Şimdi Ara

BAKIM KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
6
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk 10bin bakımında filtreler + yağ değişimi 470 lira civarı tutmuştu hocam. Merak ettiğim konu 20bin bakımında da aynı işlemler mı yapılacak yoksa ekstra var mı? Bilgiler için teşekkürler dikkate alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Kaportacinizin kaskolarla anlaşması var mı? Mini hasar yapıyolar mı, benim aracın arka tamponda ufak bi işlem yapılması gerekiyor çatlaklar var eğer varsa orda yatırabilirim.

• sarper26 kullanıcısına yanıt
    Benim ilk 10bin bakımı yapıldı sonraki için 20bin dendi işlemler farklıdır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Ilk 10bin bakımında filtreler + yağ değişimi 470 lira civarı tutmuştu hocam. Merak ettiğim konu 20bin bakımında da aynı işlemler mı yapılacak yoksa ekstra var mı? Bilgiler için teşekkürler dikkate alacağım.
    Hocam servise sordum bugün benim arabayı. Benim bakım bile 600-700 bandına çıkmış. 1.4'te dediğim gibi ya 1.3 ile aynı yada 1 tık fazla çıkar.

2. Yıl 20 binde bildiğim kadarıyla fazla ekstra olmaması lazım. Bujiler 3 yılda bir, kayışlar 5 senede bir değişiyor Fiat'ta.

Birde çevrendeki bütün servisleri ara hocam. Bazen servisler elinde parça fazlası vs olursa bireysel kampanya yapabiliyor. 5 sene önce biri 99 lira işçilikle baskı balata değiştiriyordu, 2 yıl öncede biri 8 bine 1.3 multijet rektefiye ediyordu

• ..Raptor.. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler için ben yarın bi arayayım bana yakın yerleri şuan tek kampanyaları ücretsiz dezenfeksiyon

• quote:

Kaportacinizin kaskolarla anlaşması var mı? Mini hasar yapıyolar mı, benim aracın arka tamponda ufak bi işlem yapılması gerekiyor çatlaklar var eğer varsa orda yatırabilirim.
    BİR ARAYIP SORAYIM DÖNERİM SİZE
  • quote:

Selamlar sordum ustaya
    sigorta ve kasko kapsamında işler yapmıyorlar

ama işçilik ve yaptıkları ustalık harkulade

lazim olabilir düşüncesi ile numaralarını buradan paylaşalım fikir ve fiyat alınabilir

kaportacı hüseyin usta:0507 245 96 12

boyacı sabahattin bey: 0532 645 58 55

işyerleri çağlayanda bu ustaların, İstanbul avrupa yakası

daha önce bu ustalara kaporta ve boya işleri yaptırdım sonuçlar çok iyi idi

fiyatlarıda makul seviyede.
    Teşekkür ederim hocam sağ olun ilginiz için.

• İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Hava, polen gibi basit işleri yıllardır kendim yaparım. Yerim olmadığı için yağ, balata vb cesaret edemiyordum. :)
    Bu işte ben de varım...

İstanbul Avrupa yakası bakım işlerine beni de yazın lütfen. Hatta vakit ayarlayabilirsem Anadolu bile olur.

2013 Mazda Cx-5 im var. Rutin bakım ₺1250(yağ,hava, polen)
    Filtreleri orijinal mann alsam yağı da üst seviye bir yağ(motul vb...) 350 ye geliyor bakım:)

• Güzel konu tebrikler.Bence de herkes yapabileceği şeyleri kendi yapmalı.Sanayii de hem fiyatlar fahiş hem de berbat işçilikler görüyorum.

Sıfır arabam olan İbiza 1.2 tsi'ın 30 ve 45 bin bakımlarını internetten parça alarak kendim bahçem olmasa da boş bir arsada kendim yaptım.Park sensörü ve kamera takma işlemlerini kendim yaptım ve en az

hasarla işlemler sağlıklı ve sorunsuz oldu.

Tabii ki Edd China usta sağolsun bizlere bu işleri O öğretti.

