Şimdi Ara

Bakın ne buldum! : FORUM ABAZALARINA TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube da böyle bir kanal buldum. Adam işin üstadlığını yapıyor. Yüzyıllardır süren "Bu kadın niye böyle" sorusunun cevabını veriyor. Seyredin ve kızlara haber vermeyin..

Yani bir psikologtan ünivsersite hocasından çok daha faydalı. Kanalı hatmedin..

Harikasınyoutube
    Erkekler Sabırsız ve Güçsüz! Hadi Sohbet Edelim! https://www.youtube.com/channel/UC-KB0TBNpq2vFkNT0W_mgKw/join
    https://www.youtube.com/watch?v=VbkhqbIST3o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 10 Şubat 2022; 13:22:43 >

• Kanalın

• Hayırlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başarılarının

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devamını

• Dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gardaş

• nokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam tam bi EZİĞE benziyo böyle EZİKLERDEN tavsiye almayın abicim karılarla ilgili sorusu olan olishernandeze ulaşsın forumdh nin tek ezik ve bakir olmayan adamı (100+ kızla ilişki ve babası parası)

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    herif eski basketbolcu, boyu 195 mi ne. parası var ve hayatında sayısız kızla birlikte olmuş.

Türkçeyi akıcı konuşmamasının nedeni düzenli Almanya'da yaşıyor olması.

tipinin çok cilalı görünmemesinin nedeni yaşının biraz ileri olması.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

sizin gibileri kandırıyo işte :D aynen öyledir

dostum sence dediğin gibi bi adam olsa youtube kanalı açıp kendi böyle reklam mı eder ?

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    çok ön yargılısın. ben herifi takip etmiyorum beni nasıl kandırıyor anlamadım. bi ara denk gelmişti 5-6 videosunu izledim.

para kazanmıyor bu herif youtube dan. kendi işi var parası da var. kafa dağıtmak için video çekiyor zaten bak hazırlık bile yapmamış çekim için. sen ben nasıl kafa dağıtmak için burda yazıyorsak o da video çekiyor işte.

internet böyle birşey yani insanlar paylaşım yapmaktan keyif alırlar hani mesela yazılımcı alemi bedavadan bilgisini paylaşan insanlarla dolu.

senin bahsettiğin reklam yapıp para kazananlar ayrı. onlar zaten ya amaca yönelik çekim yaparlar (ateisti Müslüman yapan nefes koçu gibi) ya da ciddi prodüksiyon kasarlar (mesut çevik gibi mesela) bu herif öyle değil kafa dağıtmak için konuşuyor.

• Videodaki kişi doğru söylüyor fakat her kadın aynı değildir ve her erkek de aynı değildir bu yüzden kişilere göre bunlar değişiklik gösterebilir. Bunlara fazla takılı kalmamak lazım, o zaman ben de derim ki burnu kaf dağında olan kadınlarla konuşmayın ilişki kurmayın, ha ben yalanmı söyledim tabiki hayır ama buna da fazla takılı kalmayın geniş olun rahat olun derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.