Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler
  • Oyun iniyor umarım hevesim kursağımda kalmaz,olmazsa siteye şikayette bulunacağım.Hatta hep beraber şikayette bulunalım,Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar götürürüz bu işi xD
  • Ben aLdım keyimi.
  • İnş.Fake değildir.
  • bu ne işkencedir kardeşim oyun demo adamların yaptıklarına bak. nerde görülmüş böyle bi uygulama yaaa. nasıl bir reklam mantığıdır. herifler mevzuya böyle başlarsa artık ilerisini düşünemiyorum. bi key bile alamıyoruz yaa sinir harbine girdim 3 kuruşluk zevk için. ben böyle oyunun içine sı...m kardeşim yaaw
  • beyler çalıştı şuan tekrar denedim oldu!!! sanırım keyi alır almaz denediğimiz için sorun çıkarıyordu şuan oyundayım :D
  • ama optimizasyon berbat ötesi yada bölüm kar fırtınalı olduğundan olabilir. mw2 yi hd 4650 ile full detay full grafik 40-50fps ile oynarken bunu allah bilir 20 fps ile oynuyorumdur yada daha düşük anlayamadım pek.
  • Hevesimiz kursağımızda kaldı ne yazıkki,herhalde bundan sonra bu oyunun betasına katılmak için pek can atmayacağım,eğer bu başımıza gelen kasıtlıysa,bu işi akıl edeni ve uygulayanın Allah bin belasını versin diyorum.Adamlar güzelim gecemizin içine ettiler.Bu sinir ve asabiyetle uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum.Bu iş daha böyle sürer, yarın hevesle bekleyenler siteye girecekler, sevinecekler keyimi aldım diye ama bu sevinç 2 dk sonra oyuna giremediklerinde sevinçleri yalan olacak.Şu an key alamayanlar alanlardan daha şanslı gibi.Hiç değilse boşuna sevinip sonrada kapı gibi hatayı görüp üzülmediler.Bu pisliği sırf reklam için yapıyorlarsa yazıklar olsun,reklam yaptıklarını sanıyorlar ama ileride başlarına gelecekleri görürler,o kadar insanın güvenini çoktan kaybettiler.EA forumlarına şikayette bulunacağım,sırf sitenin alt tarafındaki EA logosu yüzünden,bu iş çok uzadı çünkü,open beta yapsadınız ne kaybedecektiniz,değilmi,hatta daha fazla şey kazanacaktınız,ön sipariş vermiş 3-5 kişiylemi yoksa oyunu oynamaya can atan 10.000 lerce kişiylemi oyunun hatalarını saptayıp düzeltebilirsiniz.Bu iş hiç mantıklı değil.Sizlere kolay gelsin arkadaşlar,ben bu işten nasibimi aldım,uslandım,bence sizde onun bunun oyununa düşmeyin,bırakın gitsin,ne de olsa 5 Martta oyun çıkıyor,almak isteyen alır oynar. (Tüm bunları sinirden yazdım )

• quote:

Orijinalden alıntı: Phermat0n

Hevesimiz kursağımızda kaldı ne yazıkki,herhalde bundan sonra bu oyunun betasına katılmak için pek can atmayacağım,eğer bu başımıza gelen kasıtlıysa,bu işi akıl edeni ve uygulayanın Allah bin belasını versin diyorum.Adamlar güzelim gecemizin içine ettiler.Bu sinir ve asabiyetle uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum.Bu iş daha böyle sürer, yarın hevesle bekleyenler siteye girecekler, sevinecekler keyimi aldım diye ama bu sevinç 2 dk sonra oyuna giremediklerinde sevinçleri yalan olacak.Şu an key alamayanlar alanlardan daha şanslı gibi.Hiç değilse boşuna sevinip sonrada kapı gibi hatayı görüp üzülmediler.Bu pisliği sırf reklam için yapıyorlarsa yazıklar olsun,reklam yaptıklarını sanıyorlar ama ileride başlarına gelecekleri görürler,o kadar insanın güvenini çoktan kaybettiler.EA forumlarına şikayette bulunacağım,sırf sitenin alt tarafındaki EA logosu yüzünden,bu iş çok uzadı çünkü,open beta yapsadınız ne kaybedecektiniz,değilmi,hatta daha fazla şey kazanacaktınız,ön sipariş vermiş 3-5 kişiylemi yoksa oyunu oynamaya can atan 10.000 lerce kişiylemi oyunun hatalarını saptayıp düzeltebilirsiniz.Bu iş hiç mantıklı değil.Sizlere kolay gelsin arkadaşlar,ben bu işten nasibimi aldım,uslandım,bence sizde onun bunun oyununa düşmeyin,bırakın gitsin,ne de olsa 5 Martta oyun çıkıyor,almak isteyen alır oynar. (Tüm bunları sinirden yazdım )

