Şimdi Ara

Bajaj Pulsar 200 NS [SS`li] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk motorunmu hocam. Gidişi nasıl. Benimde dikkatimi çekiyor ne zamandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

İlk motorunmu hocam. Gidişi nasıl. Benimde dikkatimi çekiyor ne zamandır

ilk degil tvs-honda da vardi ama memmun olmayip satmistim.hala kullanmakta oldugum kymco scooter var arada onu kullaniyorum.bajaj a gelirsek gidisi cok iyi cok memnunum motora binen herkes bana sat diyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

Ama bir de soyle dusun trafik derdin yok hesaba göre 1000 tl karın var 700 km de ne olabilir ki sizce makinaya

acemisin galiba!!!

herhangi bir motorla da trafik derdin olmaz. Ancak trafik her şart altında ciddi bir derttir. Hele hele motorla geçtiğim yolar benimdir anlayışın var tez zamanda olmadığını gösterirler.

Adam vites değiştirmeyi bilmiyorsa çıkacak hasar aradaki farktan daha fazla olabilir... değmez.
  • Beyler ilk defa motor almayı düşünüyorum. Bir kaç kere 125lik motor kullandım az da olsa tecrübem var. Acaba başlangıç olarak bu motoru mu alsam? Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chat54

Beyler ilk defa motor almayı düşünüyorum. Bir kaç kere 125lik motor kullandım az da olsa tecrübem var. Acaba başlangıç olarak bu motoru mu alsam? Yardımcı olabilir misiniz?

egerki 125 likten biraz tecrube edindi isen bajaj guzel bir motor ben hala kullaniyorum hic bir sıkıntım yok

• Ele7en kullanıcısına yanıt
    Bajaj yerine tvs apache mi alsam?

• quote:

Bajaj yerine tvs apache mi alsam?

fiyat olarak daha uygun ama kullanis acisindan ama yakit olsun kullanma rahatligi olsun pulsar daha ustun

Bajajla uzun yola çıktın mı hiç ben Sakaryada öğrenciyim arada istanbula gelmem gerekebilir rahatlık ve yakıt bakımından bilgi verir misin biraz

• quote:

Bajajla uzun yola çıktın mı hiç ben Sakaryada öğrenciyim arada istanbula gelmem gerekebilir rahatlık ve yakıt bakımından bilgi verir misin biraz

cok uzun yola cikmadim az cok gittigim oldu rahat gittim yakit konusunda ise 1 litre ile 50-60 km gidebiliyor uzun yolda 100 kmde 2-2.5 lt yakiyor buda 150lilik olan motorlara gore bile 200luk olmasina ragmen super bir deger, sehir icinde degisebiliyor. Kendi deposu 12 yedekle 14 litre

İlgin için çok teşekkür ederim pulsar gözümde bi tık önde. Son bi soru boyunuz kaç? Motor için boy önemli diyorlar

• quote:

İlgin için çok teşekkür ederim pulsar gözümde bi tık önde. Son bi soru boyunuz kaç? Motor için boy önemli diyorlar

boyum 177 boy konusunda motorda sıkıntım yok rahat kullaniyorum

• Benim boyum 170 falan acaba yeter mi

• quote:

Benim boyum 170 falan acaba yeter mi

biraz sıkıntı olabilir parmak ucuyla surersin tam basamassin sanirim

• Takipteyim... Beni kendine çekiyor bu motor.
  • Merhaba gidon kisminin yakin fotografi var mi acaba gostergeler filan kafa yapisini suruccu tarafindan cekebilir misiniz? Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba gidon kisminin yakin fotografi var mi acaba gostergeler filan kafa yapisini suruccu tarafindan cekebilir misiniz? Tesekkurler.

Buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

Takipteyim... Beni kendine çekiyor bu motor.

Bu motor görüntü, sürüş zevki ve yakıt konusunda çok çok iyi ama performans olarak düşük biraz hızlanması çok iyi ama sonrası gelmiyor 6. Viteste en son 135 falan gördü eğerki hız seven biriyseniz sizi hayal kırıklığına ugratabilir

Merhaba ilginiz icin tesekkur ederim fakat maalesef fotografi goremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Merhaba ilginiz icin tesekkur ederim fakat maalesef fotografi goremiyorum.

http://hizliresim.com/rZnVNB

Linkini atayım o zaman

teşekkü ederim, gidon göstergeler filan güzel duruyo, markaya karşı bir önyargım var ama makina güzel Allah var hak yemeyelim =)) güle güle kullanın kazasız belasız suruslerınız olsun ıns, benım de aklımın bır kosesınde kalsın sonra lazım olabılır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.