Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.824
Cevap
41
Favori
157.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris_basar

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

pok yiyesiciler geleceğe dönüşün devam filmine karar vermişler. ama 4 olarak gelmeyecekmis. gelecege dönüş yanina da yeni bi isim koyacaklarmis. Kadro degisik tabi ama araba ayni araba olacakmış. j. fox bi 5 dakka gozukecekmis filmde.

Merhaba. İmdb ye baktım ama bahsettiğiniz filmi bulamadım. Rica etsem linkini paylaşır mısınız? Bir de J.Fox alzheimer hastası diye biliyordum. 5 dk.da olsa görünmesi süper olur.

Öyle bir film yok bu üye forumda trollük amaçlı böyle şeyler yazar durur.

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: baris_basar

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

pok yiyesiciler geleceğe dönüşün devam filmine karar vermişler. ama 4 olarak gelmeyecekmis. gelecege dönüş yanina da yeni bi isim koyacaklarmis. Kadro degisik tabi ama araba ayni araba olacakmış. j. fox bi 5 dakka gozukecekmis filmde.

Merhaba. İmdb ye baktım ama bahsettiğiniz filmi bulamadım. Rica etsem linkini paylaşır mısınız? Bir de J.Fox alzheimer hastası diye biliyordum. 5 dk.da olsa görünmesi süper olur.

Öyle bir film yok bu üye forumda trollük amaçlı böyle şeyler yazar durur.

Bende merak ettim araştırdım Heveslenmiştimde baya. Keşke doğru olsaymış. Hayatımın en güzel filmlerinden. Bu arada benide eklerseniz sevinirim.

• arkadaşlar Geleceğe Dönüş filmine 2000 li yıllarda yeni dublaj yapılınca eskilerini aramış fakat bulamamıştım. bulabileceğimi de sanmıyordum. int. girmediğim, bakmadığım site ve forum kalmadı. buradaki forumda 35 sayfayı tek tek inceledim. eski dublajı indirmek için verilen linkler kapanmış. kime sordumsa hardisk bozuldu, yandı, dvd yi çöpe attım vs cevaplar geldi.. forumda yazılanlara bakılırsa bıtturk sitesinde varmış. ama siteye üye olmak için birisi tarafından davet edilmek gerekiyor. VIP üye olmaya bile çalıştım, adminlere mesaj ve email bile attım.. Allah aşkına pc başında eski dublajları aramaktan gözlerim ağrıyor artık. Allah rıza için kimin elinde eski dublajlar(doktoru Sezai Aydın yada Rüştü Asyalı nın seslendirdiği dublajlar) varsa bana versin, istanbul dayım, parası neyse vercem. email adresim erdem2680@hotmail.com ayrıca facebook.com/unutursun85 dan bana ulaşabilirsiniz.

• Oyuncak arabalarla mı bize o hayalleri kurdurttunuz lan Allahsızlar.

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

http://www.october212015.com/
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • güzelmiş..
  • 2-3 sene önce izlemistim.Geçenlerde güzel kalitede indirdim.Bugun tekrar bi ilk serisini izledim muhtesem film yaw Hayatımda böyle eglenceli film cok nadirdir izledigim.

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Arkadaşlar şu nokta aklıma takıldı. İzlememiş yeni nesil olduğunu düşünerek

Doktor 1885 yılına Delorean ile gidiyor. Arabayı saklayıp 1965 yılında marty'nin bulması için mektup yolluyor. Sonra Marty bu arabayı alıp 1885 yılına gidiyor. ama 1885 deki zemine uygun olsun diye lastikleri değiştiriyorlar. Fakat bu araç Delorean'ın uçan versiyonu değil miydi ? İkincisi , Marty 1885 yılına gidiyor benzin deposunu deliyor. Benzin olmadığı için aracı trenle itiyorlar. Ama Doktor'un mağarada sakladığı Delorean'a ne oldu ?

Uçan delorean havada da karada gidebiliyor zaten. İkinci soruda marty geçmişe doktorun bıraktığı deloreanla döndükten sonra gelecek tekrar yazılıyor(clara geçidi) deloreanı mağraya koymasına gerek kalmıyor.

Ilk sorunun cevabi:

arakadas ilk sorusunda bu arac madem ucabiliyorsa 1885'te neden yerde kullaniyorlar diye sormus. Cevabi:

ikinci filmin sonunda araca simsek carpinca bozuluyor ve artik ucamaz hale geliyor.

Ikinci sorunun cevabi ise:

1885'teki DeLorean hala magarada duruyor ama onun orada kalmasi gerek ki 1955'te Marty gidip araci cikarabilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 3 Nisan 2014; 14:07:35 >

• Ekleyin favori filmlerimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Herkes Haddini Bilecek !
  • Hatırlayanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Hatırlayanlar?

Unutulur mu
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

Hatırlayanlar?

Unutulur mu

Kahve makinası.

• 3 soruluk test. İngilizcem yüzünden ilk soruda yanlış yaptım, 2. yi hatırlayamadım, 3. doğru.

http://api.hollywoodplayer.com/facebook/feed-game/portID/fbfg_023
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • ilk soruda, zenci çocuk başkan oluyordu. ikinci soruyu anlamadım ben de
    Nasıl görmemişim bugüne dek
  • arkadaşlar Geleceğe Dönüş 1 Sezai Aydın-Yekta Kopan ikilisinin yapmış olduğu türkçe dublaj ses dosyasını Adobe Audition programında temizledim. sesteki hışırtı gitti. bu dublajı int.ten Bluray olarak indirdiğim filmin görüntüsü ile senkronladım. filmin arka plan film müzikleri ve efek seslerinin seviyesini arttırdım. birazda bass verdim. tabiki film müziklerinin konuşma sesini geçmemesine dikkat ettim. bnc çok güzel oldu. görüntüde karelenme olmasın diye dosyanın boyutunu pek düşürmedim.

http://yadi.sk/d/x-1hnSA_Nkh8f
    Geleceğe Dönüş 1 Sezai Aydın-Yekta Kopan temiz sesler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.