keyleri tekrar deneyin ben girebildim ama afedersiniz oyunda kimin eli kimin gtünde belli değil bu beta için koydukları karlı harita berbat.

• Umarım o kadar şeyi boşuna yazmışımdır xD sinirden oyunu sildim yükleyelim deneyelim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phermat0n

Umarım o kadar şeyi boşuna yazmışımdır xD sinirden oyunu sildim yükleyelim deneyelim xD

dene istersen baksana birde ben oyunu farklı yerden indirdim keyi veren siteden indirmedim hackell denen bir forumdan indirdim. 15 part şeklinde 100er mb'den.
  • arkadaşlar hangi siteden keyi aldınız lütfen bende oynamak istiyorum yada fazla keyi olan versin
  • Sanırım boşuna dememişim o kadar şeyi.Sonuç aynı,artık yarın da denerim olmadı yukarıda dediklerim geçerli xD
  • belkide keyi kullanan adam offline olduysa girebilmişindir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

ama optimizasyon berbat ötesi yada bölüm kar fırtınalı olduğundan olabilir. mw2 yi hd 4650 ile full detay full grafik 40-50fps ile oynarken bunu allah bilir 20 fps ile oynuyorumdur yada daha düşük anlayamadım pek.

arkadaşlar hangi siteden keyi aldınız lütfen bende oynamak istiyorum yada fazla keyi olan versin
    lütfen nolur ya çok önemli 2 gündür key alamadım sitesini bilmiom keyin siz şimdi nerden aldınız bide bu ne iş key neymiş direk account alıp girsekya adamı sinire boğuyolar

• Başka yerden indireyim tamam.Sanırım ben anladım.Herkez indirdiğinde updateden açtığında update couldn't find falan gibi bişiler diyorsa bu oyunun clientinden kaynaklı,çünkü eski versionunda deniyoruz.Bu nedenler beta keyler çalışmıyor.Bu bnm fikrim.
  • bende almayı beceremeyenler listesindeyim
    20 mbit internet var ve 2 kere dağıttılar 2sindede beceremedim.
    Birdahada uğraşmam...4 martı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

belkide keyi kullanan adam offline olduysa girebilmişindir :)

bilmiyorum ama beta keyi aldığım sitede 100 kb sn ile indiriyordu dayanamadım google ye bad company 2 rapidshare yazdım hackell sitesinde 15 partlık rapidler çıktı premiumum var die indirdim 800-900kb saniyede. kurdum oyunu girdim. ea login yaptım daha önceden kaydolmuştum sonra key istedi keyi girdim aralarında - işaretinide koydum yani xxxx-xxxx-xxxx-xxxx şeklinde sonra biraz bekledi ve benden isim istedi nick yazdım join join tıkladım oyuna girdi kasıyordu reset attım şimdi tekrar denicem girmeyi inş girebilirim. printscreen yaptığımda beyaz ekran çıktı anlamadım tekrar denicem
  • Beyler,oyunu BFBC2 beta updater dan sağ tıklayın yönetici olarak çalıştır deyin,patch kuracak,şimdi deneyin bakalım olacak mı
  • Olmadııı :( :( :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.