Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.818
Cevap
40
Favori
151.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır,teşekkürler yardım için indiriyorum 720p denemek için şimdi.Bir sorun çıkarsa haber veririm tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 20 Ocak 2015; 4:31:44 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Bende tüm seriyi 720P olarak arşivledim ama orjinal dil + alt yazı seçeneği bana daha güzel geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Bende tüm seriyi 720P olarak arşivledim ama orjinal dil + alt yazı seçeneği bana daha güzel geldi

Normalde benim arşivde orijinal dil+alt yazı ama geleceğe dönüş için dublajı çok efsane dediler o yüzden arıyorum
  • Ekle geçen gün izledim seriyi baştan sona
  • Ya hayatımda izlediğim en iyi seri filmlerdendir. Michael J. Fox oyunculuğuna hayran kalmıştım. Ama ne yazık ki parkinson hastalığı ile mücadele etmekte.

Gitar çalarken ne kadar zorlanıyor. Ama o içindeki Marty McFly ölmemiş.
  • Acaba amazondan "ALL REGION" etiketli bluray kolleksiyon setini alsak türkçe altyazı çıkar mı?
  • ekle
    merhaba 1.filmin ses dosyasını filme eklemek için Adobe Premiere Pro kullanmıştım. fakat bu işlemi kardeşimin lettopun da yapmıştım ve kendisi şuan şehir dışında okuyor. bnm şuan masaüstünde kullandığım PC ise XP işletim sistemli ve programı kaldırmıyor.

aslında filme ses dosyası eklemek için yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibi daha basit programlar var. senkronu tutturmak için delay değerleri ile ilgili googleden yazılanlara bakabilirsiniz. ses dosyaları için filmden 2 veya 3 saniye sonra başlayacak şekilde değerler girerseniz, 1080p ve 720p yada diğerlerine de senkron tutuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

merhaba 1.filmin ses dosyasını filme eklemek için Adobe Premiere Pro kullanmıştım. fakat bu işlemi kardeşimin lettopun da yapmıştım ve kendisi şuan şehir dışında okuyor. bnm şuan masaüstünde kullandığım PC ise XP işletim sistemli ve programı kaldırmıyor.

aslında filme ses dosyası eklemek için yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibi daha basit programlar var. senkronu tutturmak için delay değerleri ile ilgili googleden yazılanlara bakabilirsiniz. ses dosyaları için filmden 2 veya 3 saniye sonra başlayacak şekilde değerler girerseniz, 1080p ve 720p yada diğerlerine de senkron tutuyor.

Teşekkürler,elimde 1. ve 2. film var onun hazır dublajlısını bulmuştum şuan 3.filme uğraşıyorum dedikleriğiniz şekilde.Bu arada 3.filmin dublajında yekta kopan-sezai aydın yok değil mi bazı sitelerde onlar gösteriliyor ama yukardan indirdiğim ses dosyasında farklı kişiler var.

3.filme Doktoru sesleniren Rüştü Asyalı(keloğlan), Marti'yi seslendiren ise Nezih Alataş'tır. sesleri tanımayanlar sitelerde öyle yazıyorlar.

bu arada sizdeki 2.film hazır dublajlı dediğinizin ses kalitesi nasıl? size gönderdiğim ses dosyasındaki gibi parazit (Tv den kayıt olduğu için anten kaynaklı bir ses) var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

3.filme Doktoru sesleniren Rüştü Asyalı(keloğlan), Marti'yi seslendiren ise Nezih Alataş'tır. sesleri tanımayanlar sitelerde öyle yazıyorlar.

bu arada sizdeki 2.film hazır dublajlı dediğinizin ses kalitesi nasıl? size gönderdiğim ses dosyasındaki gibi parazit (Tv den kayıt olduğu için anten kaynaklı bir ses) var mı?

Konu kirlenmesin attım pm den yandex şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 22 Ocak 2015; 23:31:27 >
  • daha önce izlememiştim. Teşekkürler.
    filmden bir sahne izler gibi etkiledi beni.

@Mr.ED

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 23 Ocak 2015; 8:36:13 >
  • benide eklermisin
  • Çocukluk yıllarımda televizyonda ne zaman görsem heyecanlanıp tekrar tekrar izlediğim ve sanırım tüm hayatım boyunca da her gün izlesem bıkmayacağım bir film. Bu kadar özel kılan ne diye soracak olursanız gerçekten bende bilmiyorum ama heves sanırım. Filmi ne zaman izlesem ya da bahsi geçse çocukluk yıllarım aklıma geliyor belkide aradığım şey bir filmi gördüğüm zaman ki masum heyecandır geleceğe dönüş filmin izlemek için;

1. film için;http://www.filmizle.net/gelecege-donus-izle.html
    2. film için;http://www.filmizle.net/gelecege-donus-2-izle.html
    3. film için;http://www.filmizle.net/gelecege-donus-3-izle.html
    bu linklerden ben sorunsuzca izledim. Tekrar izlemek isteyenler için ekledim sorun olursa kaldırabilirim.

• Geleceğe Dönüş serisi tek kelimeyler muhteşem, defalarca izlemişimdir adamlar 80'li yıllarda ne filmler yapmışlar ama
    Geleceğe Dönüş, Beter Böcek, Hayalet Avcıları ve Ördek Howard küçükken beni en etkileyen filmlerdi
  • Hocam beni de ekleyebilir misiniz?
  • Eknks kullanıcısına yanıt
    Ercan Demirel ve Yekta Kopanın yaptığı bu en yeni dublajlardan izlerseniz filmlerden hiçbir zevk alamazsınız. çok ciddiyetsiz bir dublaj olmuş. isterseniz kıyaslayın, farkı görürsünüz.

2000 li yıllarda yine Ercan Demirel ve Yekta Kopanın yaptıkları bir önceki dublajdan izlemenizi tavsiye ederim.

http://www.hdfilmizlebe.com/gelecege-donus-1-izle-turkce-dublaj.html?postTabs=1

veya bizim gibi 90 lı yıllarda yapılan dublajlar diyorsanız buyrun burdan izleyin:

Geleceğe Dönüş 1 Sezai Aydın - Yekta Kopan efsane dublaj

https://yadi.sk/d/Nu-oOvruSRaZC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanözkan85 -- 26 Ocak 2015; 2:42:04 >

• Arkadaşlar ne zaman imzamı ilk sayfadaki kulübün imzasını yapmaya çalışsam şöyle bir uyarı alıyorum,

"(1) Koyduğunuz resim uzak sunucuda bulunamadığından boyutu belirlenemedi. Bu yüzden imza kurallarına uygun olup olmadığını da bilemiyoruz, işlem iptal edildi. "

Ne yapmam lazım anlamadım, bir arkadaş addblock kaldır demiş, kaldırdım yine olmadı, ie'de denedim yine olmadı. Beni bu güzel imzadan mahrum etmeyin lütfen.

Edit: Sorun kendiliğinden düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 2 Şubat 2015; 13:02:07 >
  • back to the future'daki gizli 11 eylül mesajları

Ben bu tür komplo videolarına şüphe ile yaklaşırım ama bu gerçekten beni etkiledi.

Eksi verip geçecekken izledikce bu kadar da olmaz dedirtti. Sonuna kadar izleyin.

Ha bu arada benim de gerçekten çok sevdiğim bu filmin yönetmeninin yahudi olduğunu aklınızda tutun.

https://www.youtube.com/watch?v=pFM02ItYKbY&feature=youtu.be

• Tek kelime EFSANE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.