şimdi olay şu 2 pc arasında ağ bağlantısı var birisinde muserver kurulu ... diğerinden ipyi yazınca oyuna giriliyor ama 30 sn sonra disconnect geliyor sebebi nedir sizce?
öbürküsü ile bağlı olduğu için 2 kişi girince dc weriodur
quote:
Orjinalden alıntı: onurcan123
öbürküsü ile bağlı olduğu için 2 kişi girince dc weriodur
lol yanıta bak
w.a.s anlamadım yaw
baglantı hızı düşük olabilirmi ??
arkadaşlar olayı anlamamışsınız sanırım...
şimdi 2 tane pc var aralarında ağ var . bir pc ye muserver kuruyoruz diğer pc den kurdugumuz servera girmeye çalışıyoruz giriyoruz 30 sn sonra disconnect geliyor ? sorun nerede
ßnmde Şöyle Bir Sornum Var ßunnada Açıklık Getirebilirsek Sevinirim.
1.0L Kurdum Oyuna ßile Girdim Herşey Tamamdı Arkadaşlar Version Arttır Dedi 99.6x Yaptım Ama Bug Vardı 1.0L Kuram Dedim Tekrar Bu Sefer Serverı Startup Ediyom Ya Gs De AÇıldıktan Sonra Login Server Fail Yazıo Error Penceresinde..Naapmam Gerek.
Şimdiden Tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: [AloneLord]
ßnmde Şöyle Bir Sornum Var ßunnada Açıklık Getirebilirsek Sevinirim.
1.0L Kurdum Oyuna ßile Girdim Herşey Tamamdı Arkadaşlar Version Arttır Dedi 99.6x Yaptım Ama Bug Vardı 1.0L Kuram Dedim Tekrar Bu Sefer Serverı Startup Ediyom Ya Gs De AÇıldıktan Sonra Login Server Fail Yazıo Error Penceresinde..Naapmam Gerek.
Şimdiden Tşk.
Kurdum Bari Deme En Sevmediğim Şey
quote:
Orjinalden alıntı: t-R e X
büyük ihtimal cs ama sorun ne
Sadece iki bilgisayarmi var? Ve 2 Bilgisayar varsa bilgisayarlar birbirine cross olarak mi bagli yoksa switch seklindemi??
Magic_Lord her türlü bilir ... Yürü bee kim tutar...
sen msn e gelsen daha ii olcak ... evt 2 bilgisayar ve birbirine cross olarak bağlı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme