Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi - Yaşar Üniversitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği okuyacağım kesin iki okul da %50 burslu oluyor garanti. yaşar %100 olabilir bahçeşehir den de yönetimden tanıdıklar var ek olarak indirim yaparız falan dediler işte. Şimdi asıl mesele okuldan çok ben İzmir de okumak istiyorum ailem ise İstanbul da imkan daha fazla diyor. Bu okullarda okuyan, İzmir ve İstanbul da okuyanlar varsa hem şehir hem okul açısından görüşlerinizi paylaşabilir misiniz ?

Not: İlla bu okullar olacak diye bir şey yok. Bu okulları araştırma aşamasında olduğum için belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juejo -- 12 Nisan 2016; 22:52:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Juejo kullanıcısına yanıt
    ben 1. sınıfı elektrik-elektronikte bahçeşehirde okudum 2013-2014 öğretim yılında üst sınıflarda olay nasıl bilmem ama bizim donemde çalısmamız ıcın verdıgı soruları cevaplayamayan hoca vardı ayrıca lablar da kalabalık oluyor kucuktu ogrencı sayısına gore dıger bolumler ve ust sınıflar ıcın durum ne bılmıyorum ama bahcesehır fala abartılan boş bir üni bana göre
  • Mode03 kullanıcısına yanıt
    Nerede okumaya devam ediyorsunuz hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juejo kullanıcısına yanıt
    ktü makinaya geçiş yaptım
  • İzmir bence tam üniversite okunacak şehir , sana tavsiyem her iki üniversitenin de akademisyen kadrosunu incelemen, Yaşar içinhttp://bilmuh.yasar.edu.tr/ bu siteden yararlanabilirsin.
  • Tabiki istanbul düşünme bile bahçeşehir yazılım,bilgisayar konularında gayet iyi
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    Daha çok yurtdışında okuma olanağı olduğu için düşünüyorum bahçeşehir i ama istanbul gözümü korkutuyor açıkçası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    marmara üniversitesi işletme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seckinozdemirr S kullanıcısına yanıt
    Akademik kadrolarda karşılaştırma yaparken nelere dikkat etmeliyim ? Kendisini ispat etmeye çalışan doçent mi daha iyidir zaten belli seviyeye ulaşmış profesörler mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.