BEN BİR GALATASARAYLIYIM .. AMA HAKEMLE KAZANDIĞINIZ Bİ MAÇ İÇİN HİÇ SEVMEDİĞİM BİR TAKIM OLAN FENERBAHÇEYİ NE KIZDIRABİLİRİM..NE DALGA GEÇEBİLİRİM..
SİZE YAZIKLAR OLSUN Kİ Bİ DE HAVA YAPIYOSUNUZ..
HA BİDE LAFA BAK : AĞLAMAYIN
topiğin de konuşacak bişey yok galiba
takıl buraya açılırsın
sen y..... galatasaraylısın
quote:
Orjinalden alıntı: tmac5
BEN BİR GALATASARAYLIYIM .. AMA HAKEMLE KAZANDIĞINIZ Bİ MAÇ İÇİN HİÇ SEVMEDİĞİM BİR TAKIM OLAN FENERBAHÇEYİ NE KIZDIRABİLİRİM..NE DALGA GEÇEBİLİRİM..
neden boyle bir topic acma istegin oldu cozebimis degilim. ama turkiyede herzaman hakemlerle mac oynanır ve takımlar yenilir beraber kalır.bugun bize yarın size diger gun fenere bu hep boyle. yakın tarihi hatırlarsan anlarsın. ama yasın kucuk olabilir o yuzden arastırsan daha ii olur.ve boyle sacma sapan topicleri mumkunse acmayalım.
küfretmeyin lann adama...
nediyim bilmemki ben şimdi buna neyse eğlensin barii canım benim
GALATASARAY'lısın güzel çok güzel ama haddini bil.
yeni model galba...
Azuahhahaha
quote:
Orjinalden alıntı: karakartalll sen y..... galatasaraylısın
seçmece mi bunlar
seçmece karpuz gel vatandaş
quote:
Orjinalden alıntı: tmac5
canın sıkıldı galiba kendi takımında iş yok burayı kirletmeye mi geldin yumurcak , gerçekten canın sıkılıyosa git parkta salıncağa bin temiz hava al açılırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme