Şimdi Ara

Bahçe ve Peyzaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beylikdüzü Bahçe ve Peyzaj hizmetlerine dair aklınıza gelebilecek her soruyu NK Peyzaj müşteri hattını arayarak bize yöneltebilirsiniz. Bahçe bakımı, bahçe oluşturulması, peyzaj projeleri, bahçe sulama, bahçe aydınlatma, bahçe çit yapımı gibi bir çok işi kapsayan Bahçe ve Peyzaj hizmetlerinde her mevsim hizmetinizdeyiz.
    Hayalinizdeki peyzaj projelerini ve çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Beylikdüzü ilçesinde yaşanabilir, sağlıklı, sizleri stresten uzak tutacak doğal bir yeşilliğin ve çiçek bahçesinin çok yakınınızda olmasını sağlamak adına NK Peyzaj olarak, site, apartman ve bina yönetim işleri kapsamında peyzaj ve bahçe düzenleme hizmetleri almanızı gerçekleştiriyoruz. Çevre sağlığının, insanoğlunun fiziksel ve ruhsal sağlığını etkileyen önemli etkenlerinden biri olduğunun bilinci ile yaşam alanlarınızın çevre dizaynında da partner firmalar aracığı ile her türlü hizmeti NK Peyzaj olarak sizler için bir araya getiriyoruz.
    Çevre düzenleme, yeşil alan tasarımı, sert Zemin tasarımı, peyzaj elemanları tasarımı, bitki seçimi, material seçimi, periyodik bahçe bakım hizmetleri, çim biçme, bitki budama, çit bitkilerine form kazandırma, hastalık, zararlı ve yabani otlarla zirai mücadele, gübreleme, sulama ve benzeri peyzajın kapsamında olan her konuda en kaliteli hizmete, en hızlı ve en uygun fiyatlı haliyle ulaşmanız için çalışıyoruz.
    Beylikdüzü Bahçe ve Peyzaj hizmetlerinde, peyzaj ve bahçe bakımında meteryal seçiminden, iç ve dış mekan ağaç, çiçek teminine, rulo çim uygulamalarından, gübre toprak torf teminine, çocuk oyun grupları, fitness aletleri gibi her tür park bahçe düzenlemesine dair öğeyi tek çatı altında toplayarak NK Peyzaj ile iletişime geçtiğinizde en kısa yoldan, en iyi hizmeti almanıza önderlik ediyoruz.
    Ayrıca açık alan düzenlemelerinde kullanılan gazebo, pergola, bank, çöp kovası, yürüyüş yolları, spor sahaları ,otomatik sulama sistemleri, süs havuzu ve şelale gibi bir çok fikri sizin için projelendirip en kısa sürede hayalinize kavuşmanızı sağlıyoruz. NK Peyzaj olarak amacımız verdiğimiz hizmet ile size memnun kılarak sizlerin güvenini kazanmak, uzun yıllar müşteri – hizmetveren ilişkimizi sürdürebilmektir.

    http://www.nkpeyzaj.com/bahce-duzenleme/







  • bahçe bakımı peyzaj kurtbağrı bakımı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atilgan atilgan

    bahçe bakımı peyzaj kurtbağrı bakımı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O işi ben kendim yapıyorum. Çok profesyonel olmasa da, açık havada çalışmak sağlığa da iyi geliyor.
  • küçük hobi bahçesi tarzı bahçesi olanlar için
    ucuz ve basit damlama sulama sistemi nasıl yapılır?
    Bununla ilgili bir video hazırladım. Umarım severek beğenerek izlersiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan atilgan -- 4 Nisan 2019; 11:54:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.