Şimdi Ara

Bajaj Pulsar 200 NS [SS`li] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

teşekkü ederim, gidon göstergeler filan güzel duruyo, markaya karşı bir önyargım var ama makina güzel Allah var hak yemeyelim =)) güle güle kullanın kazasız belasız suruslerınız olsun ıns, benım de aklımın bır kosesınde kalsın sonra lazım olabılır

Marka konusunda hiç şüpheniz olması hint kaliteli üretir çok saglam bir motor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Acaba bu modeli deneyebilecegim bir imkan var mi bayilerinde filan bilginiz var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

dun yolda gordum sesi benm motordan kotu ama almayi.dusunuyorum bir tane var 6500 tl o 6 ya verirse alsammi acaba.karar veremedim

şurda ns 200 uyumlu tiger egsoz ve videosu var, fikir sahibi olabilirsiniz:

http://www.brnmotor.com.tr/Bajaj-Pulsar-200-Ns-Tiger-Performans-Egzoz-Tri-780-Karbon-Kapak,PR-17319.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everr

quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

dun yolda gordum sesi benm motordan kotu ama almayi.dusunuyorum bir tane var 6500 tl o 6 ya verirse alsammi acaba.karar veremedim

şurda ns 200 uyumlu tiger egsoz ve videosu var, fikir sahibi olabilirsiniz:

http://www.brnmotor.com.tr/Bajaj-Pulsar-200-Ns-Tiger-Performans-Egzoz-Tri-780-Karbon-Kapak,PR-17319.html

Bence kendi sesi daha hoş bu sanki dağ motoru gibi ses geliyor görüntüye yakışmıyor gibi, tek silindir zaten hangi egsozu takarsak takalım çok iyi bir ses alamayız bence

Evet evet farkındayım, baya bi araştırdım motoru ama benim zaten olursa eğer ilk motorum olacak. O yüzden bu hız meselesi beni üzmüyor. Ki aslen chopper/cruiser tipi bir insanım ama bu rakamlara düzgününü bulamayacağımı ve bulsam da başlangıç için ağır bir motorun beni zorlayabileceğini biliyorum. Ama bi yerden de başlamak lazım diye gidip scootera binesim yok , sevmiyorum o çirkin şeyleri:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chat54

Beyler ilk defa motor almayı düşünüyorum. Bir kaç kere 125lik motor kullandım az da olsa tecrübem var. Acaba başlangıç olarak bu motoru mu alsam? Yardımcı olabilir misiniz?

Uzun süre kullanacaksanız japon motorları daha iyi tercih olur. Ybr125 öneririm.
  • ses meselesi... bi gün şu yavruya binebilirsem o konuyu düşünmeye başlıcam, gerisi önemsiz benim için :)

https://www.google.com.tr/search?q=harley+davidson+slim+s&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwipnNXAy-zKAhVjCpoKHeWyD4sQ_AUIBigB#imgrc=R73FvfD-HZpuZM%3A

resim koyamadım link vereyim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lathspellinfield -- 10 Şubat 2016; 8:47:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

Evet evet farkındayım, baya bi araştırdım motoru ama benim zaten olursa eğer ilk motorum olacak. O yüzden bu hız meselesi beni üzmüyor. Ki aslen chopper/cruiser tipi bir insanım ama bu rakamlara düzgününü bulamayacağımı ve bulsam da başlangıç için ağır bir motorun beni zorlayabileceğini biliyorum. Ama bi yerden de başlamak lazım diye gidip scootera binesim yok , sevmiyorum o çirkin şeyleri:)

Scooter kötü değil bence ben hep pulsarı hemde scooter kullanıyorum kymco aglity 125 var alışveriş yaparken çok iyi oluyot pulsarla cok zor esya tasıması

• quote:

teşekkü ederim, gidon göstergeler filan güzel duruyo, markaya karşı bir önyargım var ama makina güzel Allah var hak yemeyelim =)) güle güle kullanın kazasız belasız suruslerınız olsun ıns, benım de aklımın bır kosesınde kalsın sonra lazım olabılır

Marka konusunda bence hiç sıkıntınız olmasın motorlar Türkiye pazarına girmeden Latin Amerika ülkelerine kawasaki bajaj adı altında girdi.Bajaj auto hint pazarının birinci dünya pazarında dördüncü motosiklet üreticisi konumunda kaldı ki kawasaki ve ktmin 400cc altı motorlarını bajaj pulsar ile aynı fabrikada üretiyor. Ben 1000 km kullanıyorum bundan önce ybr 125 kullandım inanın bi Japon kadar kaliteli ne vibrasyon var nede ses.performans konusunda zaten 200cclik bi aletin çok çok önünde yamaha r25 ile kalkış konusunda kafa kafaya gidiyor birisi 250cc 36hp super sport diğeri 200cc 25hp naked bi makine 3buji sistemi işini çok çok iyi yapıyor. alırsanız pişman olmazsınız.

