Şimdi Ara

Babyark akıllı koltuk ile arabada çocuk unutmaya son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babyark akıllı koltuk ile arabada çocuk unutmaya son
    Gelişen teknoloji ile birlikte akıllanan ekipmanlar listesine çocuk koltukları da ekleniyor. Çocuk güvenliğini ön plana alan çocuk koltukları artık akıllandı ve ebeveynleri tehlikeli konularda uyarıyor.



    Babyark özellikleri ve fiyatı



    Babyark akıllı çocuk koltuğu hem malzeme kalitesi hem de akıllı özellikler açısından ebeveynlerin içini rahat tutmayı amaçlıyor. Plastik ve köpük malzemeler yerine çarpışmalara dayanıklı materyallerden imal edilmiş. Özel bir bobin sayesinde çarpışma esnasında öne doğru momentumu azaltıyor.



    Ayrıca Bkz.Bu termos iPhone ile takip edilebiliyor



    Koltuk içerisinde farklı sensörler yer alıyor. Örneğin çocuğunuzu koltukta unutursanız belirli bir mesafeden sonra ebeveyni uyarmaya başlıyor. Herhangi bir çarpışma anında ise verileri toplayarak acil durum kişilerine uyarı gönderiyor. Yine koltuğu araca tam oturtmadığınız takdirde LED ışıklar ile bilgilendirme yapıyor. Android ve iOS uyumlu olan Babyark çocuk koltuğu 990$ ile ön siparişe başladı. Piyasaya çıkışı ise 1190$ ile olacak.




    Kaynak:https://www.engadget.com/apple-iphone-battery-replacement-price-increase-143202275.html







  • bilmiyorum potansiyeli varmidir. cocugunu umursayan normal bir anne baba hayatta cocugunu arabada unutup gitmez, unutucak olaninda aklinda cocuk cok yer tutmuyordur zaten cocugu unutursam ne olur diye ince dusunmez.

  • İnsanların o kadar çok sıkıntısı var ki, ülkemizde düşünmekten, bir şeyleri denkleştirmeye çalışmaktan, bir şeyleri yetiştirememekten ve hatta çocuğundan başka bir şeyi düşünmezken bile bu dalgınlıkla her şey unutulur maalesef.

  • arabada çocuk unutmak ne lan

  • arabada çocuk unutan varsa bi zahmet çocuk yapmak için savcılık ve akıl hastanesi izni alsın..bi zahmet

  • basartenk kullanıcısına yanıt
    Unutup çocuğunu kaybedenler (hayatını kayıp eden) bile var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.