Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.824
Cevap
41
Favori
155.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eklemeye devam Hayal kaynağım olan film
  • yaz hocam benide back to the future hayranıyım bende. İmzama dikkat :D üye olduğum tarihe dönüş

ekle

• Up!..
  • tek izlediğim ve sevdiğim film geleceğe dönüştür. normalde film seyretmem.
    her türlü formatta geleceğe dönüş elimde var vcd,dvd,hd
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Mükemmel ve efsane bir seridir.

Orjinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Ekle
    Marty nin sahneye cıkıp gitarla attıgı solo cok dehşetti ya...Filmin en sevdigim bölümlerinden biridir. Sonlara dogru cosunca seyircilerin mal gibi bakması falan

evet, bir de o sahnede zenci adam telefonla chuck berry ile konuşuyordu. Gerçekten güzel espiri..

Chuck berry - Johnny B. goode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 2 Aralık 2008; 1:29:40 >

• jhonny değil jonhny b. goode olacak öncelikle benide ekleyin hastasıyım dvd box set bile getirttim nickim bile bu filmden alınma
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.fusion

jhonny değil jonhny b. goode olacak öncelikle benide ekleyin hastasıyım dvd box set bile getirttim nickim bile bu filmden alınma

Ben düzelttim sende düzelt istersen xD
  • yaz tabi de imzadan anlayan biri varsa süper olur
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

yaz tabi de imzadan anlayan biri varsa süper olur

GeorgeMcFly manyak nick yaaa

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

quote:

ben üye olmadan önce biri almış martymcfly ı yoksa ben kapıcaktım da george a kısmetmiş
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

quote:

ben üye olmadan önce biri almış martymcfly ı yoksa ben kapıcaktım da george a kısmetmiş

oda iyi

• 3. Filmden bir kare 3. filmde Marty nin adını sorduklarında Clint Eastwood demesi

Benide ekleyebilirsin.

• Yukarıda alıntı olarak verdiğim bilgilerin içinde çok garip şeyler var
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.