Şimdi Ara

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dışkısını yiyor muhabbeti yapan gereksiz elemanlar hayatlarında herhangi bir ahıra girmişler mi acaba size söyleyeyim ahırlarda danalar küçük bir alanda dışkılar aynı alanda yemek yerler ve ayda 1 o dışkılar alınır 1 ay boyunca kendi dışkılarında yatarlar-yemek yerler hatta yedikleri samanlar bile çamur ve dışkı karışımı olur çoğu zaman danaların ağız kısmı çamur içindedir dolayısıyla danalarda kendi dışkılarını tüketebilmektedir.

Tavuklara gelince kendi dışkısı dahil yiyecek konusunda herhangi bir fark göstermeden her şeyi yiyen hayvanlardır önüne ET atın 2 dakikada bitirirler.

Domuzlara laf atanlar tamamen inançlarından dolayı tutarsız şekilde laf atan insanlardır Avrupa'da çok yoğun domuz eti tüketilir neredeyse her gün domuz eti tüketirler domuz yemeyi pislik olarak görenlere ve ortaya attığı nedenlere bakacak olursak bu insanların 10 yıl yaşamaları mucize olur ama bakıyorsun gayet uzun yaşam süreleri var. Ayrıca Domuz eti insanlık tarihinin en eski tükettiği gıdalardan biridir ve besin değerleri oldukça yüksektir.

Domuz dışkısını yiyor vücuduna karışıyor orada kalıyor gibi bir şey de yok domuzların her şeyi yiyebilme sebepleri sindirim sistemlerinden kaynaklanır çünkü sindirim sistemleri yedikleri hemen hemen her şeyi sindirebilmektedirler dışkıları vücutlarına karışmaz dışarıya atılır vücutlarına karışan dışkı değil parazitlerdir domuz etinden hastalık kapılmasının en büyük sebebi az pişirmektir 71 derecede sadece 3 dakika pişirmek domuzdan alınabilecek bütün hastalıkları kesin olarak önlemektedir siz aynı şekilde dana etini de az pişmiş yerseniz birçok hastalığa yakalanabilirsiniz fakat kültürümüzde etler yoğun olarak pişirildiği saatlerce düdüklüde-fırında vb. yerlerde lokum kıvamına getirildiği için et konusunda hastalık kapma oranımız çok çok daha düşüktür.

Özetle domuz yemeye karşı olmanın sebebi inançlardır mantıklı bir açıklaması yoktur domuz eti usulüne uygun pişirildiğine hastalık bulaşma riski ortadan kalkar(71 Derecede sadece 3 dakika yeterli saydığınız bütün sorunlar ortadan kalkıyor sebebide bu sıcaklıklarda hiçbir parazitin canlı kalamaması) onun dışında Kolestrol-damarlar sorunları gibi şeyleri örnek gösterebilirsiniz ama altını çizeyim benzer sorunlar hertürlü kırmızı etde ortaya çıkma ihtimali olan sorunlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 4 Nisan 2016; 15:34:35 >

• Bence igrenc gorunuyor. Et dedigin kirmizi kirmizi olacak bu bildigin somona benziyor. Birde et yavaş ateşte pişmez butun icindeki suyu kaybedersin kayış gibi olur. Önce tam olarak kızmış bir tavaya eti atıp hızlıca altlı ustlu degiştirip muhurlemen lazim sonra yavaş ateşe geçersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateistim,domuz eti yemedim ve yemeyide düşünmüyorum ama adama karışmayın beyler be,isteyen istediğini yapar.
  • Adam bacon yiyor abi ya çok cool bi olay taam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Turkoglu

Bu dışkısını yiyor muhabbeti yapan gereksiz elemanlar hayatlarında herhangi bir ahıra girmişler mi acaba size söyleyeyim ahırlarda danalar küçük bir alanda dışkılar aynı alanda yemek yerler ve ayda 1 o dışkılar alınır 1 ay boyunca kendi dışkılarında yatarlar-yemek yerler hatta yedikleri samanlar bile çamur ve dışkı karışımı olur çoğu zaman danaların ağız kısmı çamur içindedir dolayısıyla danalarda kendi dışkılarını tüketebilmektedir.

