Önce makine ile kısalttım sonra jilet vurdum. Acı falan yok arkadaşlar zaten makine ile kısaltınca jiletlik pek bir iş kalmıyor ama yaptık işte.
makine ile kısaltsaydın daha guzel dururdu yaklasık 15 cm sac sıklıgında bacak kıllarım wardi. 5 e vurdum bacagımı guzel durdu dikkatte çekmedi
önceki haline baktım da dediğin gibi çok kıllı falan da değil boşuna ilginç işlere girişmişsin, komik olmuş
quote:Orijinalden alıntı: resolument önceki haline baktım da dediğin gibi çok kıllı falan da değil boşuna ilginç işlere girişmişsin, komik olmuş Resim biraz uzaktan biraz da ışık falan yansımış çok durmuyor farkındayım. Bir bacaktan 2 avuç dolusu kıl çıktı makine ile kesince bayağı vardı yani.
quote:Orijinalden alıntı: Heavy Armored Knight quote:Orijinalden alıntı: resolument önceki haline baktım da dediğin gibi çok kıllı falan da değil boşuna ilginç işlere girişmişsin, komik olmuş Resim biraz uzaktan biraz da ışık falan yansımış çok durmuyor farkındayım. Bir bacaktan 2 avuç dolusu kıl çıktı makine ile kesince bayağı vardı yani. kışın şort falan giymeyeceksen ya da herhangi bir sporla ilgilenmiyorsan bence son derece gereksiz.