Şimdi Ara

Bad Boys (Will Smith & Martin Lawrence)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bad Boys II (2003)

serinin 3. filmi olma ihtimali varmış ama kesin bir şey yok şimdilik.

yönetmen Michael Bay transformers ile uğraşıyor. inşallah 3. filmi de çeker ilerde.

Will Smith ve Martin Lawrence ın birbirlerine laf atmaları, aksiyon sahneleri çok iyi...

1. film 7/10 aldı benden

2. filmi yeni izledim ve resmen koltuğa yapıştım. 2,5 saat sürüyor ama hiç sıkmıyor. ilk filmden daha iyi. 8.5/10

• Bad boys bad boys watcha gonna do.. Will Smith
  • Birinci filmi izlemedim ama ikinci film bir aksiyon filminden çıkarılacak çok hoş bir keyif
    üçüncüsü gelir mi bilmem ama gelmezsede pek üzerinde durmam
    dediğin gibi Will Smith ve Martin Lawrence çok süper bir ikili başka filmlerde büyük işler yapabilirler
    üzerinde durmamız gerek konu Will Smith ve Martin Lawrence ikilisi bad boys değil galiba
  • Benim bu filme ilgili anımda var kısacası Bad Boys (1995)
    Number one tv yarışma yapılıyordu Filmin adını bilenler ödül alıyordu TLF,num düştü filmin adını heyecandan şaslı çocuklar demiştim kaybetmiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

Benim bu filme ilgili anımda var kısacası Bad Boys (1995)
    Number one tv yarışma yapılıyordu Filmin adını bilenler ödül alıyordu TLF,num düştü filmin adını heyecandan şaslı çocuklar demiştim kaybetmiştim

ödül neydi ?

bu arada imdb de 6.1 almasına kesinlikle aldanmayın. kesinlikle çok daha fazlasını hak ediyor filmler.

özellikle 2. filmdeki araba kovalama sahneleri enfesti. Michael Bay aksiyon işini çok iyi biliyor. çıtayı sürekli ilerletiyor. transformers ile bu doruk noktasına çıkmıştı.
  • Benim favori filmlerimden biri harikadır herkesin arşivinde olması gerekn bir film
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.