Tavuklara gelince kendi dışkısı dahil yiyecek konusunda herhangi bir fark göstermeden her şeyi yiyen hayvanlardır önüne ET atın 2 dakikada bitirirler.

Domuzlara laf atanlar tamamen inançlarından dolayı tutarsız şekilde laf atan insanlardır Avrupa'da çok yoğun domuz eti tüketilir neredeyse her gün domuz eti tüketirler domuz yemeyi pislik olarak görenlere ve ortaya attığı nedenlere bakacak olursak bu insanların 10 yıl yaşamaları mucize olur ama bakıyorsun gayet uzun yaşam süreleri var. Ayrıca Domuz eti insanlık tarihinin en eski tükettiği gıdalardan biridir ve besin değerleri oldukça yüksektir.

Domuz dışkısını yiyor vücuduna karışıyor orada kalıyor gibi bir şey de yok domuzların her şeyi yiyebilme sebepleri sindirim sistemlerinden kaynaklanır çünkü sindirim sistemleri yedikleri hemen hemen her şeyi sindirebilmektedirler dışkıları vücutlarına karışmaz dışarıya atılır vücutlarına karışan dışkı değil parazitlerdir domuz etinden hastalık kapılmasının en büyük sebebi az pişirmektir 71 derecede sadece 3 dakika pişirmek domuzdan alınabilecek bütün hastalıkları kesin olarak önlemektedir siz aynı şekilde dana etini de az pişmiş yerseniz birçok hastalığa yakalanabilirsiniz fakat kültürümüzde etler yoğun olarak pişirildiği saatlerce düdüklüde-fırında vb. yerlerde lokum kıvamına getirildiği için et konusunda hastalık kapma oranımız çok çok daha düşüktür.

Özetle domuz yemeye karşı olmanın sebebi inançlardır mantıklı bir açıklaması yoktur domuz eti usulüne uygun pişirildiğine hastalık bulaşma riski ortadan kalkar(71 Derecede sadece 3 dakika yeterli saydığınız bütün sorunlar ortadan kalkıyor sebebide bu sıcaklıklarda hiçbir parazitin canlı kalamaması) onun dışında Kolestrol-damarlar sorunları gibi şeyleri örnek gösterebilirsiniz ama altını çizeyim benzer sorunlar hertürlü kırmızı etde ortaya çıkma ihtimali olan sorunlardır.

Dostum dogrusun bir yerdede surda yanlissin danalarin yapisini incelersen neden sutunun ve etinin en kaliteli et oldugunu anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Danalar dahil neredeyse çoğu hayvan dışkı yer. Dışkının içindeki sindirilmemiş besinler tekrardan sindirilmiş olur bu sayede.

Domuzların yenmemesinin asıl sebebi trichinella spiralis bakterisidir. Bu bakteri iyi pişmemiş domuz etinde görülür.

Yani dışkı yeme muhabbeti hurafe. Bunlara boşuna takılmayın.

Adam istediğini yer. Afiyet olsun ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Bu dışkısını yiyor muhabbeti yapan gereksiz elemanlar hayatlarında herhangi bir ahıra girmişler mi acaba size söyleyeyim ahırlarda danalar küçük bir alanda dışkılar aynı alanda yemek yerler ve ayda 1 o dışkılar alınır 1 ay boyunca kendi dışkılarında yatarlar-yemek yerler hatta yedikleri samanlar bile çamur ve dışkı karışımı olur çoğu zaman danaların ağız kısmı çamur içindedir dolayısıyla danalarda kendi dışkılarını tüketebilmektedir.

