Şimdi Ara

Bad Company 2: AT4 Montage [Kendi Yapımım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Videoları 2 günde tamamladım. Saat bakımından 10-15 saati geçmez. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarını bekliyorum.

Not: 1080p bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylonia -- 11 Mayıs 2011; 0:02:47 >

• Sonunu güzel bağlamışsın, tebrikler.

Valparaiso'da bazen ilk base'den son base kadar helinin hiç vurulmadan ortalığı duman ettiğini gördüğüm var.

her takımda en az böyle bir roketçi olmalı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 11 Mayıs 2011; 10:51:36 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Güzel kullaniyosun Ama Karşindaki Pilotlar Acemiler hiç biri füzeye karşi manevra yapmaya çalişmiyo
    www.youtube.com/Sdediting Steam ID : OptimusPrimeTr123 Borderlands 2 : OptimusPrimeTr123 DarkSouls : ErzaScarlet League of Legends TR : GaaraOFTheSand Dragon Nest EU : K1ssMyArrow BF4 : battlelog.battlefield.com/bf4/user/OptimusPrimeTr/
  • 35. sanyideki atışın çok güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle fly free

Çalışırsam ben de yapabilir miyim acaba?

Çok Zor Degil Half life oynamişligin varsa :D Birazda ugrasirsan işin kolay
    www.youtube.com/Sdediting Steam ID : OptimusPrimeTr123 Borderlands 2 : OptimusPrimeTr123 DarkSouls : ErzaScarlet League of Legends TR : GaaraOFTheSand Dragon Nest EU : K1ssMyArrow BF4 : battlelog.battlefield.com/bf4/user/OptimusPrimeTr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ptimusPrime

Güzel kullaniyosun Ama Karşindaki Pilotlar Acemiler hiç biri füzeye karşi manevra yapmaya çalişmiyo

Aslında öyle değil. Ben her ilk atışımda vurmuyorum. Vurabildiklerimi kayda alıyorum. Yoksa ne anlamı kalır ki? Bunlardan önce 10 roket atıp 1 vurmuşluğum olan helikopterler var. Vuramadıklarım da var / veya başkalarının benden önce vurdukları.

Bazıları süper sürüyor. Tracer onlara işlemiyor, Smoke atıyorlar. Ancak böyle bir sürü roket ata ata vurabiliyoruz.
  • Sana kalmış bir şey. Bana Scope'suz daha kolay geliyor. Zaten Scope'u sadece tanklarda kullanıyorum. Pingim benim genellikle 130-150 civarlarındaydı. FPS de video kaydettiğimden dolayı 25-40 arasıydı. Normalde 120-150 arası, 40-60 arası olur.

Hızlı derken ne demek istediğini anlamadım. Sağa sola oynatırken geç geliyor diyorsan normal o. Özelliği öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylonia -- 11 Mayıs 2011; 18:59:52 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.