PB TJ75 modellaptop um var fakat backtrack ı boot ettiğim zaman aynı ekranda 30 dk hardware error , harware error diye hızlı hızlı aşağı doğru akan metinler oluyor.
Abartısız 30 dk beklettim pc yi belki açılış ekranına geçer diye ama nafile
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Syg.
Düşük çözünürlükte açmayı denediniz mi? 800x600 vb.
Ayrıca farklı bir sürümle deneminizide öneririrm. BT4 ya da diğer versiyonlarla deneyin.
İlginiz için teşekkür ederim fakat verdiğiniz link hiçbir işime yaramadı zaten buraya konu açmadan önce gerekli araştırmaları yapıyorum.
BT 4 ü bulabilirsem deneyeceğim.
Syg.
Düşük çözürlükte açmayı denediniz mi? Bu sürümde ekran kartı tanıma konusunda bir takım sıkıntılar varmış. Kimi sistemde çalıştığı gibi kimisinde sorun oluşturabiliyormuş.
BT4'den önce düşük çözünürlükte bir deneyin. Devam ederse BT4 ile denersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
quote:
Orijinalden alıntı: crazy frog
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
Düşük çözünürlükte açmayı denediniz mi? 800x600 vb.
Ayrıca farklı bir sürümle deneminizide öneririrm. BT4 ya da diğer versiyonlarla deneyin.
İlginiz için teşekkür ederim fakat verdiğiniz link hiçbir işime yaramadı zaten buraya konu açmadan önce gerekli araştırmaları yapıyorum.
BT 4 ü bulabilirsem deneyeceğim.
Syg.
Düşük çözürlükte açmayı denediniz mi? Bu sürümde ekran kartı tanıma konusunda bir takım sıkıntılar varmış. Kimi sistemde çalıştığı gibi kimisinde sorun oluşturabiliyormuş.
BT4'den önce düşük çözünürlükte bir deneyin. Devam ederse BT4 ile denersiniz.
Evet denedim. 800*600 ile yaptım fakat değişen birşey olmadı. BT 4 kendi sitesinden kaldırılmış. BT5 in 2 sürümünüde indirdim hem 32bit hem 64 bit şimdi diyorum BT 4 ile de olmaz boşver