Şimdi Ara

bagaj hacmi en yüksek olan sedan??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
3
Favori
71.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stilll

civic 389lt

tam da bizimkini yazan olmamış hayret diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aero1

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Bagaj hacminin büyüklüğünden ziyade derinliği de önemli. Bagaj çok büyüktür ama derinlik beş para etmez mesela. Ona da dikkat etmek gerekir.

seat cordoba mesela

455 lt ama dikine

Benim araba da öyle. Arkası çok yüksek. geri manevra bayağı bir zor oluyor.

• Bagaj büyüklüğü konusunda farklı markalar farklı hesaplamalar yapabiliyorlar. Bazıları bütün hacmi belirtirken, bazıları kullanılabilir hacmi belirtiyorlar. Kağıt üzerinde sıklıkla büyük hacimlere sahip renault marka araçların pratikte bu hacmi yansıtamamaları buna bağlı.
    Ayrıca bagajın yapısı da kullanılabilirliğini etkiliyor.
  • Bagaj hacmi en yüksek olan sedan.....

henüz üretilmemiş olandır

Haluk
  • Chrysler 300C büyük diye biliyorum 504lt sanırım.

Skoda Suberb de büyük. 565lt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 9 Şubat 2011; 17:04:23 >
  • bagaj hacminde aklıma skoda superb geliyor.565 litrelik bagajı twindoor bagaj sistemi sayesinde sedan araçlar gibi geniş bagaj, hacback gibi kullanışlı ve pratik

diğer sedanlarda bagaj hacmi yüksek olsada yükleme ağzı dar olduğu için çok da kullanışlı olmuyor bagajları. ama superb öyle değil.

bagaj hacmi en yüksek olan sedan???

• Citroen C4 Sedan 513 Lt.
  • superb bu konuda 1 numara gerçekten twindoor ile b sw tarzı yükleme imkanıda sağlıyor
  • Evet en iyi bagaş sistemi SKODA SÜPERB DE twindoor hem bu sistem var hemde mercedesden bile büyük Mercedes S350-560 litre skoda süperb 565 litre ve arkadaşlar geçen skoda süperb yüce motor bayisinde inceledim arka diz mesafesi mükemmel bide auto show dada süperb combiyi gördüm acayip birşey bagaşı güzel dış tasarımda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiboş

Evet en iyi bagaş sistemi SKODA SÜPERB DE twindoor hem bu sistem var hemde mercedesden bile büyük Mercedes S350-560 litre skoda süperb 565 litre ve arkadaşlar geçen skoda süperb yüce motor bayisinde inceledim arka diz mesafesi mükemmel bide auto show dada süperb combiyi gördüm acayip birşey bagaşı güzel dış tasarımda güzel

tiboş ismi kendi tercihindir ama bagaş kelimesini bilerek mi böyle yazıyorsun arkadaşım?

edit: merak ettiğimden soruyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 9 Şubat 2011; 17:47:47 >
  • PARDON BAGAJ ODUGUNU BİLİYORUM AMA ARKADAŞIMIN BİRİNDEN MAİL GELDİ ORDA HIZLA YANLIŞ YAZMIŞIM.
  • opel astra sedan 490 lt
    yeni jetta 510
    focus 1 490 lt
    eski kasa avensis 520 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 9 Şubat 2011; 20:05:38 >
  • biz linea alcazda oda iyi sayılır demi ya 500lt
  • Kral Fluence...
  • Mesele bagajsa octaviayı tek geçerim ve sırf bagajı için bu arabayı alabilirim.
  • e-otoderginin temmuz 2009 sayısında peugeot 3008 incelemesi vardı. orada peugeot verisi 512 litre, VDA standardı ise 432 lt olduğu yazıyor. her ne kadar 3008 sedan olmasa da bence benzer aldatmacalar sedan araçlarda da olabilir.
  • Lincoln Town Car 21 cubic feet= 594.6 litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 9 Şubat 2011; 21:57:33 >
  • Son kasa Cadillac Fleetwood. ( 1996 yılına kadar üretildi )

588 Litre.

• eski kasa toyota avensis 520 litre albeanında ona yakın hatta avensisin girişi dardır avensise zor iren mangal albeanın bagajına rahatlıkla giriyor
  • gerçekten güzel veriler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.