Şimdi Ara

Bağlantı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim evde 2 bilgisayarım var ve bağlantım 1 tane. bunu ben nasıl diğerinede çekecem. Yani açıkçası babamın odasında ki bilgisayarda internet bağlantısı var. Ama benim odamdaki bilgisayarımda yok. Ben artık bu bağlantıdan kendimindekinede çekmek istiyorum bunu nasıl yaparım? En kolay yoldan nasıl yapabilirm? Yardımcı olurmusunuz? Çok saolun...

• Eğer modemin hem usb hemde ethernet bağlantısına sahipse...Babanın bilgisayarını usb den modeme bağlarsın seninkinide ethernetten modeme bağlarsın...Bu durumda senin bilgisayarında da ethernet kartının bulunması gerekiyor...

İkinci olarakta bir hub alırsın iki bilgisayarada onunla dağıtırsın neti...Tabi bunda da ethernet kartına ihtiyacın var...
  • hup al birde pcye kablo...

ben kullanıyorum gayet iii...
  • Arkadaşlar saolun ama benim bilgisayarda varmı bilmiyorum. Sadece hub alsam bağlanmaz mı? Ayrıca biz interneti binada 5 kişi kullanıyoruz. Modem bizde değil. sadece bir kablo bizde ben bunu enkolay nasıl yaparım? saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: delibaş

Arkadaşlar saolun ama benim bilgisayarda varmı bilmiyorum. Sadece hub alsam bağlanmaz mı? Ayrıca biz interneti binada 5 kişi kullanıyoruz. Modem bizde değil. sadece bir kablo bizde ben bunu enkolay nasıl yaparım? saolun...

hub + eth. kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet Bağlantı Yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.