Şimdi Ara

bademciklerim ile başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır çektiğim sıkıntıdır bademciğim ocak ayından bugüne kadar 3.defa tutuluyorum bademciklerim şişiyor iltihaplanıyor sonra vücuduma vuruyor ve yatak döşek 3 gün yatıyorum sonra yavaş yavaş kurtuluyorum tabi bu sürece iğne antibiyotik vs tedavi oluyorum

ben artık bu durumdan sıkıldım bademcik ameliyatı olmayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz nedir

• Senin hastalık seyrin ağır gözüküyor. Ameliyatını bende oldum ve memnunum, ameliyat olmanı öneririm. Bademcikler lenf düğümleridir ve vücudu yabancı mikroorganizmalardan korurlar fakat seninkiler görevini yerine getiremediği gibi diğer organlarınada zarar veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende aynı durumdayım Aralık ayından beri sürekli kriptik tonsilit oluyorum. Serum ile geçiyor sadece her hafta yeniden tekrarlanıyor, babam doktor ve aldırmak istemiyor bademcikleri daha kötü Hastalıkların olma ihtimali var. Şuan bile aynı durumda benim bademcikler serumu yeni çıkarttılar. Gecmiş olsun hocam ne zaman geçecek bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droyts

Senin hastalık seyrin ağır gözüküyor. Ameliyatını bende oldum ve memnunum, ameliyat olmanı öneririm. Bademcikler lenf düğümleridir ve vücudu yabancı mikroorganizmalardan korurlar fakat seninkiler görevini yerine getiremediği gibi diğer organlarınada zarar veriyor.

hocam aldırmanın ne gibi zararları var geçen bi doktor 3 yaşına kadar aldırmak sıkıntı sonrasında aldırmanın hiç bir zararı yok hatta aldırmazsan diğer organlara zarar verir zararı var dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteçer

Kardeşim bende aynı durumdayım Aralık ayından beri sürekli kriptik tonsilit oluyorum. Serum ile geçiyor sadece her hafta yeniden tekrarlanıyor, babam doktor ve aldırmak istemiyor bademcikleri daha kötü Hastalıkların olma ihtimali var. Şuan bile aynı durumda benim bademcikler serumu yeni çıkarttılar. Gecmiş olsun hocam ne zaman geçecek bilmiyorum.

hocam nereye kadar serum iğne ilaç,iş yerinden her ay 4 5 gün izin alıyorum,3gün önce şişmeye başladı 2 gündür iltihaplı bir şekilde yarın daha kötü olacak sonra 3 gün yatak gözüküyor nereye kadar böyle gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahall

quote:

Orijinalden alıntı: Droyts

Senin hastalık seyrin ağır gözüküyor. Ameliyatını bende oldum ve memnunum, ameliyat olmanı öneririm. Bademcikler lenf düğümleridir ve vücudu yabancı mikroorganizmalardan korurlar fakat seninkiler görevini yerine getiremediği gibi diğer organlarınada zarar veriyor.

hocam aldırmanın ne gibi zararları var geçen bi doktor 3 yaşına kadar aldırmak sıkıntı sonrasında aldırmanın hiç bir zararı yok hatta aldırmazsan diğer organlara zarar verir zararı var dedi

Dediğim gibi senin bademciklerin sürekli iltihap halinde olduğundan zaten görevini yerine getiremiyor bu yüzden aldırmanın bir zararı yok.Tonsilitin diğer organlarla ilişkisine gelince iltihaplı olduğundan mikroorganizmalar farinks->larinks->trake yoluyla doğrudan akciğerlere ulaşabilir. Ya da kan yoluyla başta kalp,akciğer,böbrekler ve diğer organlara zarar verip iltihaplara yol açabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.