• alexturner kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ciddi ciddi dusunuyorum bir arkadas sagolsun yardimci olacak motorunu bir kac saatlik verebilecegini soyledi, ins onyargilarimi kirabilirim. Durusu ve gosterge gidon kismi hosuma gitti. Performans olarak da kafi gelirse ozellikle uzun sureli kullanimda bu motoru kesinlikle alirim.

• quote:

Tesekkur ederim ciddi ciddi dusunuyorum bir arkadas sagolsun yardimci olacak motorunu bir kac saatlik verebilecegini soyledi, ins onyargilarimi kirabilirim. Durusu ve gosterge gidon kismi hosuma gitti. Performans olarak da kafi gelirse ozellikle uzun sureli kullanimda bu motoru kesinlikle alirim.

Dostum performans çok iyi, yakıt konusuna gelirsek çok çok çok çok iyi yani öyle bişey benzin bitsede benzin alsam diye geziyorum surekli bitmiyor gostergede tek diş yanıyor depoyu açıp sallıyorum içinde daha çok görünüyor bildiğin cüzdan dostu

iyimis valla hem de ekonomik valla 4x4 duruyo , peki frenleme ve servis/yedek parca durumu nasil

• quote:

iyimis valla hem de ekonomik valla 4x4 duruyo , peki frenleme ve servis/yedek parca durumu nasil

Frenleme çok iyi 110-120 ile giderken motor frenl ve normal fren ile durma mesafesi çok iyi rahat duruyor tek sorun lastikler fabrika cıkışı lastikler kaliteli degil ama idare eder 6 bin km falan olsun degistirmeyi dusunuyorum lastikleri lastik degisirse suruş zevki dahada guzelleşecektir

Tesekkurler bilgiler icin. Yakin bir zamanda bir motor alacagim, eger bu motor olursa burada paylasacagim ins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 10 Şubat 2016; 22:32:16 >
  • quote:

Tesekkurler bilgiler icin. Yakin bir zamanda bir motor alacagim, eger bu motor olursa burada paylasacagim ins.

Yedek parçayıda sormuştun cevaplamamışım pardon

Yedek parça sıkıntı olmuyor bayilikleri var bajajın sitesine bakarsan yazıyor nerelerde oldugu oraya gittigin zaman herturlu aksesuar ve yedek parça destegl yapılıyor hiç sıkıntı olmadı

Yani tercih meselesi tabi ki. Alışveriş için ufak tefekse arkaya çanta koyup oraya doldurum diye düşünüyorum. toplu alışveriş için zaten arabayla halletmek mantıklı benim için.of arkadaş ilk çıktığında alanlar ne karlı çıkmış ya. sahibindene bakıyorum motorun şu an kend, sitesindeki SIFIR satış fiyatı 8290 tl, 2014 model motoruna 9000 tl isteyen adam var... YUH artık... 11000 isteyen bile gördüm ya.. en dolusu en fulü.. ya 2 teker işte neyle doldurabilirsin en fazla? 3 çanta (bunla 3 çantayı napacaksam, sanki kıçım kırılmadan avrupa turu yapabileceğim kadar rahat seleye sahipmiş gibi) gidon yükseltme aparatı, Alt sehpa, koruma demirleri.. elcik koruma... ee? ne taktın lazer güdümlü füze sistemi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

Yani tercih meselesi tabi ki. Alışveriş için ufak tefekse arkaya çanta koyup oraya doldurum diye düşünüyorum. toplu alışveriş için zaten arabayla halletmek mantıklı benim için.of arkadaş ilk çıktığında alanlar ne karlı çıkmış ya. sahibindene bakıyorum motorun şu an kend, sitesindeki SIFIR satış fiyatı 8290 tl, 2014 model motoruna 9000 tl isteyen adam var... YUH artık... 11000 isteyen bile gördüm ya.. en dolusu en fulü.. ya 2 teker işte neyle doldurabilirsin en fazla? 3 çanta (bunla 3 çantayı napacaksam, sanki kıçım kırılmadan avrupa turu yapabileceğim kadar rahat seleye sahipmiş gibi) gidon yükseltme aparatı, Alt sehpa, koruma demirleri.. elcik koruma... ee? ne taktın lazer güdümlü füze sistemi mi var?

Aynen fiyatlar arttı ben 7200 e almıştım o 11 bin diyenler ne yaptı acaba 11 bine RS200 var bajajın gider onu alırım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.