Şimdi Ara

BAĞDAT CADDESİ S VİRAJI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce işim vardı Bağdat caddesin den eve doğru yol alıyorum, sahil kısmından..Kurallara uygun şekil de hızım 60-70 Km/s arası...

S virajına geldim, yüzlerce kalabalık toplanmış...Motorsikletler mi dersiniz, son model arabalar mı dersiniz, ana baba günü...

Neyse bakına bakına geçtim S virajını yaklaşık 600-700 Metre sonra bir virajı daha almaya yakın en sağ şeritten 2 tane 320 D, bir önce ki kasalar ( siyah renkleri-Simsiyah camlar ) MERMİ gibi geçtiler yanımdan....Bir sağ bir sol slalom şeklinde tampon tampona gidiyorlar...

Viraj bitti HOOOOP Trafik polisleri...Her şey bir anda oldu, Yolun tamamında onlarca polis,trafik-Asayis ,Motorcusu,Çekicileri,Arabaları, ellerin de fenerleri en az 30 polis ( kişi olarak )

Bu 2 Bmw' yi çevirdiler, daha önce durdukları araçlar da var,daha araçlarından inmemişler sıcağı sıcağına, Honda Civic Typer-Polo GTİ-Golf TSİ- BMW 320 D F30---BMW 520 bir önce ki kasa----C 180 Bir önceki kasa, Opel Astra, İnsigna-Guiletta 170'lik--( Kenar da bu kadarını görebildim dahası vardı )

Yolu kesti bütün polisler Ben en öndeyim,camları açtım,Önüm bomboş orta şeritteyim....Arkaya bakıyorum yığıldı koca cadde....Hatta birisi geri geri gitmeye calıştı U yapmak için yemedi tabi.....

Anonslar bir yandan ;

Anons - Bağırıyor adam; HEPSİNİ ALINNN HEPSİNİ HEPSİNİ ...Ama nasıl bağırıyor adam anonsta, öyle bir sinirlenmiş ki sanki...( Geriden tuzak kurmuşlar takip ediyorlar yarışanları plaka ya da aracın tipi vs söyleniyor ileri de kenara alınıyor )

Arkam da Polis bağırıyor İn aşağıyaaa İn aşağıyaaa ( sürücü inmiyor ) neler neler..Öyle bir hava ki PANİK havası...

Polis sadece bana devam et dedi, ( yarışın arasında kalmışım ) ....Yol aldım, ileri de 50 Metre sonra polis durdurdu yolun ortasına atladı ( sağ tarafta çektikleri araçların sonu )

El işareti yaptım izin verdiler geç diye, devam işareti yaptı...

Hiç acımıyorum Vallahi, o yanımdan geçen BMW'leri görseydiniz YUH-OHAAA derdiniz...Ayvayı yediler bağlanır araçları kesin.....Bağlasın arkadaş İyi oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Nisan 2015; 14:48:27 >

• Genelde bir şey olmaz onlara çünkü arkaları sağlamdır,1.000-2.000 tl ceza öder basar gideler.

2. Konuy gelicek olursak yarın ist parkta pist günü var çok mu zor 250 yl verip gazlamak,hem kabileyetini görürler orda.

Böylelerini pistlere bekliyoruz,sokaklara değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pist yapıyorsun F1 kar ettirmiyor diye kapatıyor. Sonra halka acıyorsun seans bası 250 Tl kim gider ???

Futbol delisiyiz , araba delisiyiz ama hic birinde profesyonel degiliz anca bos konuşup bos isler peşindeyiz .

Bunun en buyuk sorumlusu alt yapı eksikliği halkı piste çekseler , Drift Alanları icin bazı yerler yapılsa 5-10 lira olmasın tamam ama 250 nedir ?

250 lira oraya vereceğime 250 lira benzin atar gazlarım acik acik söylüyorum 20 dakika icin ayıptır yani .

