Şimdi Ara

Bacak zorladıkça incelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hani spor yapar kolları zorlarız falan tamam da bacakları zorluyorum kalınlaşmıyor özellikle alt bacağım çok ince

Nasıl alt bacağı kalınlaştırırım? İp mi atliyim hergün yoksa parmak ucunda yükselsem zorlanana kadar kalınlaşır mı?

Lütfen düzgün cevap verin kapri falan giyemiyorum üst vücuduma göre küçük kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onun için ağırlıkla bacak çalışman gerekir
  • Pantolon altına eşofman giyy.

• Bacak çalışarak bir miktar kalınlaşır ama alt beden genetiğe çok bağlı, yapısı inceyse çok değişmez, ama çok güçlendirebilirsin, kas oranını artırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D3F39B00

onun için ağırlıkla bacak çalışman gerekir
    Hocam dambıl var onlarla ne yapabilirim? Elime alıp parmak ucunda yükselsem işe yarar mı? İp atlamak kalınlaştırmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arteon

Hocam dambıl var onlarla ne yapabilirim? Elime alıp parmak ucunda yükselsem işe yarar mı? İp atlamak kalınlaştırmaz mı?

Squat yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam ailemde hep kalın bacaklı, benim diz kapaklarım belli oluyor böyle çirkin geliyor bana ince. Kilo al desen vücut kitle indeksim normal biraz daha kilo alabilirim ama kiloyla alakalı değil galiba güçsüz bacaklarım sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testosteron mu az?
    9 yıl önce açıldı
    Kalça Ağrısı Neden Olur?
    4 ay önce açıldı
    Bisiklet bacak kası mı yapar ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam squat yukarıya yarıyor bazılarının kalçadan başlar aşağı kadar düz olur benim öyle değil üst kısım var yine squat yapıyordum eskiden, diz kapağının altı sıkıntı orayı nasıl çalışır kalınlaştırırım bilmiyorum ailemde de ince değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Arteon

Hocam squat yukarıya yarıyor bazılarının kalçadan başlar aşağı kadar düz olur benim öyle değil üst kısım var yine squat yapıyordum eskiden, diz kapağının altı sıkıntı orayı nasıl çalışır kalınlaştırırım bilmiyorum ailemde de ince değil

Ha oraya ne yapılır hiçbir fikrim yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonuna gidebilirsin

• Parmak uçlarında yükseldiğinde o bölgenin gerildiğini hissedebilirsin barbell squatta topuklarına koyacağın 1-2 cm tampon ile o bölgeyi çalıştırman mümkün.

• ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, peki hergün çalışsam sıkıntı olur mu yoksa bacakta diğerleri gibi gün aşırı mı çalışılmalı?

• Lunge yapabilirsin dumbell ile

• Arteon A kullanıcısına yanıt
    Tabiki tüm kas grupları için geçerli olan “dinlenirken gelişme” kuralı bunda da geçerlidir, squat ve lunge evdeki basit aletlerle yapabileceğin harika egzersilerdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.