Şimdi Ara

BAİANO ASLAN'A YAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baiano Aslan'a yakın
    Tobias Linderoth’la 3 yıllık sözleşme imzalayan, İsmael Bouzid’i kadrosuna katan, Lincoln’le büyük ölçüde anlaşan Galatasaray’da yeni hedefin Fernando Baiano olduğu öğrenildi. Hürriyet Gazetesi'nin 19 Haziran 2007 tarihli haberine göre, sarı kırmızılı yönetim, İspanya’nın Celta Vigo takımında forma giyen 28 yaşındaki Brezilyalı golcüsünü transfer etmek için harekete geçti.

    Baiano ile daha önce menajerler aracılığıyla temas kuran G.Saray yönetimi, golcü futbolcunun 2008’e kadar sözleşmesi olduğu Celta Vigo’nun küme düşmesi halinde serbest kalacağını öğrenince bekleme kararı aldı. Celta Vigo, La Liga’nın son haftasında sahasında Getafe’yi 2-1 yenmesine rağmen kümede kalmayı başaramazken Baiano, sözleşmesindeki özel madde gereği serbest kalma şansını elde etti.

    Serbest kalıyor

    Beklediği haberi Lincoln’ün menajeri ile birlikte gittiği Brezilya’da alan G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, vakit geçirmeden golcü futbolcunun menajeri ile bir araya gelip, transfer görüşmelerine başladı. Sezgin’in, Baiano transferinde önemli yol kat ettiği öğrenildi.

    Lincoln’le şov yapacaklar

    Henüz resmi açıklama yapılmamasına rağmen Lincoln’ün transferini büyük ölçüde bitiren G.Saray yönetiminin, Brezilyalı yıldızla şov hazırlığı yaptığı öğrenildi. Lincoln’ün forma ve DVD-VCD’lerini piyasaya sürmeye hazırlanan sarı kırmızılıların bu sayede önemli bir gelir elde etmeyi planladığı öğrenildi.

    G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp’ın Alman basınına verdiği demeçte, "Umarım bu transfer resmi kaynaklarca da açıklanır ve gerçekleşir. Lincoln, bizim için çok büyük bir güç olacak" dedi.

    Alman teknik adamın istediği transferlerin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğu ve sarı kırmızılı yöneticilere, "Lincoln, takımımızın beyni olacak. Onun takımda olması benim işimi daha da kolaylaştıracak. İyi bir G.Saray’ın yüzde 50’si tamamlanmış olacak. Sizden müjdeli haberler bekliyorum. Bouzid ve Linderoth’tan sonra Lincoln’ün de gelmesi, G.Saray’ın iddasını ikiye katlayacak" dediği öğrenildi.

    Baiano kimdir?

    Adı: Joao Fernando Nelo "Baiano"
    Doğum Tarihi: 18 Mart 1979
    Doğum Yeri: Sao Paulo-Brezilya
    Boyu: 1.85
    Oynadığı Kulüpler: Corinthians (14 maç, 4 gol), Porto Alegre (20 maç, 7 gol), Flamengo (20 maç, 7 gol), Wolfsburg (22 maç, 11 gol), Sao Caetano (14 maç, 6 gol), Malaga (17 maç, 9 gol), Celta Vigo (68 maç, 28 gol)


    19.06.2007

    Kaynak : Hürriyet







  • fenerin bu seneki uefa maclarını izleyenler bu adamı bilirler...

  • googleda Baiano galatasaray diye aratma yap bakalim hic bir yabanci forumda boyle transfer adi gecmismi bizim gazetelerin sutun doldurma aliskanligi yuzune boyle ypaiyorum cogu zamand ao transfer haberleri cikmiyor uluslarasi basinda buda demekki yalan oluyor
  • Walla tanımıyorum ben gerci celta maclarinida izlemedim hic normaldir heralde
  • Ya lincoln nerde o gelmezse Ali Sami Yene gidip Canaydına koltuğu ben atacam.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.