Şimdi Ara

Babil.com - Alışveriş yapanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
16.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Strm13

Bende hem eksisozlukteki hem de burada ki yorumlara güvenerek tasarımlarının da pozitif etkisi ile babil.com'dan sipariş verdim. Siparişi sırf deneme amaçlı olduğu için ktaplardan bir tanesini ileri tarihte çıkacak bir kitabı seçtim. 27/10/2014 tarihinde 2 kitaptan oluşan siparişim ne zaman gelecek diye beklemeye başladım. Kitaplardan bir tanesi 05/11/2014 tarihinde yayınlandı. (İleri tarihli olan) Ve sitesinde 1 iş günü içerisinde tedarik edebildikleri yazıyordu. (Diğeri zaten tedarik edilebiliyordu.) 07/11/2014'e kadar halan tedarik aşamasında olduğu göründüğü için babil.com müşteri hizmetlerine e-mail attım. Ve kitabın ön siparişli olduğuna dair bir mail aldım. (Ki bu esneda sitelerinde tedarik edilebildiği yazıyordu!) Cumartesi(08/11) ve Pazartesi(10/11) günü ise elimde olacağına dair yanıt verildi. Pazartesi de kitaplar halen tedarikte görünüyordu. Salı günü telefonla aradım ve kitabın halen siparişte olduğunu ve gün içerisinde bana telefonla dönüleceğini belirttiler. Ancak dönmediler. Bugün tekrar aradım, kitabın halen satınalmada olduğunu ve bana dönüleceğini belirttiler. Sonraki durumu buradan editlerim. Ancak bugün dönüş olsa dahi bir daha babil.com'u kullanma konusunda iki kez düşüneceğim kesin.

Yayınevi kaynaklı olabilir zira ben de kurban bayramının başında iki tane kitap söylemiştim ve kısa süre sonra beni aradılar ve ilk kitabı kargoladiklarini, ikinci kitabın TDK tarafında ayın 9 unda yeni basimin dağıtıma başlayacağını söylediler. İlk kitap elime ulaştı ve ayın 9 unda da ikinci kitabı kargoya verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eoen

Yaklaşık bir hafta önce üç kitap aldım oradan paketlemede iyi olduklarını duyduğum için deneme amaçlı almıştım keşke denemeseydim diyorum iki kitabın ön kapakları kırışık diğer kitabın 50.sayfasına kadar üst kısmı çok küçük yırtıklar var bundan sonra idefixten şaşmam

Bir hafta önce 2 kitap söyledim ve 1 gün denemesine rağmen 2 günde kargoya verildi. Buna ek olarak dediğin gibi kitaplarda darbeler vardı fakat kargo kaynaklı olabilir mi o kısmı bilmiyorum ama bundan öncekilerde bir sıkıntı olmamıştı. Küçük balık büyüdü ve hizmeti önemsemez oldu diye bir yargıya varmak istemiyorum, belki sadece talihsizliktir. Bir dahaki siparişimde kutuya hava posetlerinden koymalarini isterim ya da Kitapyurdu'ndan söylerim.

• Ödeme şeklinde paypal olduğunu gördükten sonra bende 3 tane kitap siparişi verdim. Cumartesi günü kargoya teslim edilip Pazartesi günü alacağımı düşündüm fakat kargom yanlış şubeye gönderilmiş (Normalde altkaynarca şubesinden teslim alırdım. Pendik merkez'de gözüküyordu) Salı günü asıl şubeye göndererek gününde aldım.

