Şimdi Ara

BAHÇEŞEHİR ÜNIVERSİTESİ %50 TIP(ING)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gencler burayi aranizda yazmak isteyen varmi 21.900 ile kapatmis gecen sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bolum henuz 2 senelik arkadasim.o yuzden pek bi yorumum yok ama okul ticarethanedir.bu sene 4.sinifa gectim reklamciliktayim.adam kendi memleketlisine(basarili olup olmamasi onemli degil) burs veriyor gerisini sen dusun.bide yok soyle kampuslerimiz var bole kampuslerimiz var yurtdisinda derler ama onlar da ayri bi tirttir.
  • ben de bahçeşehir mekatronik yazmayı düşünüyorum tam burslu.yurtdışı imkanları,dili,yatırımları vs çekici geliyor.sizce bunlar göz boyama mı? eğitim kalitesi nasıldır?
    yıldız teknik makine yazayım mı onun yerine? yardımcı olursanız sevinirim
  • valla kardesim okulun tek cazibesi bana gore coop olayi.ha yurt disinda da egitim bekleme.sadece gider gezersin donunce de hava atarsin gittim diye.coop mevzusu guzel bi tek.yani o sistemde muhendislik ogrencileriyle iibf ogrencilerine cok ekmek dusuyor.her gun en az 2 3 mail gelir x sirketi y departmanina stajyer arior diye.ama egitim kalitesi fln standarttir.ne kaliteli ne kalitesiz.hatta bu beklentiyle gelirsen hayal kirikligi olusur.ama ticarethane oldugu dogru.sinav yapmasini beceremezler bu yuzden.okulda yeterli alan yok 15 bin kisiye sinav yapacak ama bulduklari alani da gidip ozel isletmelere kiraliyorlar.gecen yil y.lisans dersligi olan bi yeri subwaye kiraladilar mesela.ogrenci menusu diye kakaladiklari 10 tl verirsin bi yemek bi pilav verir yollar :)

bogaz manzarasi bi harikadir ama :)
  • teşekkürler cevabınız için sanırım tercih etmesem daha iyi olacak
  • Ztet Z kullanıcısına yanıt
    valla hocam daya iyi bi alternatifin varsa gelme tabi.zaten sana okul ustun basari bursu da vermeyecek dereceyle gelmedigin icin.(ilk 3.000e verilior sanirim).hele bir de ailenin maddi durumu iyi degilse ve sehir disindan geliorsan zorlanabilirsin.malum okul besiktasta.yurt cikmazsa ya cemaatlerin kucagina duseceksin ya ev tutacaksin(besiktasa yakin tutabilecegin en mantikli ev uskudar oraya da yine 700 800 verirsiniz).ama bahcesehirin bi diger artisi(eger ciddiye alirsan) ingilizce ogrenmis olman olur.bi cok devlet unide ingilizce hazirlik yoktur mezun olunca ogrenmeye calisirlar ama sen zaten bastan ogrendigin icin one gecmis olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç Tıp %50
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam alternatif olarak yıldız teknik makina var. İstanbulda yaşıyorum zaten o sıkıntı değil. İngilizcem de fena değil diyebilirim.almanca da var o yüzden yıldız seçicem heralde bir de sizi dinledikten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Ztet

Hocam alternatif olarak yıldız teknik makina var. İstanbulda yaşıyorum zaten o sıkıntı değil. İngilizcem de fena değil diyebilirim.almanca da var o yüzden yıldız seçicem heralde bir de sizi dinledikten sonra

muhendislik bolumleri hakkinda yorum yapamam.ben sadece okulun genel durumunu soyledim hocam sana.gerisi senin bilecegin is ama dedigim gibi elimde daha iyi bi alternatifim varsa onu secerdim ben de.
  • Kardeş senin konuyu da kullanmış gibi oldum kusura bakma. Varsa Bahçeşehir tıp hakkında bilgisi olan yardımcı olsun UP UP UP

• Tamamdır hocam çok sağol yardımcı olduğun için

• quote:

Orijinalden alıntı: Ztet

Kardeş senin konuyu da kullanmış gibi oldum kusura bakma. Varsa Bahçeşehir tıp hakkında bilgisi olan yardımcı olsun UP UP UP
    eyvallah ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wd1605 -- 19 Temmuz 2016; 14:58:56 >

• uppp düşünen yok mu
  • Bu arada yukarıdaki arkadaşı düzelteyim, bahçeşehir tıp beşiktaşta değil, göztepe de. Göztepe medical park ile anlaşması olduğu için fakülte onun hemen yanına yapılmış.

• Bende düşünüyorum bilgisi olan yazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ChadSmith

Bu arada yukarıdaki arkadaşı düzelteyim, bahçeşehir tıp beşiktaşta değil, göztepe de. Göztepe medical park ile anlaşması olduğu için fakülte onun hemen yanına yapılmış.

biliyorum kardeşim ama beşiktaşa geçme ihtimali varmış falan öyle duydum ama sorun değil yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guard007

Bende düşünüyorum bilgisi olan yazsın

inş kazanırız bro
  • Ben yazmayi dusunuyorum ama cok arada kaldim.Sinavdan once devlette tip gelirse gidip okurum diyodum.Bahcesehir %50 geliyo anca ve asagi yukari 27 bin lira veriyosun 6 yil boyunca kitaplar yeme icme haric 6 sene hic kalmadan gecsem 162 bin tl kafadan okula gidiyo.Hep tip isterdim ama simdi dusununce ben o baskiyla okuyamam diye dusunuyorum.Yildiz da muh yazsam o para cebimde kalir yurtdisina falan giderim kendimi gelistiririm diye dusunuyorum.Siz ne yapardiniz yardimci olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Uche-Högh

Ben yazmayi dusunuyorum ama cok arada kaldim.Sinavdan once devlette tip gelirse gidip okurum diyodum.Bahcesehir %50 geliyo anca ve asagi yukari 27 bin lira veriyosun 6 yil boyunca kitaplar yeme icme haric 6 sene hic kalmadan gecsem 162 bin tl kafadan okula gidiyo.Hep tip isterdim ama simdi dusununce ben o baskiyla okuyamam diye dusunuyorum.Yildiz da muh yazsam o para cebimde kalir yurtdisina falan giderim kendimi gelistiririm diye dusunuyorum.Siz ne yapardiniz yardimci olun

istediğin bölüme bağlı kardeşim sonuçta bunu çalışırken hemen telafi edeceğin bi miktar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.