Şimdi Ara

Bakın kuşlar ne getirmiş ;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burbank teşekkür ederim Saniye de akarak ilerliyor bunu yazmayı unutmuşum Dediğin gibi Lume her yerde olsaydı tadından yinmezdi dediğin gibi

tachyon evet Nautilus esinlenmeleri hayli mevcut Yollarım bir ara değişmeli takarız , senin canın sağ olsun

• Hasan abim saat resmen güzel ve orjinal. Bayıldım, uzunca süredir (olağandışı ve olağanüstü Ananta sevgimi saymazsak) böyle bir anda ilgimi çeken bir saat olmamisti. Quartz ilgim bir anda külden alev aldı. Lafın özü hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlı inceleme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı addediyorum gerçekten çok şık bir saat tekrardan hayırlı uğurlu olsun Hasan abi güzel zamanlarını gösterir inşallah

• Abi güle güle kullan, gerçekten çok güzel.

Gayet yakından tanıdığımız markaların değişik modelleri ile hiç bilmediğimiz markaların çok şık modelleri ile bizleri tanıştırıyorsun her seferinde, ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibolution

abi çok zevkli adamsın. iyi günlerde kullan inşallah.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Hasan abim saat resmen güzel ve orjinal. Bayıldım, uzunca süredir (olağandışı ve olağanüstü Ananta sevgimi saymazsak) böyle bir anda ilgimi çeken bir saat olmamisti. Quartz ilgim bir anda külden alev aldı. Lafın özü hayirli olsun.

Deniz teşekkürler kardeşim Gerçekten çok hoş bir dizayn ve özelliği olan bir quartz mekanizma ... Üstüne bir de üretimi bitmiş ve zor bulunur olunca ben kendimi tutamıyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

canlı inceleme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı addediyorum gerçekten çok şık bir saat tekrardan hayırlı uğurlu olsun Hasan abi güzel zamanlarını gösterir inşallah

Sağ olasın İbrahim kardeşim daha iyileri senin ve tüm saatsever forumdaşlarımızın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Abi güle güle kullan, gerçekten çok güzel.

Gayet yakından tanıdığımız markaların değişik modelleri ile hiç bilmediğimiz markaların çok şık modelleri ile bizleri tanıştırıyorsun her seferinde, ellerine sağlık.

Polemik kardeşim teşekkürler Özlettin valla ;) İlk müsait anda bir buluşma tertip edelim, hazır havalar da iyi gidiyor... Beğenin için sağol bir Rolex değil ama Nautilus un yandan yemiş hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozburun -- 12 Kasım 2013; 17:03:22 >

• Hasan abi güle güle kullan müthiş saat cidden değişik modelleri iyi buluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Hasan abi güle güle kullan müthiş saat cidden değişik modelleri iyi buluyorsun

teşekkürler kardeşim
  • hozburun kullanıcısına yanıt
    Estafurullah.

İlk fırsatta bir buluşma bence de çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

canlı inceleme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı addediyorum gerçekten çok şık bir saat tekrardan hayırlı uğurlu olsun Hasan abi güzel zamanlarını gösterir inşallah

Sağ olasın İbrahim kardeşim daha iyileri senin ve tüm saatsever forumdaşlarımızın olsun

inşallah abi ağzından bal akıyor

• Polemik kullanıcısına yanıt
    Polemik,

Bu eta 7750 konusunda ne diyorsun?
    iyi mekanizmamı, alınır mı?
  • Sanırım sorun bu konu ile ilgili değil, eğer sorunu yeni bir konuda sorarsan kutu açılışı konusunu kirletmemiş olursun.
  • saat çok güzel h.o
  • Hasan abi hayatımda görmediğim, duymadığım müthiş saatler gördüm sayende. Bu saat de onlardan biri. Çok güzel bir seçim yapmışsın. Hayırlı olsun
  • metalikfb teşekkürler
    NightHawk. Sen nerdesin yahu Nasılsın? Beğenin için teşekkürler Daha ne saatler var bunlar ne ki Hep birlikte öğreneceğiz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Bu kasa formu'nun acayip bir çekiciliği var, Hayırlı olsun... Öyle zannediyorum Brightz'lara özgü. Resmen beni al diye yalvarıyor saat

Bakın kuşlar ne getirmiş ;)

Hocam bu saat harbiden al beni diye bağırıyor. Ama modelini ve nereden alabileceğimize dair bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. 😊

• Model kodu SAGL005 ama uzun yıllar önce tükenmiş bir model , ikinci el bile bulmak çok zor ...
  • Müthiş!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.