Şimdi Ara

BAĞLANTI YOK, ETHERNET KABLOSUNU GORMUYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce anakartım değişti, driverları falan kurulu geldi. geldiği gün internet bağlı değildi fakat modemi tanıtıp lan bağlantısını kurup 192.168.1.1 açılıyordu.
    internet bağlandı bugun farkettim. ethernet kablosunu gormuyor pc, çıkarıp takıyorum yok, anakartta ışığı yanıyor ve sinyal geliyor yeşil ışık kipsliyor yani. modeme de yansıyor bu durum modemde görüyor.

fastLAN fastUSB falan anakartın ozellıklerı varmış onlardan mı acaba dıye kapattım ama yok, bu arada wireless üzerinden bağlanabiliyorum modeme internet veriyor kablosuz
    aygıt yöneticisinde wanport (ppoe) wanport2 (ptto) tarzında 2 yazının yanında ünlem işareti oldugunu gördüm. diğer aygıt bağdaştırıcısıda Nvidia cart curt. onda problem yok..

acaba ağ çakışması mı yaşıyor? ağ bağlantılarına baktığım zaman etherneti görmesi gerekirken Bilinmiyor ibaresi çıkıyor. bir ağa bağlan dediğim zaman sağ alttaki sorun gider butonu ve ağ uzerındekı X işaretli simge beliriyor. sorun gider dediğimde hiç bi problem görmüyor..
    anakart driverini kurdum tekrardan gene görmedi. acaba problem wanport mu? modemde problem oldugunu dusunmuyorum olsa wireless üzerinden vermezdi bağlantı..

çözüm olarak önerileriniz neler? acaba sistem durduk yere bişey mi oldu? şuan 192.168.1.1 üzerinden modem'e erişemiyorum. önce giriyordum ki galiba LAN bağlantısı kabloyuda görüyordu..

anakart değişimi yapan firmaya geri mi götürsem kasayı?

düzeltme : ethernet kablosunu görmüyor, kartı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NychrizStyx -- 29 Eylül 2014; 23:11:23 >

• Rj45 kablosu arızalıysa yeni kablo onboard ethernet portu bozuksa ethernet kartı tak anakarta veya garantisi varsa anakartı servise götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.