Dostum dogrusun bir yerdede surda yanlissin danalarin yapisini incelersen neden sutunun ve etinin en kaliteli et oldugunu anlarsin

Olabilir hocam domuz eti en iyi et diye bir iddiam yok domuz etinin tadı daha güzel diyorlar tabi tat olarak karşılaştırırsak domuz yemedim ama hindi eti bence dana etinden güzel

Adam domuz eti yiyor tamam da eleştiren arkadaşlara söylüyorum ülkenin %99.9'u müslüman değil konuyu açan arkadaşta müslüman değil gayet rahat yiyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 4 Nisan 2016; 16:43:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Olabilir hocam domuz eti en iyi et diye bir iddiam yok domuz etinin tadı daha güzel diyorlar tabi tat olarak karşılaştırırsak domuz yemedim ama hindi eti bence dana etinden güzel

Adam domuz eti yiyor tamam da eleştiren arkadaşlara söylüyorum ülkenin %99.9'u müslüman değil konuyu açan arkadaşta müslüman değil gayet rahat yiyebilir.

Tabiki oyle o zaman bunu soyliyenlere sormak lazim din acisindan deginirsek?zekat veriyormu?oruc tutuyormu ?ic icmiyormu vs yani bnlari yapmiyanin din yorumu acisindan yorum yapmasi yanlis bak yorum diyorum yoksa kimse kimseye karisamaz

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışın var.Bizim biyoloji hocamız söylediğinde bende inanmadım ama köye gittiğimde denk geldim tavuk kendi pisliğini yiyor

• Aferin. Bol bol ye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hiçbir Müslümanı bu şekilde yargılamaya hakkın yok. Blok. Önce saygı duymayı öğren ondan sonra gel buraya.

Müslümana domuz yasaklanmıştır ama yiyen kişi dinden çıkmıyor sonuç olarak. Günah işlemiş oluyor. Ve senin gibi gerici* olamayacağım için üzgünüm.

Gerici: Bacon'u avrupa bile tüketmeyi bırakmaya başladı.

müslümana domuz falan yasaklanmış değil. geviş getirmeyen vsvs birsürü kriteri var. daha mensubu oldugu dinin ne söylediğinden bir haber

valla biz burada afiyetle yiyoruz daha sabah kahvaltıda 10 parça yedim hatta.

istediğin kadar blokla artık cehennemde görüşürüz kardeş. tabi öyle bir şey varsa.

Allah iflah etsin.

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Lan ya mahvettim masayı ağzımdan çıktı kahve

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Hiçbir Müslümanı bu şekilde yargılamaya hakkın yok. Blok. Önce saygı duymayı öğren ondan sonra gel buraya.

Müslümana domuz yasaklanmıştır ama yiyen kişi dinden çıkmıyor sonuç olarak. Günah işlemiş oluyor. Ve senin gibi gerici* olamayacağım için üzgünüm.

Gerici: Bacon'u avrupa bile tüketmeyi bırakmaya başladı.

müslümana domuz falan yasaklanmış değil. geviş getirmeyen vsvs birsürü kriteri var. daha mensubu oldugu dinin ne söylediğinden bir haber

valla biz burada afiyetle yiyoruz daha sabah kahvaltıda 10 parça yedim hatta.

istediğin kadar blokla artık cehennemde görüşürüz kardeş. tabi öyle bir şey varsa.

Allah iflah etsin.

Islahtır o. İflah olsa duramazdın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 4 Nisan 2016; 9:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: interneto07

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

İşin garibi, beğenilen yorumların çoğu, 'özentisin', 'başın göğe mi erdi' benzeri söylemler içeriyor. Ben de domuz eti tasvip etmiyorum ama yiyen yer ve gelip konu açabilir. Size ne bundan? Konu sizi çekmediyse kapatın yani. Çamur atmanın amacı ne? Paylaşan kişinin içine mi baktınız? da ruh haliyle ilgili yorum yapıyorsunuz?

Şimdi ben dana yiyorum diye konu açsam mantıklı olur mu diyorsun?

Öyle bir şey demiyorum. Kime ne kimin ne yediğinden diyorum.

