Şimdi Ara

Bakım Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Arac 2013 İcon Manuel benzinli Temmuz ayında Garantisi bitiyor sanırım 3 sene garanti var bildiğim kadarıyla

Servis Bakım yaklaşık 400-500 gibi bir rakamlar istiyor. Biraz araştırma yaptım ve araç bakımı olarak http://mobilotoservis.com Bana verdikleri fiyat aşağıda .Bu mobilotoservis nasıldır hiç yaptıran varmı fikir verebilecek bir arkadaş varmı.
    Yardımcı olursanız sevinirim

Ayrıca aracın arka sağ kapısı bozuldu açılmıyor. Kapattım kapısını bir daha açılmadı servis bunu garanti içinde yaparmı
    şimdiden herkese teşekkürler.

Bakım Ücreti

• 1 yıl 10.000 km neyin garantisi ? Taktığı filtrenin mi yoksa motor yatak sarınca 0 sandık motor mu veriyor amcamlar
  • fiyatlar gayet normal, ben bakımı su sekilde yaptırıyorum

hava filitresi 30 lira
    yag 15 lira
    polen 15 lira
    adamların kullandıkları yağ standart paketteki 60lira, premiumdaki 95 lira

servis ısıgı sıfırlama fordlarda gaz+fren pedalına 10sn basılı tutarak oluyor, arıza teppitini aliexpressden 7 liraya alıcaganız odb2 cihazı ile balabilirsiniz.

yani:
    standart paket 60lira filitreler+60 lira, 120lira işçilik.
    premium paket:60lira filitre+95 lira yağ, 110 lira işçilik

sanayide bi usta 50liraya halleder.

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    bu tarz olanlardan ben pek verim alamadım. 5 10 denemede anca obdye bağlanabiliyorum. daha az dandik olan bir şey bulursam alacağım :)adaptör linkteki de bendeki.
  • etozlu kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi bu alet arabada ki problemi gösteriyor mu :) daha iyileri 100 dolar civarında vardı baktığımda ama ne kadar iyi bilemeyiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    alet ecuyu telefona bağlamanıza yarıyor. orada da arıza kodlarını görebiliyorsunuz. yine de hangi parçada tam olarak nasıl bir sorun olduğunu bilemeyebilirsiniz. misal benim aracın çekişi düşünce verdiği kod p0301 idi.bu da cylinder 1 missfire detected demek oluyor. gerisi size kalıyor. benim genel kullanım amacım fakir yakıt karışımı yüzünden sürekli çıkan uyarıyı silmek. yine de güzel şeyler var, 0-100 ivmelenmesini falan ölçebiliyor aracın. anlık olarak motor devri, soğutma suyu sıcaklığını görebiliyorsunuz
  • etozlu kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi anladım ben bu tamircilerde ki gibi laptop bağlıyorsun neler var görüyorsun gibi anladım ama ona yakınmiş yine de iyi ama gidipte 100 dolar verilmez ideali 20 dolar kaliteli birşey ise :) anlaşılan 7 dolarlık pek faydali değil bağlanma konusunda

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Aslında almak gerekli bulunsa iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

Merhaba Arkadaşlar

Benim Arac 2013 İcon Manuel benzinli Temmuz ayında Garantisi bitiyor sanırım 3 sene garanti var bildiğim kadarıyla

Servis Bakım yaklaşık 400-500 gibi bir rakamlar istiyor. Biraz araştırma yaptım ve araç bakımı olarak http://mobilotoservis.com Bana verdikleri fiyat aşağıda .Bu mobilotoservis nasıldır hiç yaptıran varmı fikir verebilecek bir arkadaş varmı.

Ayrıca aracın arka sağ kapısı bozuldu açılmıyor. Kapattım kapısını bir daha açılmadı servis bunu garanti içinde yaparmı

Bakım Ücreti

Ben 2 hafta öncesinde aracıma bakım yaptırdım. Araç 99 model 1.6 benzinli Megane 1. Fiyat olarak burda yazan rakamın altında bir fiyata yaptırdım. Evimin otoparkında bütün işleri halletti. Ürünlerde de kendin arayıp ellerinde olan markalardan sen seçebiliyorsun. Memnun kaldım tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulsylmz005

quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

Merhaba Arkadaşlar

Bakım Ücreti

Ben 2 hafta öncesinde aracıma bakım yaptırdım. Araç 99 model 1.6 benzinli Megane 1. Fiyat olarak burda yazan rakamın altında bir fiyata yaptırdım. Evimin otoparkında bütün işleri halletti. Ürünlerde de kendin arayıp ellerinde olan markalardan sen seçebiliyorsun. Memnun kaldım tavsiye ederim.

Bilgi için teşekkürler

Bakımdan hariç diğer arıza olabilecek nedenlere bakıyorlarmı. Örneğin akü durumuna vb ....

• Evet akü ölçümüne de bakmıştı

• Otoparkta nasıl yapıyorlar lifte kaldırmadan cahilim bu konuda biraz. Servise bırakıp gider alırım aracı hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.