Şimdi Ara

bada os

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bada os işletim sistemi dediğimi samsung wawe de oyun yükliycem.fakan sadece bada os işletim sistemimi yükleyebilioruz.mesela ios yada android oyunları yükleyebilmem gibi bi ihtimal yokmu.yada smybyan işletim sistemine sahip hiç bir oyunu desteklemiyormu

Kolay gelsin
  • peki bada os için oyun indirdiğimizde nasıl yükliycez.tele attğmızda kurulumda tanınmayan dosya diyor.ama kisese attığımdada kurulu gözüküyor.onu halledebilen varmı.örneğin h.a.w.k ı indirdim fakat tel oyunda yüklü diyip izin vermiyor yüklemeye nasıl halletcez

Orijinalden alıntı: TUHAN67
    peki bada os için oyun indirdiğimizde nasıl yükliycez.tele attğmızda kurulumda tanınmayan dosya diyor.ama kisese attığımdada kurulu gözüküyor.onu halledebilen varmı.örneğin h.a.w.k ı indirdim fakat tel oyunda yüklü diyip izin vermiyor yüklemeye nasıl halletcez

Bada os icin netten oyun indiremezsiniz zira calismaz o dosyalar. Oyun veya uygulama indirmek sadece Samsung Apps dan yapilir ya telefondan Samsung Apps uygulamasiyla ya da pc den Kies ile

Kolay gelsin
  • java desteği vardır tahmin ederim, yani java oyunları zaten kurulumsuz da çalışıyorlar, yanılıyormuyum?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.