• Domuz etinin haram edilme nedeni ( çok mantıklı );

https://www.uludagsozluk.com/k/domuzun-islama-g%C3%B6re-haram-olma-sebebi/8/

bilimsel olarak gen yapısı ve sayısı olarak maymundan sonra insana en yakın hayvan domuzdur.
    anatomik olarak da dişisinin cinsel organı insanın dişisinin cinsel organına en yakın hayvan domuzdur.
    tevrat, kurandan ve incilin yazımından çok daha önce yazılmıştır. ( mö. 5 ci yüzyıl veya daha önce )
    musevi dininde de domuz eti haramdır.
    incilde ise;
    " siz de mi hala anlamıyorsunuz " dedi isa, ağza giren her şeyin mideye indiğini, oradan da helaya atıldığını bilmiyor musunuz ? ne var ki ağızdan çıkan, yürekten kaynaklanır. insanı kirleten de budur. ‘’ ( matta 15 : 16 - 18 ) "
    burda anlatılmak istenen, " ağızdan girene değil, çıkana dikkat edeceksin " dir.
    musevi dininde, babadan değil, anadan musevilik kabul edilir. babadan da musevi olmuş isen, babanın ve senin 8 ci gün sünnetli olmuş olman gerekir ki, musevilik inancına göre bu şekilde olan bir erkek, üstün ırk kapsamına girer. musevilikte akrabalık, soy ve sop çok önemlidir.
    domuz etinin yenmemesinin nedeni, sapıklığın arttığı, itiraz edemeyen domuzun dişisine abanmaktan musevi ırkına kıran girmesi tehlikesinin ve ortadoğu sıcaklığında tedavisi imkansız yüzlerce çeşit cinsel hastalığın artması nedeniyle önce domuzun evlerin içindeki ahır ve avlularda beslenmesi yasak edilmiş, ağıllarda beslenmiş ama yine de baş edilemeyince, domuz etinin yenmesi tamamen yasak edilmiştir.
    doğal olarak eti yasak olan hayvan beslenemeyince, mundar hayvan ilan edilen domuzlar, insanların bilimum cinsel sapıklıklarından da kurtulmuşlardır.
    bu arada domuzdan kurtulan musevi halkının kadınları da anneden musevi olunduğu için, koca bulabilmişler ve musevi nüfusu yeniden artmaya başlamıştır.
    gelelim, niçin tevratta veya kuranda domuz etinin yenmesinin gerçekte niçin haram ilan edildiğinin yazılmamış olmasına...
    cevap: gerek tevrat ve gerekse de kuranda domuz etinin neden yasak ilan edilmiş olduğu yazılmış olsa idi, ne hiçbir kimse musevi kadınla evlenirdi ne de domuz ile akraba ilişkilerine giren bir dinin mensuplarına hiç bir kimse ait olmak, onlarla birlikte anılmak, onların yaptıklarını yapmak istemezdi ve bu her iki din de çıktığı gibi ortadan yok olurdu. işte bu yüzden ne kuranda ne de tevratta domuz etinin niçin yenmesinin yasak olduğu yazmaz, her kafadan uyduruk sesler çıkartıp dururlar. zavallı hayvanlara asırlarca çektirdikleri yetmediği gibi, bir de kin beslemek, yaradılanı yaradan dan ötürü severim, diyenlere ne yazık ki yakışmamaktadır.
    tüm yaratılanları eğer aynı yaratıcı yaratmış ise, hata kimde ? yaratanda mı, yaratılanda mı ?
    not: musevilik ve museviler, araplar ile aynı soydandır. ( sami ırkı ) museviler, ibrahimin karısının oğlu olan izhaktan geldiklerine, araplar da daha sonra pazardan köle olarak alınan cariyesinden doğma oğlu olan ismailden geldiklerini iddia ederler. bu nedenle bu her iki dine ibrahimi din denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 4 Nisan 2016; 17:20:53 >

• Yabancılar dışkı yese burda bende yiyorum diye konu açacak hale geldi Özenti Ezik Psikolojisine sahip küçük beyinler,bunları süreceksin ülkeden bak bakalım ülke 5 yılda çağ atlıyor mu atlamıyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus-

Enteresan.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bacon nasil pisirilir (Detayli SS'li anlatim)

Son zamanların en efsane cevabı bence konu kapansın outsider adına ben utandım

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    tavuk kendi pisliğini yiyor, sayısız kez gördüm.
  • Çok lezzetli görünüyor tadı neye benziyor ? Türkiyede taksimdeki domuz kasabından mı aldın ?

Bu domuz turuncu renklerdeki domuzlar mı ?

• Breaking Bad aklıma geldi. :/

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.