Bugüne kadar Dr,Hepsiburada ve idefix'den alışveriş yaptım. Arasında en iyi kargolamayı idefix yaptı. Hepsiburada ve DR'da iyi paketlemesi mevcut fakat idefix'deki kargolamayı göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 12 Kasım 2014; 15:00:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende hem eksisozlukteki hem de burada ki yorumlara güvenerek tasarımlarının da pozitif etkisi ile babil.com'dan sipariş verdim. Siparişi sırf deneme amaçlı olduğu için ktaplardan bir tanesini ileri tarihte çıkacak bir kitabı seçtim. 27/10/2014 tarihinde 2 kitaptan oluşan siparişim ne zaman gelecek diye beklemeye başladım. Kitaplardan bir tanesi 05/11/2014 tarihinde yayınlandı. (İleri tarihli olan) Ve sitesinde 1 iş günü içerisinde tedarik edebildikleri yazıyordu. (Diğeri zaten tedarik edilebiliyordu.) 07/11/2014'e kadar halan tedarik aşamasında olduğu göründüğü için babil.com müşteri hizmetlerine e-mail attım. Ve kitabın ön siparişli olduğuna dair bir mail aldım. (Ki bu esneda sitelerinde tedarik edilebildiği yazıyordu!) Cumartesi(08/11) ve Pazartesi(10/11) günü ise elimde olacağına dair yanıt verildi. Pazartesi de kitaplar halen tedarikte görünüyordu. Salı günü telefonla aradım ve kitabın halen siparişte olduğunu ve gün içerisinde bana telefonla dönüleceğini belirttiler. Ancak dönmediler. Bugün tekrar aradım, kitabın halen satınalmada olduğunu ve bana dönüleceğini belirttiler. Sonraki durumu buradan editlerim. Ancak bugün dönüş olsa dahi bir daha babil.com'u kullanma konusunda iki kez düşüneceğim kesin.

Biraz önce kitaplar kargoya verildi. Ancak şikayetim üzerine mi yoksa tedarikte mi bir sıkıntı var konusunda bugün de bir açıklama ne e-mail ne de telefon aracılığı ile yapıldı. Her ne kadar geç olsa da eğer kitaplar iyi paketlenmiş ve hasar almadan gelirse son kez deneme amaçlı sipariş verebilirim. Artık kargonun gelmesini bekliyorum. Kargo ulaşınca fotoğraflı bir şekilde tekrar bir değerlendirme yaparım.

• Strm13 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksizyazabilen -- 24 Aralık 2022; 2:56:34 >
  • babil.com önermem kitaplar hasarlı geliyor
  • Yukarıdada sipariş yaptığımı söylemiştim ama daha sonra siparişi iptal ettim. 3 gündür paramı yollamalarını bekliyorum. Bugün aradım yolladık dediler. Çekmeye gittim ama para yatmamıştı. Tekrar aradım kaba bir dille biz aradık beyefendi dediler. Bu sefer gittim bankaya dedimki acaba bugün kartıma para yatırılmış mı? Aldılar kartımla kimliğimi incelediler en ince ayrıntısına kadar ne zaman para yatmış ne zaman ne harcamışım gösterdiler ama bugün para yatmamış. Çıktım bankadan tekrar aradım 30 dakika açmadılar telefonumu eve gittim anneminkinden aradım hemen açtılar. Anlattım olanları bu sefer ''Biz yoolladıkta işleme girmemiştir 2-3 bekleyin yatar'' dediler. Eee başta söyleseydiniz bu kadar uzun süreceğini beklerdim bende. Bir daha da almam buradan birşey. Aynı siparişimi idefixten verdim 5 saatte kargoya vermişler. Dahada seni aldatmayacağım idefix.
  • quote:

Hocam sende baya zorlamışsın adamlar =) Aynı şeyi d&r ye yapsan adamların beyni yanardı herhalde

• quote:

quote:

Biraz önce kitaplar kargoya verildi. Ancak şikayetim üzerine mi yoksa tedarikte mi bir sıkıntı var konusunda bugün de bir açıklama ne e-mail ne de telefon aracılığı ile yapıldı. Her ne kadar geç olsa da eğer kitaplar iyi paketlenmiş ve hasar almadan gelirse son kez deneme amaçlı sipariş verebilirim. Artık kargonun gelmesini bekliyorum. Kargo ulaşınca fotoğraflı bir şekilde tekrar bir değerlendirme yaparım.

