Şimdi Ara

Bahtsız Bedevi Stayla (Winat9 içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iki gündür bu winat9 dan günde 1 lira kazanıcaz diye atmadığımız takla kalmadı fakat bu sabah kaderin kahpe oyunun , acımasız kolları beni sardı hemen anlatiyim.

sabah kalktım ki telefon hattının kullanımına kabul edliemiyor diye bir yazı var telefonda , uğraştım baktım kart bloke olmuş olabilir dedim kart micro. bi annemin telefonuda deniyim diye micro kartı büyük yuvaya soktum içine sıkıştı , çıkartıyım derken iyice sıkıştı.söksen sökülmez kalktım sabah 7 de açık telefoncu arıyorum , adamlar sökmüyorlar telefonu hepsi öğlen gel diyor felan neyse söktürüp çıkarttırdık 30 lira ordan bir giriş var . çıkarırken o kart da zarar gördü , gittim avea bayisine aynı karttan çıkarttım 13 tl de ordan içime aldım.

günün bilançaso = winat9 dan kazandığım 90 kuruş -(saatlerce yardımcı olucak telefoncu aramak + 43 tl ) = -42,1 tl.

• winat9 ne alaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDamned

winat9 ne alaka

durduk yere akşamdan sabaha telefon hattı bloke olunca ona suç buldum , çok uğraştım o programla çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

winat9 ne alaka

durduk yere akşamdan sabaha telefon hattı bloke olunca ona suç buldum , çok uğraştım o programla çünkü

Bende kullaniyorum bi sorun yok ve nesiyle uğraştın o kadar çok merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clestial26

quote:

quote:

winat9 ne alaka

2 tane kurmak için uğraştım baya emülatörler programlar yani dimyatdaki pirince giderken eldeki bulgurdan oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: clestial26

quote:

quote:

winat9 ne alaka

+1905
  • Winat9 guvenlimi?
    Forumdan konulari siliniyor nedense...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sayko sözlük yazarı var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de kullanıyorum 3 gündür sorunsuz yatıyor 90krş
  • quote:

arkadaşlar iki gündür bu winat9 dan günde 1 lira kazanıcaz diye atmadığımız takla kalmadı fakat bu sabah kaderin kahpe oyunun , acımasız kolları beni sardı hemen anlatiyim.

sabah kalktım ki telefon hattının kullanımına kabul edliemiyor diye bir yazı var telefonda , uğraştım baktım kart bloke olmuş olabilir dedim kart micro. bi annemin telefonuda deniyim diye micro kartı büyük yuvaya soktum içine sıkıştı , çıkartıyım derken iyice sıkıştı.söksen sökülmez kalktım sabah 7 de açık telefoncu arıyorum , adamlar sökmüyorlar telefonu hepsi öğlen gel diyor felan neyse söktürüp çıkarttırdık 30 lira ordan bir giriş var . çıkarırken o kart da zarar gördü , gittim avea bayisine aynı karttan çıkarttım 13 tl de ordan içime aldım.

günün bilançaso = winat9 dan kazandığım 90 kuruş -(saatlerce yardımcı olucak telefoncu aramak + 43 tl ) = -42,1 tl.

story müthiş.

cidden, anlatımın, finalin süper. sürüklüyo insanı.

da geçmiş olsun bu arada_!

• Bu konuyu açtığın iyi oldu Winat9'daki reklamlara tıklamayı unutmuştum hatırlattın bana.

• Bende programdan dolayı bişey oldu zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Bu konuyu açtığın iyi oldu Winat9'daki reklamlara tıklamayı unutmuştum hatırlattın bana.

Aynen 5 reklamlarını unuttum

• Bende de 2 gündür yatıyor temiz iş günde 2-3 dk ayırıyosun hemde eğlenceli bi de 1tl oh

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Bu konuyu açtığın iyi oldu Winat9'daki reklamlara tıklamayı unutmuştum hatırlattın bana.

+1 5$ a yakın birikti bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

..... de ordan içime aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinerci Sedo -- 18 Aralık 2012; 18:45:35 >
  • Winat ne yav biri anlatabilir mi , mobilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Winat ne yav biri anlatabilir mi , mobilim

Eğer birşey olmazsa güzel bi program
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Winat ne yav biri anlatabilir mi , mobilim

şimdi android te ve ios te olan bi uygulama günlük reklamlar geliyor sende izliyorsun 1 dk civarı reklamlar sonra her reklamdan 15 kuruş kazanıyosun günde 90 kuruş kazanabiliyorsun bir cihazdan..
  • beyler program da sorun yok , sorun bende şansızlık ve biraz acele 40 lira olarak geri döndü
  • la bi cevap verin iphone ve bluetrack ten kullanıyorum başka nerden kullanabilirim max.ne kadar alabilirim?90 kr az geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.