Şimdi Ara

BAĞLANTIMIZ SONUNDA DUZELDIMI NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun sabahtan beri max 250 lat ile oynuyorum genel ortalama 150 ....inanamıyorum hatta 90 lat bile gördüm rüyamı görüyorum die bi çok arkadaşıma sordum servarda onlarda aynı ..acaba kurtuldukmu şu alt probleminden

• Ben sureklı gece oynayan bırıyım gece hıc bır sorun olmuyor yazdan berı hazırandan berıdır hep dıyorum bende hıc sorun olmuyor dıye:D suan mesela gecelerı hıc bır sorun yok cok super aksama dogru 6-11 arası cok az oluyor oda arada
  • Ben de de bugün genelde hep yeşildi sadece akşam bi ara çoştu 200'den 800'lere çıkı o da 5 dakka sürdü
  • şuan gruldayım 225 ms le oynuyorum

ayrıca hiç loss yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulidin -- 10 Ekim 2007; 23:08:18 >
  • stormrage deyim sürekli 450+ . bi iyileşme falan yok.
  • Düzelme falan yok aybi tas ayni hamam 300-600 arasi
  • Bende bugun 400~ le oynadım ama hiç loos yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dün akşam oyun son 8/9 ayın en muhteşem değerleriyle oynadığımı söyleyebilirim.

sadece bende değil birkaçı farklı illerde oturan 5 Türk arkadaşada sordum ve onlardada aynı düzelme sözkonusu.

Bu arada bu düzelme dün akşam ile sınırlı değil.son 3/5 gündür bir düzelme var.bar kırmızı olmuyor hiç:)
  • benım dün baglantım max 450 oldu oda geci verdi hemen belki serverlar ile ilgili ola bilir bu ping degisimi
  • Suanda bile 350 .Ama 50 + charim ile 70 ile shatar yada nether win. e gittigimde 500-700 arasi basende kirmizi. Bursada bole .1024 sinirsiz baglamtim var .Siz lerin baglantilari nasil ?
  • bendede hafif bir düzelme var.300ms civarında geziniyor..genelde şehir içi kalabalık mekanlarda 400-450ms civarında seyrediyor..ancak halen rogue-warrior gibi karakterleri oynamak pek mümkün değil...fakat oyundaki donmalar epey bi düzelmiş durumda..ancak ping değerleri halen çok iyi değil..fakat hunter-mage-warlock-priest gibi karakterler donma (loss) çok azaldığından oynanabilir..kalabalık mekanlarda dahi donma yok denecek kadar azalmış durumda..ama bg lerde aynı şeyi söylemek zor...ancak bi düzelme olduğuda gerçek.
    herşeye rağmen kalabalık mekanlarda 200-250ms civarı alana kadar tam bir düzelme olduğu söylenemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirpi

bendede hafif bir düzelme var.300ms civarında geziniyor..genelde şehir içi kalabalık mekanlarda 400-450ms civarında seyrediyor..ancak halen rogue-warrior gibi karakterleri oynamak pek mümkün değil...fakat oyundaki donmalar epey bi düzelmiş durumda..ancak ping değerleri halen çok iyi değil..fakat hunter-mage-warlock-priest gibi karakterler donma (loss) çok azaldığından oynanabilir..kalabalık mekanlarda dahi donma yok denecek kadar azalmış durumda..ama bg lerde aynı şeyi söylemek zor...ancak bi düzelme olduğuda gerçek.
    herşeye rağmen kalabalık mekanlarda 200-250ms civarı alana kadar tam bir düzelme olduğu söylenemez

ancak fakat genelde bişeyler anlamak genelde fakat ancak mümkün ancak fakat - lakin - dahi değil.
  • Ben ve etrafımda tanıdığım en az 30-40 türk arkadaşım hesabını dondurdu..,,,şu an çok büyük bir kitle var hesabı donduran tr den....Belki ondan biraz farketmiştir...
  • Maşallah dediğimiz çocuk kırk gün yaşamıyor. Ben de bağlantı çok iyi diye düşünürken bu gün ilk defa 400 üzeri lat ve spike gördüm serverda.
  • Lag yüzünden bırakanlardanım. 1 aydır hesapda öyle yatıyor. Gerimi başlasak diyecem ama ttnete güvenemiyorum.
  • Bencede gözle görülür bir düzelme oldu 1k latencyden 250-300 latencylere düştü lossda yok...
  • accont'u freeze ettik, latency'de düzelme olmuş.. illa açtırtacak hesabı :D
  • aynı durum hesabı dondurmuştum bende ama bir süre daha beklicem herşey bi kesin belli olsun
    olmazsa önce bi trial hesab açarım onla denerim lagi bakalım kaç çıkıcak
  • Valla dun gece 12 oldugu halde 800 ms olunca delirip teknik servisi aradım 2 kez. 1 cisinde ttnet yurtdısı cıkıslarında adsllere kıyak gecıyo demıstı adam, bende pek bısı anlamamıstım. Daha sonra 2.ciye aradıgımda adam yurt dısı cıkıslarını arttırmak ıcın ttnetin bakım yaptıgını , bakım yaparkende su an ıcın sadece kabloluların routerlarını kapattıgını , bi kac gun sora adsleri kapatcagını , bu seferde adslerin kotu olcagını soledi. Bakalım bekleyip gorcez.
  • sanırım kablolarla beraber benim adslyide kapadılar bunlar. 3-4 gündür iğreç bi lag var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.