Bahçeşehir tıpta %100 burslu okuma imkanınız olsa yazar mısınız ? Girersem bisep ile giricem sıralamam ile değil. Okuyan birini bulamadım. Yurtdışı imkanları nasıldır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bahçeşehir tıp yazılır mı ?

-
-
hocam ben devlet ünilerinden yanayım.
hele isimleri olan (perifer olmayan) tıp fakülteleri baya baya sağlamdır.
ayrıca sadece doktor degil aynı zamanda o okulun ekolüne sahip bir hekim olarak mezun olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam en iyi devlet üniversitelerine girebilsem düşünmem zaten. Hacettepe çapa cerrahpaşa falan gelmeyecek. En iyi ihtimalle Akdeniz tıp falan gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akdeniz de baya iyidir hocam.
özellikle plastik cerrahide cok iyiler.
haberlerde belki görmüşsünüzdür zaten.
hütf,itf,ctf gibi kaliteli tıp eğitimi alırsınız akdeniz tıpda da.
isterseniz biraz araştırın akdeniz tıbbı.
selamlar
Geçen sene hacettepe ile arasında kalmıştım 1k ya verilen amerika hazırlık eğitiminden dolayı ama yazmadım yurt,ekol vs gibi sebeplerden ötürü
İyi yapmışsınız hocam ne olursa olsun hacettepenin yeri ayrıdır. Memnun musunuz peki hem üniversiteden hem bölümden
bu sene hazırlık okudum bölüm hakkında konuşmam çok doğru olmaz ama çevremden,arkadaşlardan falan gördüğüm kadarıyla baya zor,yorucu hütf
ama hocaları,mezunları sayesinde yurt dışında tanınırlığı,ekolü ve kulüpleri avantajlı ve ayrıca çok bilinmeyen danimarkada doktorluk vs gibi çeşitli kariyerleri olan mezunları da var yani farklı bi yol denemek istesen danışabileceğin tecrübeli birçok hacettepeli var (tabii hacettepede de olsan yine iş kişi de bitiyor)
QS Rankings sıralamalarında da en üstte(bu önemli bence tıpta üni seçerken)
şunu da ekleyim maddiyat gerçekten sıkıntıysa devlette burs olayı sıkıntılı hemen hemen hiç çıkmıyor düzgün burs kyk dışında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonard07 -- 17 Temmuz 2022; 22:43:16 >
Bu sene Tıp Fakültesinden mezun oldum perifer dediğin yerde öyle bir tıp fakültesi var ki batıdaki çoğu tıp fakültesine bin çeker acayip köklü ve kalitelidir eğitimide sağlamdır . Atatürk üniv Tıp fakültesi
-
bilmem bi orayı hocam... 1960larda kurulmustu...
cok zor ve saglam bi egitimi vardır.
o kampüs batıda olsa her yeri sollar.
Doğunun en kaliteli tıbbı
Ege varken bahcesehir dusunulmez bile hatta İstanbul tip bile 3kya dayanacak o bile gelebilir bau 3.2mis ege Marmara yazılır. Ama eğer bilim aşkıyla yanıp tutuşuyorsanız bunun iyi imkanları var diye biliyorum doktordan çok bilim insanı yetiştirme gibi bir gayeleri vardi sanirim. Ama bau yazmadan önce lütfen gidin binasını bir gezin. Bina diyorum çünkü bizim a3 yurdu bau tıpdan daha büyük. Sonradan hayal kırıklığına uğramayın derim
aynen dostum türkiye tıp fakültesi sıralamasında da 7 ya da 8 .sıradaydı kalite olarak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X