Bakım yapayım/yaptırayım derken cihazınızı pert ettirmeyin.



-
-
forum güzelleşiyor
paylaşım için teşekkürler
-
Macun sürerken nereye sürecekseniz ince bir tabakayı olabildiğince yayarak sürün. Yaymak için kredi kartının kenarını kullanabilirsiniz. Bazen görüyorum X, ortaya büyük bir nokta veya farklı yerlere noktalar halinde sürülüyor ama bu şekilde kullanım tecrübe gerektirir. Tecrübe sahibi olmayan kişiler mutlaka ya olması gerekenden az yada fazla sürecekler, miktarı ayarlayamacaklardır. Bu da ya taşmaya yada bazı yerlerde temas eksikliğine neden olacak. Bu nedenle en güvenilir yol az bir şekilde sürüp ince bir tabaka halinde yaymaktır.
Şunu da eklemek isterim CPU harici, devreye lehimli çiplere macun sürerken çipin etrafına elektrik bandı yapıştırıp sürülürse macun taşsa dahi bant kaldırıldığında fazlalıklar bantta kalıp temiz bir yüzey elde etdilmiş olur.
-
ARM, bizi bu belalardan kurturacak inşallah. Laptoplar, Intelin - Amd'nin soba X64'leri gidin serverlarda kavurun ulen ortalığı. Giriş, Orta seviye işlemcileri, GPU'ları yük altında doğru dürüst soğutamıyorlar laptopta bir de gaming laptop, workstation laptoplarda tepe seviyesi işlemci, gpu kullanacak özgüvene sahip firmalar
-
Zaten Bilgisayardan Anlayanlar Bu Tür Sorunları Yaşamaz Sıkıntı Şu Millet Bilip Bilmeden Bakım Yapacağım Diye İşin Fazlasına Kaçıyor Ve Sıvı Teması Ettirilmemesi Gereken Yerlere Bilmeden Ne Varsa Sürüyorlar Sonra Bilgisayarın Çalışmadığını Görünce Bilgisayarcı ya Götürüyorlar Hem Zarar Oluyor Birde Tanımadığı Bir Tamirciyse Dolandırıp Parçaları Çalabilir Doğru Yere Götürse Bile Bazen İş İşten Geçmiş Oluyor Gerçekten Çok Çaylakça
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Laptoplara macun nokta seklinde uygulanir direct die uygulamalari pumpout sorununa cok yatkindir ve macunu yayarak surmek pumpout etkisini hizlandirir. Laptoplarda macun cok az miktarda surulmelidir cunku bond alani zaten cok kucuktur mercimek boyutundaki bir macun bile tasmalara sebep olacaktir ama daha azini deneyiminiz yoksa surmeyin az gelebilir ayarlayamayabilirsiniz. fotografta gorunen artik macunlarin pek bir sorun yaratacagini dusunmuyorum acikcasi ama isterseniz bir sekilde temizleyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X