Şimdi Ara

Bakan Koca'dan çarpıcı 'Turkovac' aşısı paylaşımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • doktor ve porofosorlar çok fazla ego yapıyorlar. sözel bir bölümde ezbere dayalı bir $eyler öğrenmisler. ansiklopedi gibi sayıyorlar... i$te suram buram ağrııyor buramda böyle bir $ey var hmmmmmm hatırla hatırla beyindeki hastalık DB'ye bir göz at, ımmmmm bunu okulda görmüstük $u olabilir sonra adamı testlere gönder...


    cerrahlarda da + el becerisi var. bu el becerisini takdir ederim ama zekadan cok yetenekle alakalı bir olay.. belli prosedürlere göre terzi gibi kesip dikerler.. ellerine sağlık milleti kessinler iyilestirsinler güzel bir sey ama fazla ego yapmamaları lazım ben doktor egosundan feci gıcık oluyorum..


    bir insanın hasta olması ve senin onu tedavi etmen, o ki$iye bir lütuf değil.. senin görevin o ve onun icin para alıyorsun o tedaviyi seve seve yapacaksın lütfetmiyorsun mesleğinin gerektirdigini yapıyorsun ve sadece görevini yapıyorsun.. görevini icra etmek lütfetmek değildir..


    bu arada tüm doktorlar aynı değil aralarından daha düzgün ve insancıl tipler de cıkabiliyor üstelik para ödemedigin halde.. ama %90'ı kendini zeus falan sanıyor özellikle Türkiye ve Hindistan gibi yerlerde  





  • bullx kullanıcısına yanıt

    Güzel söylüyorsun ama bendeniz hastalığı evimde geçirdim hastahaneye gitmedim gitmemde grib hastalığının labortuvar versiyonu ısrarla dsö bu aşıları derde derman olmadığı halde 1 2 3 dozlar bu böyle gidecek siz gençler dikkat edin bu olay devletler üstü bir el insanları zehirliyorlar hıv tüberkiloz sıtma bu virusler daha tehlikeli bunların aşısı yok ama beraber kendimize dikkat ederek yaşamayı öğrendik neoluyorda hergün sağ medya sol medya millete korku pömpalıyor hayırdır.

  • Programming Guru kullanıcısına yanıt
    2018 yada 2019'da cerrah aylık maaşları devlet tarafından 200.000TL'ye kadar garantilendi. Düşünebiliyor musunuz belli bi meslek grubu için devlet üst sınır garantisi veriyor. Bu her bir açıdan yanlış. Birincisi cerrahların insanları iyileştirmekle gönlü yanıp tutuşan birer iyiliksever kahramanlar olmadığını yalnızca birer ticarethane olduğunu gösteriyor.İkincisi devletin belli bi meslek teşkilatına ayrıcalık, tavizler vererek ayrımcılık & yanlılık yaptığını gösteriyor. Patlayan kanalizasyonu onaran işçi iş bence insanları kesip biçerek hastanenin yıllık ameliyat kotasını doldurmaya çalışan cerrahtan cok daha gerekli. Kanalizasyon işçisi gerçek bir sorunu çözüyor. O patlayan kanalizasyonu kapatmak için işçilik şart başka yöntemi yok ancak cerrahın ameliyatla çözmeye karıştığı hastalıkları ameliyatsız doğal yollarla gidermenin yolları var. En basit örnekle deri altında cıkan Lipom denilen yag kitleleri Baking Soda Molasses Protocol 'ü + Transdermal Magnesium Therapy ile gidermek olası. Bu konuda Vernon Johnston - Baking Soda Molasses Protocol belgeleri ile Mark Circus - Transdermal Magnesium Therapy belgelerine bakabilirsiniz. Lipom dan daha sakıncalı kanser türleri de aynı protokolün değişen oranları ile giderilebiliyor, bu konuda Türk gazeteci Kemal Milar'ın profil sayfasına bakabilirsiniz. Basit sırt ağrısı için cerrahi operasyonlar yapılıyor. Bol kıkırdaklı hayvansal yağlı diyet + susam yağı, magnezyum yagı + özel birkaç egzersiz ile sırt ağrısı ameliyatsız doğal sekilde iyileşebiliyor. Ne var ki insanlarımız doğal yöntemleri aşağılayıp, cerrahi, ilaçlı yöntemleri göklere cıkarıyor. Öyle yapanları kolundan tutup birşey anlatmaya çalışmıyorum, o kişier bi sorunu olduğunda ameliyatı olsalar "iyi yapmışsın" falan derim.

    Bu süreçte ben de doktorlarla ticarethanelerinde hiç görüşmüyorum Bir tek bizim sitede bir doktor karı koca var, adam cok iyi. Onla bazen sohbet ediyorum ancak sağlık konularına hiç girmeden. Girsem belki sohbetimiz bozulacak, gerek yok. O yüzden sağlıkla ilgilenmiyormuş gibi görünüyorum ona :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • DGS'den herhangi bir lisansa gecenin diplomasını acımadan iptal edeceksin. Çünkü bu olay eşitlik ilkesine aykırı. Ayrıca eğitimin kalitesi düşüyor. Kafası basmayan, matematikten anlamayan adamları yani kalitesiz öğrencileri okullara dolduruyorlar. Adamın analitik zekası var mı, kafası calısıyor mu bunu ancak matematikle anlarsın. Ha tıp icin deseler matematik ne alaka fizik ne alaka buna katılırım sonucta sözel bölüm bunlara vereceksin kimyayı biyoloyijiyi.. matematik fizik sormayacaksın.. tıp okuyacak olan adama matematik ve fizik sormak da ayrı bir absürtlük ve haksızlık ama mühendislik ve bilgisayar programcılığı analitik zeka gerektirir böyle tıp dersi ezberliyor gibi okuyup okuyup gecemezsin anlaman ve ciddi kafa yorman gereken yığınla $ey var öğrencinin kaliteli olanını almak icin tabii ki de matematik gerekir.


