Şimdi Ara

Bahar Temizliği Paketi Hızlıal 18,90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
4
Favori
1.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Adet Cillit Bang Yağ Çözücü 750 ML
    1 Adet Vanish Toz 60 GR
    1 Adet Marc 900 ML
    1 Adet Airwick Oda Spreyi

18,90 daha önce hepsiburada.com satmış 19,90 dan ihitiyacı olan değerlendirebilir

http://www.hizlial.com/bahar-temizligi-paketicillit-bang-airwick-vanish-marc/10640588?OM.zn=CrossSell&OM.zpc=10663931

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 19 Haziran 2015; 1:00:24 >

• ilk 2si 15 tl fln ediyor diğerleriyle 25 tl yi fln buluyor heralde netten bakınca fiyatları öyle gördüm bence sıcak değil :D
  • msnkopatcocuk M kullanıcısına yanıt
    %25 indirim sizin için az yani yanlışmı anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

%25 indirim sizin için az yani yanlışmı anladım

hocam bence sıcak değil dedim ihtiyacı olanlar alır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/bahar-temizligi-paketi-cillit-bang-airwick-vanish-marc-p-ZYBENC9370

Bu paketin bence ederi bu tabi sıcak fırsatçı için. Yoksa sıradan bir birey bunları ayrı ayrı daha pahalıya alabilir.
  • arkadaşlar hepsiburada.com da sepete ekleyince domestos ultra yoğun çamaşır suyu ve 2li finish tablet ekliyor bedava. haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaiajan

arkadaşlar hepsiburada.com da sepete ekleyince domestos ultra yoğun çamaşır suyu ve 2li finish tablet ekliyor bedava. haberiniz olsun.

Aynen hızlıaldan daha sıcak

Bahar Temizliği Paketi Hızlıal 18,90

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaiajan

arkadaşlar hepsiburada.com da sepete ekleyince domestos ultra yoğun çamaşır suyu ve 2li finish tablet ekliyor bedava. haberiniz olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız çok çakal bu Hb verilen domestosa 17.70 yazmışlar domestos sırala desen Normal domestos + verilen domestos okaliptus ikisi 8 küsür lira marketlerde de 4.5 lira civarı zaten çakallar
  • Hepsiburadaya üye olamıyorum her zaman kullandığım epostam kullanılmamaktadır yazıyor , hızlıal'a hemen üye oldum ama

• Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    DÜn hepsiburada hesabım hacklendi. Sisteme tanımlı kredi kartımla hızlı ödeme ile yani alışveriş yapılmış 5-6 tane cep telefonu sipariş edilmiş. Cep telefonuma sipariş ile ilgili sms ler gelince anladım. Aradığımda bizde saldırının farkındayız siparişleri iptal ettik diye bilgi aldım. Ama benim hesabımı da kapattılar. Senin de başına böyle birşey gelmiş olabilir mi diye düşündüm bir an
  • domestos 115ml, tablet de 2li :) Deneme amaçlı dağıtılan ürünlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

DÜn hepsiburada hesabım hacklendi. Sisteme tanımlı kredi kartımla hızlı ödeme ile yani alışveriş yapılmış 5-6 tane cep telefonu sipariş edilmiş. Cep telefonuma sipariş ile ilgili sms ler gelince anladım. Aradığımda bizde saldırının farkındayız siparişleri iptal ettik diye bilgi aldım. Ama benim hesabımı da kapattılar. Senin de başına böyle birşey gelmiş olabilir mi diye düşündüm bir an

İlk defa üye oluyorum hepsiburadaya ama kabul etmiyo eposta deniyorum bişeyler

• Çamaşır suyu 115 ml imiş...Yukarıda bir arkadaş da yazmış zaten...
    Herhalde uçağa binerken yanımıza alabilmemiz için yapılmış bu ürün...
  • HB den bende 1 adet aldım. Paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

Hepsiburadaya üye olamıyorum her zaman kullandığım epostam kullanılmamaktadır yazıyor , hızlıal'a hemen üye oldum ama

Bir mezarcinin en az 12 yedek e postası olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Hepsiburadaya üye olamıyorum her zaman kullandığım epostam kullanılmamaktadır yazıyor , hızlıal'a hemen üye oldum ama

düzeltelim 15
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

düzeltelim 15

:))(
  • haber için teşekkürler. hızlı profil oluşturmak için aldık bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.