Şimdi Ara

Bad Company 2 İSTATİSTİKLERİNİZ ! ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar Bad Company 2'deki istatistiklerimizi burada paylaşalım diye düşünerek açtım bu konuyu herkez ss çekip bu konuda paylaşsın hadi ilk benden buyrun benim istatistiklerim ;)

En çok kill 40mm Grenade Launcher ile yapmışım xD araçlarda en çok tank ile vurmuşum dog tags lerini aldığım kişi sayısı 29 (hiç fena değil), aldığım madalyalarda sayısı oldukça çok Dünya sıralamasında 4436. cı olmuşum :S garip dün 3000 li rakamlardaydım 1 günde fark etmiş, ve toplam 24 saat oynamışım dahada oynarım 25 şubata kadar :D

varmı beni geçebilecek eleman burada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real-Gamer -- 6 Şubat 2010; 13:32:45 >

• Buyrun buda benim istatistikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 6 Şubat 2010; 14:17:22 >

• seninkide fena değilmiş

Musakkanın kulaklarını çınlatayım^^

Biride baya azmetmiş 84 saat oynamış,4üncü sıraya zar zor demir atabilmiş.

İstatistiklerin silinecek olması ve bu hilelerin yayılmaya başlamasından sonra biraz ara verdim.Oynama süresi ile istatistikleri karşılaştırırsak hiçde fena değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DanteSparda

Hmm sonunda hata düzeltilmiş,şöyle bir tarihe baktımda 4 yıl sonra hesabı aktive ettirebilmişim.Vaybe heralde tarihe geçtim.^^

Musakkanın kulaklarını çınlatayım^^

Biride baya azmetmiş 84 saat oynamış,4üncü sıraya zar zor demir atabilmiş.

İstatistiklerin silinecek olması ve bu hilelerin yayılmaya başlamasından sonra biraz ara verdim.Oynama süresi ile istatistikleri karşılaştırırsak hiçde fena değil gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu epeydir sessiz kalmiş beta'dan sonra, 2 haftadir oynuyamiyordum epey gerilemişim şimdi ki hali stats in

http://bfbcs.com/stats_pc/Rushest

ha bu arada bakmamıstım beta da buraya bi arkadaş yazmış var mi benden daha iyisi diye ben dicem :D

Leaderboards ta 1. sıradaydım hatta baska bi konuda SS bile attim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rushest -- 6 Nisan 2010; 11:24:53 >

http://bfbcs.com/stats_pc/HeroTurk
    İşlemci :INTEL İ5 4690K 3.5GHz, Anakart : MSI H81M-P33, Ram: Kingston DDR3 1600 Mhz 8 GB, Ekran Kartı : Sapphire R9 390 NITRO TRI-X GDDR5 8GB 512Bit, HDD : Samsung 840 EVO 120 GB SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : AOC i2367FM 23" 5ms Full HD IPS LED

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • _____________________________
  • _____________________________
    ASUS STRİKER EXTREME // E 8400 3.0 //2x ZOTAC 9800gtx amp //2*1 DDR2 OCZ SLI-READY 1066 //80 HD (500GB OLCAK) Hİ-TECH 7 // LG DVD-RW //COOLER MASTER 600W EXTREME // X7 KLAVYE // MS 1.1 intelli // Plantronics Gamecompro1 // Razer Galiathus Mausepad
  • http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Hrnclk%20TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 7 Nisan 2010; 12:55:52 >

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Ghost_Machine
  •  Bad Company 2 İSTATİSTİKLERİNİZ ! ! !
  • Walla iki maç oynayarak 28 lvl gelemezsin Hele ki bu SPM oranı ile. Ben güzel bir server buldugum için fazla sıkılmıyorum. BU ara iş olduğundan sadece akşamları giriyorum. Ama pingler güzelse zevk alınıyor. Saygı değer bir forum sakinin dediği gibi; oyundan rütbeler ve puanların dışında zevk almayı bileceksin. Mesela dün akşam nedense pingler çok yüksekti. Adam ates ediyorum çok zor olduruyorum. BU sefer adamları biçaklamak için çabalamaya başladım. DÜn akşam yüz kill yaptıysam 20-30 tanesi biçak. Heleki son bölüm. 14-1 bitirdim. 8 tanesi biçak. Bir squada iki kere arkadan saldırdım. İlk saldırdığımda hepsini biçakladım. Öc almak için geleceklerini biliyordum. Onları izlemeye aldım. İlk geleni gördüğüm anda bulunduğum yerdne topukladım. Risk alrak çevrelerinden dolaşip. Yine gariban sniperi biçakladım. Medic ler hemen geldi onları pistolladım. Bir tanesi gariban recon u yine kaldırdı. Onu bir daha biçakladım Kısaca maskara oldular. Bende çok zevk aldım. Ama bazen bu olay sizinde başınıza gelebiliyor. Çok dalgın olduğunuz günler illaki oalcaktir. O zaman maskara oluyorsunuz. Benide çok maskara ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 9 Nisan 2010; 7:45:57 >

• http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Umuts

buda benden ılk 7 saatımde en cok yaptıgım 5 /22 olduğu ıcın kıll ratıonumdan utanıorum :D
  • ne gsl 5. siradaydim listede 2 hafta boyunca sinav haftasi sehir disina gitmek zorunda kaldim bi geldim 250 e gerilemisim 2 haftada simdi ona kasiyorum tekrar niye sıkılmıyorum olayina gelirsek clan maclari yapiyoruz kendi server imizda vent var baska server lara girip insanlari oyundan sogutuyoz :D

emin ol takim arkadaslarin varsa yaninda sole 3-4 kişi ve mic de aciksa hepsinde oyundan cok daha zevk aliyorsunuz tabi bu karsı takımın hiç de hosuna gitmiyor :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.