    Öte yandan diploması olmadıgı halde cok basarılı olan bilgisayar programcıları da vardır bunu kabul ederim mesela amcam alakasız bir bölüm mezunu ama yıllarca hem de BimSA bilgi islemde müdürlüğe kadar yükseldi.. fortran cobol algol C vs tüm dilleri biliyordu ve bimsa icin yazılım gelistiriyordu düsün ben sana üstelik 80'li yıllardan falan bahsediyorum.. o tarihlerde bilgisayar nedir deseler sen hö o nedir falan tv gibi bir sey mi derdin... fakat amcam ta o yıllarda bu islere girmisti... Bu i$leri kendi kendine öğrenen adamlarda zaten zekanın kralı vardır. Kağıt parcası demis gecmistir.. Olaya direkt girmistir.. O meslek liseliyle bir değil benim kasettigim sey meslek lisesinden 2 yıllık okuyan sonra da 4 yıllıklara gecen adamlarla ilgili.. Bunların kafa bassaydı böyle bir bacadan girme olayına kalkısmazlardı.. madem okumak istiyorlar gidip adam gibi LYS'den falan girerlerdi.. Meslek lisesi olayı özetliyor..


    Ayrıca orada adam adam gibi üniversite sınavıyla girerken, öbürü 3 - 5 dandik soruyla giriyor. Daha oturup sayısal derse matematiğe kafası basmayan adamlar 2 yıllık okul okuyup ortaokul seviyesinde sınavla 4 yıllık bölümlere giriyorlar... kapıdan giremeyip bacadan girmek gibi  böyle seyler ancak böyle bir ülkede olur..


    Bir de covidden kemikleri ağrıyanlar varmıs 2 doz zehir olunacakmıs  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 18 Ekim 2021; 7:35:29 >




  • Hepsine sonuna kadar katılıyorum fakat kanalizasyon i$cisi olayı cok güzel bir örnek. Ayrıca o i$ci bence en az cerrah kadar parayı hak ediyor. Yaptıgı meslek tehlikeli kanalizasyonlarda calıstıgı icin mikrop kapma riski mevcut. Bu risk cerrahın yaptıgı ameliyattan bile fazla belki..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 18 Ekim 2021; 7:45:30 >
  • bullx kullanıcısına yanıt
    
    IQ demişsin. Nedir IQ? Birisi "Salgın cok ağır geçiyor etrafımdaki herkes Covid oldu, kimisi öldü, ölmeyen zor kurtuldu. Aşılanma şart" dese 140 IQ :)

    Birisi "Covid gripten değişik yeni birşey değil, Salgın bir tiyatro. Aşı dokulara enjekte edilince önemli yan etkileri olan birşey." dese IQ 60 :)

    Örneğin ben 19. yy da yapılmış deneyler ile biyoloji çalışmalarını inceledim, orada hastalıkları havadan giren virüsler başlatmaz, hastalığı kimi koşullar altında gövdemiz başlatır diyor. O belgerden ben "Covid diye bir hastalık Corona denilen virüsle başlamaz" desem benim IQ'ya 0 dersin sen şimdi :)

    Çevrende ağır belirtilerle geçirenler "ben hayatımda böyle grip geçirmedim", "kemik iliklerime kadar ağrıyordu" demişler. Hm cok ilginç, yıllar önce ben Grip olmuştum, kemik iliklerime kadar ağrıyı duymuştum. Senin şu Corona virüs geçmişe yolculuk yapıyor olabilir mi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birilerinin o arkadaşa IQ testinin bir çeşit sahtekarlık oldugunu izah etmesi lazım. IQ testleri temelsiz ve i$e yaramaz seylerdir. Fakat kendisiyle IQ testine girsek cakma zeka ölcüm testinden +30 fark atarım.. O arkadas, benim IQ'yu, o zeka fı$kıran beyniyle, muhtemelen 60 olarak saptadığı için ben anlatsam da okumaz. Ya da belkide, o arkada$ın mesajından bir alıntı yapıp, etrafımdaki herkes Covid oldu, kimisi öldü, ölmeyen zor kurtuldu. Aşılanma şart demeliyim IQ 140'a yükseleceğinden mesajı alır belki..  

  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

    AŞI/PCR ve IQ testleri bunlar da PALAVRADIR.

  • Asinin hangi yöntemle gelistirildigine dair tek bir aciklama yok. Adinda Turk var diye asiya guvenilmez, Asinin milliyeti olmaz. Fransa ve Avusturya devletlerinin üzerinde calistigi Valneva adli klasik asi yöntemiyle (Ölü virüs) üretilen asi maddesi Ocak ayinin basindan itibaren onay alacak ve klasik asilara alternatif olusturacaktir. Turkovac asisinin gelistirilme yöntemi nedir (Klasik/mRNA) ? bilgisi olan varmi?

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    ERUCOV-VAC (Turkovac), Erciyes Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Aykut Özdarendeli öncülüğünde inaktif yöntemle geliştirildi.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.