Elinize sağlık güzel günlerde sorunsuz kullanın.
  • Tebrik ederim çok güzel konu olmuş ve faydalı olacağına inanıyorum. 60000 km’de 2017 model clio 1.5 dci aracımın garantisi ekimde bitiyor. Servis 60000 bakımı için (yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi) 1000 TL fiyat verdi. Sanayide (orjinal parçalar ve Elf 5/30 yağ) 300 liraya bir arkadaşıma yaptırdım. Bir sonraki filtre ve yağ bakımını kendim yapmayı düşünüyorum. Allah hepimize kazasız, belasız, sorunsuz ve sıkıntısız şekilde araçlarımıza binmeyi nasip etsin.

• Selamlar,

çok sayıda youtube kanalı var bu konularla ilgili ve artık herkesin elindeki telefon bu kısma erişime kolaylaştırıyor umarım forum ruhuna uygun youtube kanalları gibi yaptım oldu olayları dışında bir konu ve geleceği olur malum kimse yazılanı okumak istemiyor bu dönemde elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 8 Mayıs 2020; 2:30:53 >
  • Bende vw passat tsi motorlu araca sahibim.istanbul anadolu yakasinda 3yildir yag ve filtreleri kendim degistim. Bu yil aracin 5.yili, servis tavsiyelerine acigim.bazi kayis ve sivilari degismek gerekebilir.

• son ay içinde baskı-balata, volan, lastik, triger, devirdaim, bagaj amortisörü, mazot-yağ-hava-karbon polen filtrelerini aldım internet üzerinden, motul yağ ile birlikte, alayı oem tabi. daha bi şeyler var da direkt fatura atmaya gidiyor işin ucu :D geniş zamanda detaylı bi şeyler yazmaya çalışırım, güzel başlık, yalnız ''kulübü'' olacak.
  • bakım kulübünün birinci kuralı, bakım kulübü hakkında konuşmamaktır.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam sağ olun ilginiz için.
    rica ederim ne demek yardımız dokunursa ne mutlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: integral77

İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Hava, polen gibi basit işleri yıllardır kendim yaparım. Yerim olmadığı için yağ, balata vb cesaret edemiyordum. :)
    Bu işte ben de varım...
    aramıza hoşgeldiniz ben yağ ve balata kısmınada girenlerdenim..

gayet eğlenceli oluyor.

öyle çok takımada gerek yok üstelik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: integral77

İstanbul Avrupa yakası bakım işlerine beni de yazın lütfen. Hatta vakit ayarlayabilirsem Anadolu bile olur.

2013 Mazda Cx-5 im var. Rutin bakım ₺1250(yağ,hava, polen)
    Filtreleri orijinal mann alsam yağı da üst seviye bir yağ(motul vb...) 350 ye geliyor bakım:)
    anlatmak istediğimiz olayda tam olarak bu.

aslında kafamda bir dükkan kiralamak var ama gerekli sayıya ulaşırsak oda olabilir.

biryerden başlamak lazım değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICES NMB

Güzel konu tebrikler.Bence de herkes yapabileceği şeyleri kendi yapmalı.Sanayii de hem fiyatlar fahiş hem de berbat işçilikler görüyorum.

Sıfır arabam olan İbiza 1.2 tsi'ın 30 ve 45 bin bakımlarını internetten parça alarak kendim bahçem olmasa da boş bir arsada kendim yaptım.Park sensörü ve kamera takma işlemlerini kendim yaptım ve en az

hasarla işlemler sağlıklı ve sorunsuz oldu.

Tabii ki Edd China usta sağolsun bizlere bu işleri O öğretti.

Elinize sağlık güzel günlerde sorunsuz kullanın.
    rica ederim referans noktam kötü ve fahiş sanayi ustası davranış ve fiyat politikaları idi..

ve kendim yapmaya karar verdim.

Edd usta benim için bir idol ve tüm bölümleri seyrediyorum

ve kazanılan çokca tecrübe içeriyor..)

sizde iyi günlerde kullanın aracınızı hayırlı olsun bakımlar.

benim kapalı garajım ve yerimde mevcut şanslıyım..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.