Kitaplar bugün elime ulaştı. Paketleme fena değil. Baloncuklu poşetlerden koymuşlardı.(Fotoğraf var ama yükleyemedim) Kitabın bir tanesi bir hayli kalın ve ciltli idi herhangi bir sorun yok. Ancak diğer tedarik konusunda herhangi bir geribildirim olmadı.

• hocam ss atabilirmisiniz ?
  • Benimde iki kitabım ikinci günde elime ulaştı. Kitaplar sağlamdı ben memnun kaldım ilk siparişimden.
  • Bunlarda gelen kargonun fotoğrafları umarım yardımcı olur.
     Babil.com - Alışveriş yapanlar

Edit: Fotoğrafları küçültmeyi beceremedim Kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strm13 -- 14 Kasım 2014; 19:08:51 >

• 1 haftadır paramı iade etmediler. Her seferinde başka bir bahane üretiyorlar. İyice gözümden düştüler.
  • Arkadaşlar sitede 1 ocağa kadar kargo bedava ve süpriz hediyeler yazıyor acaba bu hediyeler nelerdir sipariş verenler söyleyebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: er12

Arkadaşlar sitede 1 ocağa kadar kargo bedava ve süpriz hediyeler yazıyor acaba bu hediyeler nelerdir sipariş verenler söyleyebilir mi ?

Dün arkadaşımın kargosu ulaştı, güzel bir ajanda çıkmış içinden. 2 kitap için güzel bir hediye; belki daha büyük siparişler için daha büyük hediyeleri vardır bilemiyorum.

Konuyla ilgili olarak, 3 şiparişim oldu şimdiye kadar. Hızlı teslimat ve güzel, temiz bir paketleme yapmışlardı.
  • Babil.com dan ilk kez yaptigim siparisin kargosu Şu anda elime ulasti.Firmalarin kotu yanlarini soyleyip takdir edilcek yanlarini yazmamak haksizlik olur. 10 Tl lik bir siparis verdim (p.tesi aksam) ve carsamba oglen bana ulasti.hediyesini cok merak ediyordum tabi 10 liralik alisverise uber bisey beklemiyordum puskullu bir ayrac geldi elime, ama bir cok kitap sitesinden alisveris yaptim, en temiz,darbesiz kitaplar bu siteden geldi.bi daha siparis verecegim fiyatlar harika

• BEYLER 21.12.2014 TE VERDİGİM SİPARİŞ DAHA YENİ 27.12.2014 TE KARGOYA VERİLMİŞ ÇOK GEÇ VERİYORLAR SİZE TAVSİYEM BABİLDEN KESİNLİKLE SİPARİŞ VERMEYİN GİDİN HEPSİBURADA.COM , GİTTİ GİDİYOR.COM , N11.COM DAN SİPARİŞ VERİN ADAMLAR 2 GÜNDE GETİRİYORLAR AMA KESİNLİKLE BABİLDEN SİPARİŞ VERMEYİN SİZE TAVSİYEM
  • roceto41 R kullanıcısına yanıt
    Kitapların tedarik süresi ne kadardı acaba? Benim ilk siparişimde 1buçuk gün sonra kargoya verilmişti ikinci siparişi vermeyi düşünüyordum da.
  • Ben ayın 17sinde Calibro Touch Lux siparişi verdim ki ayın 20 sinde stoklarda olacaktı:))Ama ayın 18inde kargoya verildi ve 19 unda Calibro elimdeydi hemde yanında Babil özel defter ile birlikte.Benim ilk alışverişimdi cihazı da çok güzel 3 kere paket yapmışlardı gayet güvenlikli geldi.Ben memnun kaldım açıkcası tekrar alışveriş yaparım yani:)
  • Babil'de sorun yokta Yurt işi kargo ürünü 1 km uzağimdaki yerde 2 gündür getiremedi Pazar günü de getirmeyecek. Tavsiyem N11'den alışveriş yapmanız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.