Gerci ralli araçlarının trafik polisleri tarafından Bağlandığı ulke de organizasyon falan hepsi hayal olur ancak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Nisan 2015; 0:01:38 >
  • oraya gelen de kusura bakmasın da yesin cezayı, istanbul un en bilindik çevirme mekanı
  • o adamlar devamlı orda dönüp duruyor. Sadece 1 seferlik gazlama olsa neyse. Sabahtan akşama kadar caddebostan-bostancı arasi serserilik yapiyorlar ne zevk alıyorlarsa... şikayet edilmiştir ondan polis gelmiştir

• oo açılmış mı sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

oraya gelen de kusura bakmasın da yesin cezayı, istanbul un en bilindik çevirme mekanı

Ama ilk çevirmeydi sanırım, bana denk geldi...Yoksa o yarış yapanların nerde polis falan var bilmeleri gerekir, Paslaşıyorlardır kesin araların da....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 12 Nisan 2015; 0:57:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun hocam bi kaza yaşamadan atlatmışsınız en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

oraya gelen de kusura bakmasın da yesin cezayı, istanbul un en bilindik çevirme mekanı

Ama ilk çevirmeydi sanırım, bana denk geldi...Yoksa o yarış yapanların nerde polis falan var bilmeleri gerekir, Paslaşıyorlardır kesin araların da....

kafalarına göre saatte başlar ama her zaman orada çevirme olur, istanbul bir yana koskoca ülkenin en bilindik çevirme noktası orası
  • Yaz geliyor cekirdekleri hazirlayip c.tesi geceleri patlayanlari izleme vakti geldi.Eglence zamani geldi

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    geçen sene çevirme işini abartmışlardı ya tek şeride düşürmeler 10 polis otosu ile beklemeler filan bu sene rahat bırakırlar inş
  • Adaletli bir ulkede yasasaydik o sahislar arabalari baglanmayla ceza almayla kalmaz, baskalarinin hayatini tehlikeye atmaktan hapise atilirdi. Bu yuzden bu tur olaylar fazla olmazdi ama oyle bir ulkede degiliz, bizi yonetenlerde de boyle bir zihniyet yok.
  • onların çoğu hepsi varoş semtlerden gelen leş akbabası tayfası son 10 senede pırlanta gibi sahil yolunu mahvettiler önce barlar sokağı sonra S virajı sonra bostancı kartal arası mangalcı tayfası iyice bitirdiler sahil şeridini. eskiden motorcular gazlardı her hafta biri patlar gasteye çıkardı şimdide bu driftçiler meşhur oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 pistini makul fiyattan kiralayacaksın, hafta içi hafta sonu hep açık olacak. Fiyatı da 4 tur 100 lira olacak mesela. Süre Ölçüm cihazı transponder için 50 lira diyeceksin. Adam gelip 150 liraya keyfini yapacak, arkadaşları ile kendi derecesini kıyaslayacak. Pist derecesi referans gibi, kendini geliştirmeye çalışacak. Pist içine güzel kafe restaurantlar yapacaksın. Insanlar gittiğinde kaynaşacak ortam yapacak.
    Bu bölgede bizden başka f1 pisti olan ülke yok. Iyi bir reklam ve makul fiyatlarla Bulgar yunan Romen , herkesi çekersin buraya. Uygun fiyatlı butik pansiyonlar oteller yapacaksın bir de.
    Yapılmayacak şeyler değil, buradan yunanistan serres pistine giden bir Sürü insan var ben de gittim. Nürburgring e Avrupa'dan her ülkeden gidiyorlar , muhteşem ambiansı var.

Reklam ve uygun ekonomik koşullara ihtiyaç var sadece. Pistte kiralık araç büyük eksiklik şu an mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Art niyet olmadıkça denetimler iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Adaletli bir ulkede yasasaydik o sahislar arabalari baglanmayla ceza almayla kalmaz, baskalarinin hayatini tehlikeye atmaktan hapise atilirdi. Bu yuzden bu tur olaylar fazla olmazdi ama oyle bir ulkede degiliz, bizi yonetenlerde de boyle bir zihniyet yok.

Bence yakaladıkları araca el koyup polis aracı olarak kullanmaları muhteşem olurdu:)
  • İzlemesi keyifli oluyor, İzmir' de oturuyorum. Geçen yaz İstanbul' da 1 hafta filan kalmıştım. Bi gece gel S virajına gidelim dedi. Gittik baya sohbet muhabbet, kaza filanda oluyor arada. Fiorino ile yanlamaya çalışan vardı kaydırıp bariyerlere vurmuştu iyi gülmüştüm.
  • Yap formula pistini 50 lira millet stres atsin yok 200-250 lira olacak illaha
    Sanki hisse veriyor adamlar
    F1'in isletmecisi ferrari alacak diye pist fahis fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 12 Nisan 2015; 14:45:52 >
  • Video ekleyinde şenlensin ortalık.
  • Çevirmeler , cezalar iyi hoş ta zaten bu adamlar cezayı ödemeyi göze almış adamlar,içeriye girseler bile ya tanıdık vasıtası ile yada yine para cezası ile çıkıyorlar.

Daha caydırıcı ve katı kurallar lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.