Şimdi Ara

Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Covid yogun bakimda 2 saat maskesiz kal. 20bin tl sana.

    Var mısın?Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben artık yalnızca konu başlığına bakarak Sezgin Çiftçi'nin konusu olduğunu görebiliyorum :) Başlıkta kesin Sezgin Çiftçi konusudur dedim, tıkladığımda doğru olduğumu gördüm. Konuyu ise okumadım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı Bakanı:) sabah akşam aşı diyor bakanlık maaşı tomarla alıyor. Kimse de sorgulamıyor ülkede başka hastalık mı yok! Onlar için neden bir kurul toplayıp çözüm üretmiyorsunuz????

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ccciiinnnaaahhh

  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt

    Antikor ölçümlerinde doğal bağışıklık yoluyla oluşabilecek muhtemel manipülasyonların önüne geçmek ve çalışmalarda elde edilen bilimsel verilerin güvenilirliğine gölge düşürmemek için bu şartı koyuyorlar.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    aşı sana ölümsüzlüğü garanti etmiyor, ama farz edelim hastalığa yakalandın yoğun bakıma düşme durumunu, hastalığı ağır geçirme durumunu minimuma indiriyor. zaten entübe duruma düşmediğin zaman ölme ihtimalin çok çok düşük.



    benzer konuşmalar domuz gribi döneminde de oldu, kimisi aşı oldu kimisi olmadı.



    tıp bir bilim dalıdır, "aşının hiç bir yararı yok zararı çok" demek bana komik geliyor bu cümleyi hangi tıp bilginizle veya hangi kanıtlanmış ve onaylanmış araştırmanızla öne sürebiliyorsunuz? önceki yorumda bahsetmiştim, aynı arkadaşım aşı olduktan sonraki 2 gün de halsizlik, ateş gibi belirtiler gösterdi, vücudu bu hastalığa karşı dirençsizmiş onu görmüş oldu. hastalığı toplantıda kaptı kendisi, ona bulaştığı gün de benim bilgisayarımı ve telefonumu kullanmıştı, artık ruh hastalığı mı dersiniz, alışkanlık mı bilemiyorum o kullandıktan sonra cihazları bir mendile kolonya sıkarak silmiştim, haftasonu kovid olduğunu öğrenince biz de test yaptırdık, çalışma grubumuzdan sadece ben negatiftim. toplantıda gelen arkadaşlara ayıp olmasın diye maskeleri çıkarmışlar, 1 kişi 12 kişiye kovid bulaştırdı.


    hem okuduğum hem çalıştığım için sürekli insan içindeyim, alabileceğim her türlü koruma benim için artıdır.


    alınmayın ama söylediğiniz şarlatanlıktan başka bir şey değil, basit tedaviler için kullanılan ilaçlardan tutun ağrı kesicilere kadar bile kimi ilaç kimi insanda etki eder, kimisinde etki etmez.


    bir aşı, aşı olan 10 kişiden 8 ini koruyorsa benim için yeterlidir, her şeyi geçtim hiç yoktan iyidir. haftaya grip aşısı da olmayı düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 14 Ekim 2021; 1:42:6 >




  • alıp sallasam cebinden 100tl çıkmaz züğürt seni. 20k parayı rüyanda görürsün

  • bullx kullanıcısına yanıt

    kim şarlatan kim değil 2 sene içinde ortaya çıkacak. insanları saçma sapan bir şekilde sıvıya yöneltip öldürmek istiyorsunuz. buna artık ne denir forumdakiler karar versin. bu kıytırık sıvılar ÖLDÜRÜR! uzak durun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 14 Ekim 2021; 2:14:6 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Sana göre öyle. Bana göre ise hiç bir güven verici sözü olmayan birine çok önemli bir konuda asla güvenmem. Üstelik sık sık yalan söyleyen birine. Tayyipde yalan söylemiştir ama doğru yaptığı şeyler var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forumdakiler yıllarca tıp okumuş, senelerce aşı geliştirmiş, testler yapmış doktorlar, profesörler, ilaç firması sahipleri ya tabi ki onlar karar verecekler.



    yazık 5k mesaj, bomboş bir kafa.

