Şimdi Ara

BAKIMDAN YARARLANMASINI BİLDİM.İŞTE KESTİĞİM BOSS(ACER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serverlar açılır açılmaz girdim ve kestim.ama drop

http://img524.imageshack.us/img524/3910/acerpu9.jpg

ayrıca notice geçti ve itemler silinmiş.bug yapanlar 30 gün ban yemiş.isteyene ksc var

• drop yoksa bossun anlamıda yok... ii olmus banlamaları bu aralr ii calısıyolar takdir etmeye basladım bide su yeni serverı acsalar tam olcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_Me -- 10 Temmuz 2007; 21:58:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

drop yoksa bossun anlamıda yok... ii olmus banlamaları bu aralr ii calısıyolar takdir etmeye basladım bide su yeni serverı acsalar tam olcak...

benimn için varne zmandır boss göremiyodum.uzun bi aradan sonra başlamış oldum
  • itemler silinmese daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

Serverlar açılır açılmaz girdim ve kestim.ama drop

ayrıca notice geçti ve itemler silinmiş.bug yapanlar 30 gün ban yemiş.isteyene ksc var

benım ne ıtemım sılınmıs ne ban gelmıs sıkıysa sılsınler sıkıysa atsınlar hodri meydan

• Boşveer daha ne bosslar görücen
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Boşveer daha ne bosslar görücen

çok boss gördük kestikde bu aralar item lazım . bosslara hasret kaldım zaten.çalışmasan baya keserimde işte 8 den gece 1e kadar oynuyoruz.ama azla yetinmeyen çoğu bulamazbunada şükür diyip boss bekleyecez işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende resetten sora samma yakaladım trollerde keserken pc reset attıGirdiğimde oyuna yatmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 10 Temmuz 2007; 22:34:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 62deRdo62

quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

Serverlar açılır açılmaz girdim ve kestim.ama drop

benım ne ıtemım sılınmıs ne ban gelmıs sıkıysa sılsınler sıkıysa atsınlar hodri meydan

Hiç güleceğim yoktu Notice Gectiklerine Göre 24 Saat İçinde İtemler Silinecek Bug Yapanlar Ban Yiyecektir Hatırlatırım Bugün günlerden SaLI Haftalık bakım çalısması var bu işi aradan cıkarmak onlar için çoccuk oyucağı

• koyu ılk defa tebrık edıyorum rollback yapmadan arda bın bır zorlukla tem yapn exp ksan gorev yapan arkadaslara zarar vermeden sucluların cezalrını verdıgı ıcın (tabı soyledıgın gıbı cezalaraı verılmısse)
  • o kdr cok kısıyı banlamzlar oyunda 30 gun bosluk olur :S
  • bende samma ama drop bos
  • ben bosu dusunmuomda takı bugu bende yapmıstım ıns ban yemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

drop yoksa bossun anlamıda yok... ii olmus banlamaları bu aralr ii calısıyolar takdir etmeye basladım bide su yeni serverı acsalar tam olcak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.