Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu: “Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama istek 35 megabit' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birde birşeyler yazmış boş boş konuşuyor yok esnafı denetlesinler. ulan esnafta ak partili düzenin de bozulmasını istemeyen de akpartili sende gizli akpartilinin tekisin boş adamsın daha fazla konuşma kendine sövdürtme

• Eyyy gidi eyyy taşradaki eve TT Net bağlatacaktık ( başka iss yok orda) 2 yıl uğraştık direk dikmediler ödenek yok diye. En sonunda uzaktaki direkten hat çektiler ( yeni direk ve kutu hala yok) alabildiğim maximum hız 16 mbit. Yazın 24 denediler hat saçmaladı kaldırmadı tekrar eskiye dönmek yani kararlı bir bağlantı sağlanana kadar 3 ay uğraştık anca düzeldi...

• Bu lüzumsuz mb ne olduğunu biliyorsa gel bana.

Tam bir boşş beleşş iştee..

• Ağam bizimle eyleniyi. Bir devlet adamı açık açık halkın aklıyla dalga geçmemeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cool story bro

Bu da en hızlı olduğu zaman ha.Bilerek yavaşken ki halini koymadın...

Bakan Uraloğlu: “Ortalama 80 megabit hızında internet verebiliriz ama istek 35 megabit'

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok lüzumsuz insanları bakan yapıyorlar, aynen millet düşük hız istiyor...

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

ya bir kes ya

ya bir sus ya

Yahu hiçbirşey olmasa burada yorum yapan, bu bakanımsı tipi eleştiren 200 kişi ne diyor diye insan durur bir düşünür ya. He 200 kişi haksız bir sen doğrusun burada, bakanımsın doğru. 2024 yılında mağara interneti verirsen ve bu rezilliği de savunursan tabi ki lafı yersin, ne olacaktı çok mu şaşırdın. Gerçi bu işi ya parayla yapıyorsunuz ya da bu bakanımsı tipin partisiyle direkt bağınız varsa yok akıl sağlığı yerinde olan, insanlık onurunu ve gururu satmamış kişinini savunacağı türden laflar değil bunlar

• At yalanı inananı demişler Trabzon/Akçaabat Telekom müdürüne ben kullanıcı olarak fiber istiyorum diyorum adam bende Mercedes istiyorum cevabını veriyo anasınıfı terk kişileri bi yerlere getirirseniz öyle olur işde deseki alt yapı çalışmaları devam ediyor müşteri sorunsuz bi şekilde gider o mutlu müşteri mutlu fakat bakır kablo üstünden ne fiber gider hayaller fiber kablolar bakır parası fiber hız kaplumbağ

• Bırak 80
    Bırak 35 i
    16 megabit bir internet bulsam sukredecem. Bulunduğumuz mahallede Telekom altyapısı eski ve calismiyor. Gittim müdürlüğüne internet altyapısı için. Ordaki diyor ki "kaç abone gelecek ki biz oraya yatırım yapacağız" aldığım cevap bu. İnsandan bile sayılmadık maalesef. Bir sürü yere de yazdım tamamen hikaye. Şu an 400 GB Turkcell sperbox kullaniyorum 840 lira aylık ile. Onun da süresi dolmak üzere. Siz Mercedes istiyorsunuz ben hacı murata razıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bunlara anladığı dilden cevap vereceksin başımıza ne geldiyse bu odun kafalar yüzünden geldi.

• 22400 tl asgari ücret alıp 35 mbit internet almak bile suçtur. Düşüncesi bile suç olmalı.

Asgari ücretli ise devlet en fazla 2 mbit vermelidir.

Ne hakkı var asgari ücretlinin 35 mbit internet almaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 26 Aralık 2024; 10:56:3 >
  • Eynen Gigabit 300₺, olsa 35Mbit 1000₺ olsada biz 35 sevdalıları devam ederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 26 Aralık 2024; 11:9:53 >
  • Talep mi yeterli değil. Fahiş fiyatlardan olmasın. Sabit fiyat ile en yüksek hangisi ise millet onu ister. 35 mbs şuan için yeterli bir hız kesinlikle değil.

• Talep 35 mbit. Neden? Vatandaşın cebine uyan optimum fiyat hız ortalaması bu çünkü. Sayın bakan yine kelime oyunlarıyla işin içinden çıkmaya çalışmış üstüne bir de suçu vatandaşa atmış. Binaların önüne kadar fiber getiriyorlarmış ama bina eski olduğu için bakır kabloyla devam ediyormuş da bu yüzden hız düşük kalıyormuş. Ben şehrin göbeğinde 5 yıllık binada oturuyorum yine aynı uygulama Sayın bakan. Ben paramla rezil olmamak için 35in üzerine çıkmıyorum. Başkaları da gücü ancak ona yettiği için 35 kullanıyor. Siz de sorunu çözecek yerde gözümüzün içine baka baka suçu bize atıyorsunuz.

• O zaman yüksek hızlı paketleri daha uyguna satın. Yıl olmuş 2025 halâ daha 16-24-35 mbps hızda paket satmaya utanmıyorsunuz.

• Yaziyi okumadim. Basligi okuyup gülmeye geldim. Bence hak edildigi gibi gidiyor

• Ben 1000 e 1000 kullaniyorum cokta memnumum yani 400tl mi 500 mü ne veriyorum turknet bu arada kullandigim

• Utanmadan Çoluğuna çocuğuna maaş alip gelecek hazirlayan bazi insanlar varsa bana da yazın. Allah şüphesiz herşeyi görüyor...

• Halin talebi 35 megabit civarinda degil halkin maximum disinden tirnağindan eksilterek alabildigi internet paketi sncsk parasinin yettigi internet 35 megabit. Sen 100 megabit internet ksc tl ye satiliyor haberin var mi. Birde utznmadan diyofki hslkin tslebi 35 megabit. Ayrica milletin binasi eski diye bahane arkasina siginmayin ,binalara kutu koyuyorsun o kadar, dis cepheye su borusu gubi boru cdk ivinden teknolojik ksblonu dairelerin icine ver 80 megsbiti de sat 250 tl ye baksljm milletin tslebi 3t megabit mi görelim.dolandırıcılar.

• İnternet var mı ver düşüncesindeyiz biz bakanım siz 22 bin ? ye layık görüyorsunuz biz gidip o parayı 1000 mb internete mi verecez

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.