  • kimin kafa boş 2 sene içinde görülecek,senin gibi çoluk çocukla vakit harcamaya değmez. hadi git zehirli sıvını ol şimdi. sıvı yüzünden belanı bulunca bizden bilme haa,beddua etmedik. o kadat g.t korkusu içindesin ki,cevap butonunu bile kapatmışsın.


    zorunlu edit: arkadaşlar bu şahsın çoluk çocuk olduğu ortaya çıktı, sayısal ders almamış mühendis olacakmış hadi bakalım fabrikaya bant başına.....



    bullx:

    arkadaşlar merhaba ben moda meslek lisesi anadolu bilişim bölümü öğrencisiyim son sınıfa geçtim şimdi 3 gün staj 2 gün okulumuz olucak yaklaşık 3 senedir adam akıllı sayısal bir ders almadık. bende bilgisayar müh. veya yazılım mühendisliği istiyorum.

    şimdi önümde ya 2 seneliğe girip dikey geçik yapmak var yada teknoloji fakültesine gireceğim. çünkü baktığınız zaman anadolu veya düz lise öğrencileri benim çok çok önümde olacak


    şimdi bu teknoloji fakültesi tam olarak nedir? nasıl girerim? mühendislik diploması alabilirmiyim?

    dikey geçiş yapan varsa durum nasıl?

    en kötü ihtimal yine dikey geçiş yaparak özel bir üniversitede 2 yıl daha okuyup 4 yıla tamamlayabilirim.


    birisi bir yol gösterirse çok iyi olacak çünkü çok kafam karışmış durumda


    şimdiden teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 15 Ekim 2021; 0:25:37 >




  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt

    ne alaka şimdi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a$ılar zehirlidir a$ı olmayın. sürünürsünüz..

  • fen lisesi mezunu olması lazım. ben Angara Fen lisesi mezunuyum Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı 

  • bullx kullanıcısına yanıt

    ne yapalım yıllarca tıp okudularsa? bu onlara bana a$ı vurma yetkisi mi veriyor? okuduysa kendine okumu$.. hatunları doktor e$i yapma sözüyle kandırmak ve doğuda sürünüp geldikten sonra muayenehane falan acıp paraları cukkalamak icin okumus.. Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı 

    ne yapalım simdi doktor dedi diye hemen oramızı buramızı acalım sıraya girip a$ı mı olalım? senden mühendis falan olmaz sende analitik dü$ünme yeteneği yok.. tv'den dinlediğini kendi doğrusu olarak kabul eden adamdan hic bir sey olmaz.. biz TV bile izlemiyoruz.. Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı 


    senin doktor dediğin adamın hasta üzerinde yetkisi eğer hasta izin verirse vardır.. sen devlet hastanelerinde cok dolastıgın icin farkında değilsin doktor denen sağlık hizmetkarını patron sanıyorsun.. oralarda hemsireye soru sorsan o bile adam yerine koymaz.. burnunun ucuyla konusur.. adamların hayatı kaymıs lanet ede ede hasta bakıyorlar.. 2 dakikadan uzun konus odadan kovulursun.. sen bizim gittigimiz tıp merkezlerine git doktorları gör seni 2 büklüm dinlerler.. adamlara 1 saat hastalık anlatırsın..


    ayağa kalkıp kapıya kadar gecirirler seni.. büyüyünce paran olur o zaman doktor nedir anlarsın diyorum.. Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 15 Ekim 2021; 16:54:38 >




  • Programming Guru kullanıcısına yanıt
    Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    meslek lisesi öğrencisiymiş :) kaldığım yerin yakınlarında bir meslek lisesi var, ctsi de okula geliyor, zavallı öğrenciler. bi ctsi sabahı otobüse bindim içi öğrenci doluydu, hayırdır ne iş dedim ders var dediler :) haftanın 2 günü gez toz, yok öyle o 2 gün de ders göreceksin. Böylesine bir durumdaki kişi, covid tiyatrosu, aşı sıvısı, dünya düzenini ne denli anlayabilir ki :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt
    doktorla sohbet edilebilir ancak ilaç aşı ameliyat alınmaz. sohbet te eğlenceli oluyor, 6+4 yıl boyunca ezberledikleri şeyler gerçekte bi işe yarıyormuş gibi anlatmaları eglenceli oluyor. hele ki TV'ye cıkıp maske takın maske şart diye nakarat yapıyorlar ya işte ona bitiyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz lisede haftanın 7 günü matematik ve fizik calısıyorduk... bu meslek liseliler bilardo salonlarında cat cut top sektiriyorlar sonra vay efendim DGS'den gecis yapsak mı falan.. Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı su DGS'yi de en kısa zamanda kaldırmaları gerekiyor

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.