano007 -- 26 Şubat 2010; 23:05:06 >



  • quote:

    II ) Doğru Konu Başlığı Seçin - Yeterli Açıklama Yapın:
    a-) Bölüm içerisinde açacağınız konularda "İmdaat", "Yardım", "Kararsız Kaldım", "Acele Cevap" vb konu başlıkları kullanmayın. Bu şekilde kullancağınız başlıklar hem mesajınızın daha az kişi tarafından okunmasına sebep olacak, hem de arama yapılırken konuya ulaşımı güçleştirecektir. Bu sebeple konu başlığının, açmış olduğunuz konu ile bağlantılı olmasına özen gösterin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.